View Full Version : Temat odnośnie wyspy Antic vol.2
Dinnedhel
20-06-2015, 10:56
Szanowny Kamilu aka Mortiisie & Marku aka Squid to są już naprawdę kpiny odnośnie podmienienia skryptu żeby działał NPC oraz podawania pozycji do teleportu aby wejść na Antic rook jak wiemy ostatnie podanie pozycji było na dzień 14.06.2015. Jeśli nie chce się wam robić przy tej aktualizacji to po prostu usuńcie tą wyspę albo dajcie schody/ drabinę aby móc się tam dostać a nie kpicie sobie z graczy którzy wydają na pacc i nie piszcie mi głupot, że pacc nie jest obowiązkowy itp/itd. Ostro dodajecie coś co nie działa a nie wspomnę już o kolejnej aktualizacji AHMEDA który rzekomo był naprawiany już xx razy i nadal nie działa. Moja rada albo weźcie się za ten serwer albo go po prostu wyłączcie albo nowi goście od aktualizacji i poprawek.
To co tu sie dzieje to jest horror jakiś ;/ 5 dni nie mozna sie dostac na Antic, 2x pisalem wiadomosc do Squida z prośbą, rrv i zadnych odpowiedzi, wiec po co to wgl jest?? -,- Wypisanie pozycji to zaledwie 5 minut, a jeśli sie nie chce nawet tyle to tak jak wyżej juz zaproponował, zróbcie drabinke albo tp i po kłopocie...
Gwnstopro v.169
20-06-2015, 12:17
Npc powinien już dawno być naprawiony, ale Mortiis nie ma 5 minut by tutaj wbić xD
Co do pozycji można sobie zapisać pod hotkey tak jak ja to mam i nie ma problemu.. prosić się tutaj kogoś o coś może potrwać
Wy czekacie 5 dzien lol my czekamy 4 lata na dokończenie !quest i z rok na ani3 heh
Azbestowy v.128.0
20-06-2015, 13:11
13:02 Belu: [1254]: dawaj komenta
Gdy zobaczyłem tą wiadomość, to pomyślałem - po co mam pisać cokolwiek, skoro każdy dokładnie wie o co chodzi? Ale potem się trochę zreflektowałem i uznałem, że może warto coś nabazgrać.
Już pal licho te podmiany silnika, niedokończone upy na mainie i resztę pomniejszych grzeszków. Mnie (nas) boli zaprzestanie podawania tej feralnej pozycji do teleportu. Przeczucie podpowiada mi, że otworzenie jakiegoś pliku z cyferkami, wklejenie tych cyferek na forum/gdziekolwiek/komukolwiek może trwać jakieś 30 sekund. W porywach 40.
Hurr durr zrozumcie, że mam też swoje życie Ja naprawdę jestem w stanie to pojąć. Dlatego w celu zwiększenia oszczędności czasu proponuję wklejenie wszystkich pozycji przewidzianych od dziś do sierpnia. Czas to pieniądz. W 40 sekund można zrobić 4 herbaty.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.