View Full Version : [KONSOLE] Need for Speed (2015) [PS4/XONE/PC]
Jakby nie widzieli. Zapowiada się kozacko.
y32dfdsznFc
Ktoś kupuje? :v Po premierze można się powozić po Ventura Bay. XD Jak coś - Aziel3k (PSN).
Nie kupuję, bo chujowe jak każda następna wersja zaraz po NFSU2.
Zarexoholik?
12-09-2015, 10:43
Most Wanted to było coś, strasznie się jarałem. Może jak znudzi mi się Fifa (w co wątpię) to zagram z ciekawości. Zapowiada się ciekawie, ale mnie takie gry wciągają na pare h maksymalnie, a potem zaczynają mnie nudzić.
Pan Scimex
12-09-2015, 12:22
Byłoby ciekawie jeszcze bardziej, jakby dodali kilkanaście aut z "czarnej listy". I tak Most Wanted zostaje u mnie w sercu na zawsze. Może i kupie na xboxa, zobaczymy
Byłoby ciekawie jeszcze bardziej, jakby dodali kilkanaście aut z "czarnej listy". I tak Most Wanted zostaje u mnie w sercu na zawsze. Może i kupie na xboxa, zobaczymy
Samochodów zapowiada się sporo, z ciekawszych:
BMW M3 E30
BMW M3 E46
BMW M3 E92
Toyota Supra SZ-R
Mitsubishi Evo MR
Honda S2000
Subaru BRZ
Nissan Silvia Spec-R
Mazda RX7 Spirit R
Chevrolet Camaro Z28
Corvette C6
Acura RSX/Integra Type R
Nissan 2000GT
Lamborghini Murcielago LP670
A będzie jeszcze więcej. :P
Most Wanted to było coś, strasznie się jarałem. Może jak znudzi mi się Fifa (w co wątpię) to zagram z ciekawości. Zapowiada się ciekawie, ale mnie takie gry wciągają na pare h maksymalnie, a potem zaczynają mnie nudzić.
Toć fifa to najnudniejsza gra w historii gier komputerowych, tylko kanapowy co-op sie sprawdza, ale też nie na długo :v
________
Po zawodzie przy most wanted 2012 przestałem wierzyć w tę serię, ale pewnie i tak sie tym szajsem zainteresuje, bo nie ma lepszych ściganek aniżeli ta seria (forza sie nie liczy, jebać xboxa XD)
Zarexoholik?
14-09-2015, 09:09
Toć fifa to najnudniejsza gra w historii gier komputerowych, tylko kanapowy co-op sie sprawdza, ale też nie na długo :v
Wiesz, ja gram przez neta w FUT 15, przecież nie będę grać sezonów vs PC. :D
A co do MOST Wanted to właśnie klimat tej gry mnie wtedy zaskoczył, jarałem się nią. Tak samo jak Underground II!
NFS nigdy do mnie nie przemawiał. Na pewno nie będę kupować bo czekam na Gran Turismo.
Może i będzie dobre, ale czekam na nową Forze :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.