Zaloguj się

View Full Version : Przykra sprawa.

Nimfek
14-09-2015, 16:40
Witam. 12.09 wróciłem do gry fajnie pograć ;) Kasę sobie ogarnąłem wiec pisze na trade że kupie itemki. Narazie wszystko spoko. Pisze do mnie Darksider że ma wszystko chętnie sprzeda cena ugadana. Prosi tylko o pomoc w Quescie. Myśle nie ma problemu! Poprosił abym zabrał ze soba pieniądze przedmioty sprzeda mi na miejscu. Nie znałem wogóle nowych okolic wiec. Wiec popłynełem na cod. Potem z tego samego statku na dole był inny npc napisałem hi>tak. Poszliśmy dalej wszedłem w drzwi. Po chwili nie żyje plecak spadł 30 uc ... No i jakie wnioski nie będę grał kiedy okrada się 200 poziomy i korzysta się z nich niewiedzy. Nie dziwię sie że ludzie nie grają bo nie jestem pierwszą ofiarą. Owszem mozna mnie winić za nieznajomość gry. Ale nie gram na tyle długo aby poznać całe apo. Tak że z tego miejsca żegnam. I uważajcie na Darkside i Nordus. To właśnie oni zajmują się okradaniem graczy!

Trunks
14-09-2015, 16:42
On nie okradł Ciebie ;)
Po przejściu przez bramkę jest wyraźnie napisane:

16:41 UWAGA! Za tymi drzwiami przedmioty chroniace przed smiercia inne niz Amulet of Ultimate Protection NIE DZIALAJA!

i to 3 razy

drako12
14-09-2015, 16:45
On nie okradł Ciebie ;)
Po przejściu przez bramkę jest wyraźnie napisane:

16:41 UWAGA! Za tymi drzwiami przedmioty chroniace przed smiercia inne niz Amulet of Ultimate Protection NIE DZIALAJA!

i to 3 razy
No masz racje ale jak on mógł to zauważyć jak ginie na jednego e maxa?

Specjalnie to tak zostało zrobione by zabijać tam ludzi nie pomyślałeś ze skoro 1.8k ek do ciebie pisze czy pomożesz mu przy misji i weź wszystkie pieniądze nie brzmi trochę podejrzliwie?

#up W sumie nie jesteś Nawet pierwsza osoba która tam padla XD