PDA

View Full Version : jak myślisz co się stało z pewnym popularnym administratorem serwera armia to proste

Azbestowy v.128.0
30-06-2015, 21:33
witajcie

dzisiaj śmieszkosonda

#zamknięteankiety

Sephiroth
30-06-2015, 21:47
zrób drugi temat o crayonie

Vexvv
30-06-2015, 21:54
A może nie żyje ten człowiek ?

Zioomal
30-06-2015, 22:38
OK, ja wszystko rozumiem, ankieta spoko ale dlaczego nie ma opcji ( wszystko ). Myslę że to było tak : Mareckiemu popsuł się komputer, był tak zdenerwowany że z tego wszystkiego połamał sobie ręce, nastepnie wysiadły mu oczy od kucowania.Zrezygnowany, obolały ale już prawie w pełni sił zaczął mocno chodzic na studia gdyż bardzo chciał sie nauczyć rysować, w wolnym czasie jednak nadal grał na test serwerze po uprzednim naprawieniu komputera.Chcąc pojechać na balety za hajs z loterii spadł z rowerka i porwało go nostromo Chciałem napisac ze jechał pod górkę i pomyslal " nooo (*****) stromo" (Taka gra słów) HEHESZKI, ale sie powstrzymałem), na obcej planecie podjął pracę w salonie telefonicznym a miedzy czasie gdy uczył sie mocno na studiach zdobył tak bardzo potrzebne mu doswiadczenie i został archeologiem ktory w wolnym czasie sprzedawał buty które własno ręcznie robił. Był tak bardzo zapracowany że zapomniał wszystkich passów, z tego powodu planował zrobić coś bardzo złego ( i to zrobił ) dlatego poszedł do więzienia w zagłębiu sosnowiec. Ot to cała jego historia

Azbestowy v.128.0
01-07-2015, 08:07
chłodny makaron opie

10/10