View Full Version : misja !quest
22:56 Zabij gracza z czerwona czaszka z poziomem co najmniej 1500!
za przeproszeniem ale kto wymyślił ta misję? Zeby ja zrobić to trzeba mieć farta w chuj i musiało by tu grać z 500 osób a ponadto żeby ktoś dał się przekonać i zabić na rs i stracić skila i m lvl to musiał by być głupi
nizej
jestem arek pedrylu
Sasha Rookslayer
05-09-2015, 23:11
22:56 Zabij gracza z czerwona czaszka z poziomem co najmniej 1500!
za przeproszeniem ale kto wymyślił ta misję? Zeby ja zrobić to trzeba mieć farta w chuj i musiało by tu grać z 500 osób a ponadto żeby ktoś dał się przekonać i zabić na rs i stracić skila i m lvl to musiał by być głupi
Nie ma nic za darmo, wykonasz 100 misji - dostaniesz super nagrodę, coś za coś.. Po drugie, nikt nie każe Ci robić tych misji.
Istnieje opcja, abyś kupił postać z podobnym poziomem, wbił rsa i zabił siebie. Jeżeli szkoda Ci postaci, namów kogoś, oferując mu sporą gotówkę. :)
W końcu masz tyle pieniędzy, chyba Ci nie szkoda? :) :D
Areg - to nie nabijanie postów, a prawda, brutalna ale prawda, więc możesz zgłaszać post. :D
#edit
Ciekawe te misje. Santano, postarałeś się!
Rayth'Boy
05-09-2015, 23:51
#t
Misja jak najbardziej w porządku :D Szukaj wśród znajomych "kozła ofiarnego", któryś powinien pomóc :P
Zarexoholik?
10-09-2015, 02:14
Bardzo dobrze, że wprowadzili takie misje. Trzeba mieć szczęście albo ktoś musi się poświęcić. Jakby wszystko było takie proste jakbyś chciał to gra tutaj byłaby jeszcze nudniejsza!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.