PDA

View Full Version : Potwory z najazdu wg Bleyna

OldNoe
13-06-2015, 11:21
witam !
wczoraj, a nawet juz dzis w nocy ok godz 01:00 odbyl sie nietypowy najazd robiony przez GM'a o niku Bleyn. pozatym ze byl on na totalnym odlocie pewnie nie bylo by nic dziwnego gdyby ten gm zamiast stawiac potworow z maina na mainie zaczal stawiac moby z maina na rookgardzie co jest bardzo przydatne gdyz wielu graczy idac pomoc bic potwory spotkalo sie z tymi potworkami widniejacymi na ssie;

http://i57.tinypic.com/t5jfvt.png

KaZeK
13-06-2015, 12:10
Wcisnął zły hotkey będąc na rooku i już robicie wielkie halo. Jakby postawił Ots Kinga i był w takim stanie jakim był, spadłoby Wam sca czy great axe to byście siedzieli cicho jak mysz bo kto by o tym wiedział :)

Najazd bardzo fajny, podoba mi się :D

Tsu
13-06-2015, 13:38
Ja pierd*le wielkie halo.. Każdemu się zdarza popaść w stan wyższy..

@oldnoe
Gościowi się zdarzyło postawić nie te potworki co trzeba i co z tego jeden sl czy dwa a poza tym nikt ci nie kazał chodzić tam parę razy, poszedłeś raz to po co więcej tam zaglądałeś? Najazd nie jest obowiązkowy mogłeś go ominąć.

Za tą wpadkę niech wam zrobią jeden dzień wyższy exp.. bo więcej nie macie co oczekiwać.

Sasha?
13-06-2015, 13:45
Napisze jedno, człowiek nie robot - myli się.
Co do najazdu to całkiem w cipkę piguła zrobił najazd, tylko szkoda, że tak mało mobów. :D

Week
13-06-2015, 14:56
Nie takie potwory na rookgardzie biłem oraz nie takimi itemami szastałem :D
Dno i wodorosty, Bleyna na stos i zdegradować :v

OldNoe
13-06-2015, 16:55
J
Najazd nie jest obowiązkowy mogłeś go ominąć.

.

wiesz nie szedlem na najazd tylko z depo na train roomy. i padlem tylko raz nie zmojego powodu nie byles nie wiesz nie wpierdalaj sie proste...

zii_twardziel
13-06-2015, 20:25
Teraz mam okazję odbić Wam za zniewagę kiedy krzyczałem o pomoc w sprawie Eklerq'a!

Bardzo dobrze chłopak zrobił nie dość, że najazd mieliście to śmiecie narzekać! Ja na jego miejscu nic bym Wam nie postawi przez najbliższy miesiąc przenosząc się na mainland - rookgardowi w dupie sie poprzewracało od kiedy Squid tam gra.

:cool: