Zaloguj się

View Full Version : Równi i równiejsi?

scorpioon
05-09-2015, 14:42
Mam pytanie do ludzi z ekipy/administracji.
Normalny gracz dostaje bana i musi czekać aż się skończy. Ban za Uzywanie macro/botow jest na 11dni, wiem chociażby stąd, że zdarzyło mi się dostać jakiś czas temu.
Teraz przykład graczy, którzy nie muszą czekać do końca:
[03/09/2015 17:01] Yagami -> First Boonek was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
A już wczoraj czyli po jednym dniu, nie wiem może nawet wcześniej postać miała status niezbanowany i była zalogowana. Oczywiście zaraz pojawi się teza, że odbanowali postać bo nie używała bota, więc ban był niesprawiedliwy, ale jakoś średnio chce mi się wierzyć w taką opcję.
W związku z tym powstaje pytanie co to ma być, bo mam wrażenie, że tak jak napisałem w tytule tematu są tu gracze równi i równiejsi?
Pozdrawiam

Sasha Rookslayer
05-09-2015, 14:53
Nie przyszło Ci na myśl, że mogli się dogadać? Zrobił prawdopodobnie z Boonkiem indywidualna rozmowę i się umówili, że jak jeszcze raz złapie go na bocie to kara będzie trzy razy gorsza? Również tak mogło być, więc miej to na uwadze.

Administracja nie jest aż taka zła, można się z nią dogadać. :)

Week
05-09-2015, 15:05
Nie przyszło Ci na myśl, że mogli się dogadać? Zrobił prawdopodobnie z Boonkiem indywidualna rozmowę i się umówili, że jak jeszcze raz złapie go na bocie to kara będzie trzy razy gorsza? Również tak mogło być, więc miej to na uwadze.

Administracja nie jest aż taka zła, można się z nią dogadać. :)

Dobra, a ile razy Mortiis pisał, że nie ma już tego 'dogadywania się'?
Ile razy ***** było tak, że jakiś ćwok bocił, po czym 'niby' (hehe pozdro Zezol aka Bleyn) sprzedawał postać i co zrobić? Przecież nie wypada ukarać 'nowego' ownera owej postaci trzykrotną ilością godzin za używanie bota, skoro jest On nowym ownerem postaci :D
Bocił - należy się kara i już *****, żadnych dogadywań.
Ekipa coraz to bardziej daje do myślenia, że ten serwer to układy i układziki.

BAŁT
05-09-2015, 16:41
W tym przypadku wykluczył bym faworyzowanie gracza First Boonek to to żaden kolega do flaca ;] bez przyczyny napewno bana by mu nie skracał .

Sokol from West
05-09-2015, 17:12
Szkoda, że nie wziąłeś pod uwagę jednej rzeczy, a mianowicie za jakiego bota ten ban. O tym już nie pomyślałeś, prawda? Może też się tak jak pisali poprzednicy - dogadał się z nim, a następnym razem kara będzie większa.

Najlepiej było walnąć temat(n-ty już) o tym, że niektórzy są "faworyzowani".

Xienus o.O
06-09-2015, 22:19
na tym serwie rowni i rowniejsi byli i zawsze będą ;-)
dziwne by było gdyby było inaczej... przeciez wiekszosc GMow to byli/obecni gracze ;-)
taki młodzik z Sanoka to nawet na mc siedzi i jak ktos przeszkadza jego postaci to banuje lub prowokuje do bana ;-)
tak było, jest i będzie :)

Hokage
07-09-2015, 12:31
Mi ostatnio tez flac dał bana za boty których nie miałem i za 5 minut unban bo mu wszystko wyjaśniłem... Typ widocznie nie miał bota, wszystko wyjaśnił i tyle,.

Yagami
07-09-2015, 12:47
Sprawa była między First Boonkiem, a mną.
Wszystko zostało zrobione zgodnie z regulaminem i jeśli są jakieś wątpliwości to mogę wyjaśnić je ekipie.