Zaloguj się

View Full Version : Rook-Chat

Sasha Rookslayer
09-09-2015, 22:57
Witam, jak wiadomo.. Od pewnego czasu na Rookgardzie pojawiły się bossy. Gracze z Rookgardu umawiają się na nie pisząc oraz "spamując" na kanale Rl-Chat, co niektórym osobom z Main'a to po prostu przeszkadza i denerwuje. Możecie się już nie denerwować!

Pisząc dziś z Santano, zaproponowałem mu aby zrobił taki czat:

Zrobić całkiem nowy kanał Rook-Chat. Na tym kanale pisaliby tylko ludzie, którzy grają na Rookgardzie, a ludzie na Main'ie nie mogliby pisać - mieliby zablokowaną taką opcję, lecz mogliby widzieć co tam się dzieje.

Napisał mi, abym zrobił propozycje. Jeżeli większość głosów będzie na tak - zrobi taki kanał.

Wszystkie głosy na nie, które nie będą uzasadnione, nie będą brane pod uwagę.

Mr Fsza
09-09-2015, 23:06
A po co to komu jak gra 30osób na krzyż?

Niech zrobią nowy serwer lepiej albo dodatkowo niech zrobią potwory jakie są dostępne na rooku, wszystkie! w zakładce potwory.

Wszystkie głosy na tak, które nie będą uzasadnione, nie będą brane pod uwagę.

Nie gram, nie głosuje.

Sharzam
09-09-2015, 23:10
Jestem na tak poniewaz lepuej odzielic main od rooka ;)
3x TAK TAK TAK

Plendil
09-09-2015, 23:20
4 razy tak, od początku istnienia serwa powinno tak być

Zarexoholik?
09-09-2015, 23:39
Jeśli ma to ułatwić komunikację graczom z rooka to jestem na TAK. Przynajmniej nie będzie niepotrzebnego spamu i zawracania głowy przez początkującym graczy (Rookgard - to przecież wyspa niedoświadczonych, początkujących newbie).

*Wbiłem na rooku 121 poziom doświadczenia - w czasach gdy expiło się na slimach i paru black knightach.

@up
Wiele to wnosi do tematu, że wbiłeś 121 lvl. Naprawdę.

@top

Oczywiście jestem na tak

Wiele wnosi do tematu twój post. Od TAK/NIE masz sondę, więc nabiłeś tylko posta.

Mti Rookstayer
11-09-2015, 16:31
Może być, żeby uniknąć konfliktów z mainem :)

errthang_purp
13-09-2015, 15:54
Sam składałem taką propozycję w jednym z moich tematów w dziale Opinie/Krytyka, ale woleliście spamować na Rl-Chat zatem jestem na nie.

Novi
14-09-2015, 16:07
Ciekawe gdzie jest 10 osób które zaznaczyły NIE.
I reszta osób ktore zaznaczyły TAK.

Czy Wy ludzie jesteście tak tępi ze nie potraficie napisac kilko slow uzasadnienia?
Tych ktorzy za tym ( dobrym ) pomyslem byli na NIE, i nie dali jakiegos sensownego uzasadnienia w ogole bym nie bral pod uwage.

Ja jestem na tak gdyz to pomoze w kontakcie rookstayerow, nie bedzie na pozostalych kanalch nie potrzebnego spamu.

Lizaczek
14-09-2015, 20:47
Dałem nie. Coś za coś. Chcecie rook-chat? Zmniejszcie najpierw loot rate na tym drugim mainlandzie.