PDA

View Full Version : Speed

Hussein
31-08-2015, 19:16
A więc propozycja wygląda tak..
Dodaliście komendę !speed żeby przez godzinę się lepiej expiło..
Jak sama nazwa wskazuje wg mnie powinna być lekka poprawka tej komendy
na godzinę dostajemy losowo ileś % expa więcej to z drugiej strony pasowało by żeby komenda dodatkowo zwiększała szybkość chodzenia o taką samą wartość losowo jak Exp.
Co wy na to?

errthang_purp
31-08-2015, 19:54
Wbij większy lvl to będziesz chodzić szybciej. W dodatku nie dostajesz ''losowo ileś tam expa'' tylko codziennie coraz więcej do 50% maksymalnie.

@edit
W sumie musiałem przeczytać Twój krótki post kilka razy żeby ogarnąć o co Ci chodzi XD Kolego... Wraz z początkiem września silnie zabierz się za naukę bo nawet zdania złożyć nie potrafisz :D

Redbull
31-08-2015, 20:04
exp nie jest losowy

na facc wzrasta o 2,5%
a na pacc o 5%

@edit 1
tak jak kolega pisal wyzej , az do 50%

@edit 2
lecz jesli nie wpiszesz tej komendy , to ciaglosc 50% stracisz

ps. co do szybszego biegania , wbij lvl , kup bohy , winged amulet i post officer hat , oraz time ring to bedziesz szybko biegał

Sasha Rookslayer
31-08-2015, 20:11
Przypominam, że jest to tylko bonus. Działa on na zasadzie nieco zbliżonej do tzw. staminy, pozwalający codziennie, przez określony czas cieszyć się zwiększonym mnożnikiem punktów doświadczenia.

Jest to bardzo przydatna rzecz, która do dnia dzisiejszego cieszy się ogromnym zainteresowaniem przez graczy. Niektóry tylko logują do gry, aby wpisać speed i wylogować.

Od początku było mówione, że to tylko działa, aby exp nam szybciej leciał, więc wymysły twoje o jakiejś tam dodatkowej szybkości dla mnie są zbędne. Bonus owy i tak daje bardzo dużo.. Po drugie, jakby miał biegać taki 3000 poziom? Jak GOD? Bez przesadyzmu proszę, jestem na nie.

Gwnstopro v.169
31-08-2015, 21:32
Parę dni pograsz to nie będziesz narzekać na szybkość chodzenia. Nie

Week
31-08-2015, 22:24
A jeśli !speed ma dodawać ileś tam % zdobywanego expa, to czemu nie skilli?
Poprawka ma obejmować też skille...
I szybkość wychodzenia z serwera.