Zaloguj się

View Full Version : Piekło (Ahmed main)

errthang_purp
30-06-2015, 14:22
Witam serdecznie, chciałbym dzisiaj poruszyć istotną sprawę jaką jest piekło, do którego otrzymujemy klucz po wykonaniu dwunastej misji u Ahmeda Martwego Terrorysty.

Przepytałem sporo osób, które odebrały już klucz jednak żadna z nich nie dotarła do piekieł. Sam osobiście zwiedziłem wszystkie dostępne mi tereny na 1300+ poziomie i owych nie znalazłem. Stąd pytanie bardziej do administracji czy one w ogóle istnieje? Jeżeli tak gdzie się znajduje, a jeżeli nie dlaczego dostaliśmy taką, a nie inna nagrodę, która jest bezużyteczną?

Dideek
30-06-2015, 22:20
Może update z 2014 (tj. do wprowadzenia w 2020) zawiera :-)

Fire Ziut
30-06-2015, 22:29
Witam serdecznie, chciałbym dzisiaj poruszyć istotną sprawę jaką jest piekło, do którego otrzymujemy klucz po wykonaniu dwunastej misji u Ahmeda Martwego Terrorysty.

Przepytałem sporo osób, które odebrały już klucz jednak żadna z nich nie dotarła do piekieł. Sam osobiście zwiedziłem wszystkie dostępne mi tereny na 1300+ poziomie i owych nie znalazłem. Stąd pytanie bardziej do administracji czy one w ogóle istnieje? Jeżeli tak gdzie się znajduje, a jeżeli nie dlaczego dostaliśmy taką, a nie inna nagrodę, która jest bezużyteczną?

Poruszyłem ten temat kiedyś w rozmowie z Mareckim i z tego co mi pisał to w późniejszych misjach (ja podejrzewam, że to jest główna nagroda). Niby trzeba zebrać kilka specjalnych itemów które są nagrodami w poszczególnych misjach (ja jak na razie po 50 misjach dostałem demon bone i demon horn). Pewnie tak późno bo nadal nie zrobił jego.