Zaloguj się

View Full Version : Rook Antyczne Potwory

Ebooo
15-09-2015, 15:45
Witam chciałbym zaproponować dodanie lota do potwora Antic Pharo ,, DEMON HELMET "
Bo taki 800-1klvl skąd ma zdąbyć na wejście do labiryntu cześć z demon seta jak sam nie da rady zabić Antic Demona.

Antic Pharao 60 000 hp 525 000 exp od 60 do 1790~.
royal helmet, KlejNutka 8-10%, knight legs, dragon scale mail, starlight, daramanian waraxe, vampire shield, wand of Heapster, giant sword, amulet of loss.

mam 870 lvl a mam trudności z zabiciem Antic Pharao myśle że będzie to sprawiedliwę

JAk widać antic demon wszytko pieknie ładnie jak tylko da radę Sasha i Man
a gdzie reszta co ma wykonać qeusta ?

Antic Demon 110 000 hp 135 0000 exp od 80 do 2200~
amulet of loss, bright sword, giant sword, dragon scale mail, fire sword, vampire shield, skull staff, KlejNutka 5-10%, 5x Evil UH, crown armor, crown legs, fire axe, golden armor, starlight, sickle of Quoerses, demon armor, demon shield, 53 vial 'soul mixture, demon legs.

Clergyman: Gdy polozysz na kadzi demon helmet, demon armor lub demon legs badz przygotowany na to, ze mozesz bardzo latwo zginac. Musisz byc przygotowany na bardzo dluga i wymagajaca wedrowke..

Clergyman: I pamietaj - nigdy nie probuj wchodzic sam. Im wiecej osob w ekipie, tym lepiej. Nie nalezy rowniez biegac po labiryncie gdyz bardzo latwo zginac, a sam wiesz, ze kolejne wejscie oznacza kolejna czesc demonicznego stroju.

I skąd mamy na brać te części demon seta ??

Mti Rookstayer
15-09-2015, 15:52
Dałem na Tak, tylko dlatego że beznadziejnym pomysłem było zrobienie questa, na którym trzeba takie itemki oddać. Najlepszą opcją byłoby usunięcie całego demon seta z loota i zmiana, żeby do labiryntu można było wejść po oddaniu Demon Shielda.

Sasha Rookslayer
15-09-2015, 16:29
Przesadą jest dla mnie dodawanie do loota takiego hełmu. Ogólnie głupotą było zrobienie demon seta do zdobycia z potworów.. Demon Set (armor oraz legs) - najlepsze przedmioty na Rookgardzie, powinny być tylko i wyłącznie do zdobycia z Questu..

Cały "Ramzes Helmet Quest" powinien ulec zmianie. Jak każdemu wiadomo, aby wejść do tego "arcytrudnego labiryntu", potrzeba oddać jedną z trzech części demonicznego stroju (demon armor, legs albo helmet). Dla mnie to przegięcie, dlaczego? Z własnego doświadczenia oraz informacji wiem, że labirynt jest tak popierdolony, że osoby tam będące muszą co najmniej kilka razy zginąć, aby ogarnąć co najmniej część tego labiryntu i dojście do nagrody..
A skąd brać te demon sety? No fakt, jest "Antyczny aka Groteskowy Demon", z którego wypada raz na tysiąc demon armor albo demon legs, ale kto go zabije? Top 3 z Rooka? Kupa śmiechu!
Co z innymi osobami, które chcą wykonać Quest? :)

Sporo osób płacze, że jest za dobry loot z "Antycznych Demonów", no spoko. Jeżeli Administracja zdecyduje się na zmianę, która będzie polegała na całkowicie innej opcji, aby można było wejść do tego labiryntu to zgodzę się na zmianę loota (zmniejszeniu częstotliwości wypadania danego armora albo legów) albo całkowitego usunięcia tych części demon setu z loota.

Quest został dodany na początku kwietnia, a ile osób weszło do labiryntu? Trzy, cztery? Dla mnie śmieszny jest ten cały quest, to całe oddawanie demon setów za każdorazowe wejście.. W ogóle nie wiadomo, czy ten cały labirynt nie jest zbugowany, bo znając naszego cudownego Pana S. wszystkiego się można po nim spodziewać, tak jak to jest aktualnie z misjami u Ahmeda Martwego Terrorysty.

Ja jestem za usunięciem wszystkich demon setów z potworów, z których można je zdobyć oraz za zmianą wejścia do tego labiryntu..
No nie wiem.. Np. za sc.

@down/ 2xdown

Mi to rybka czy zostawią loota, czy go zmniejsza czy usuną. Niech zmienią opcje jedynie z wejściem na labirynt.
Co do demon seta to lootnąłem 3x d legs i 3-4x d armor. :)

Turook
15-09-2015, 19:16
Jestem za usunięciem wszystkich demon setów z potworów, z których można je zdobyć oraz za zmianą wejścia do tego labiryntu..
No nie wiem.. Np. za sc. [/B]

Nalociłeś 4127842174612486 setów i teraz mają usunąć:confused::confused::confused::confused::con fused::confused::confused: XDDDDDDDDD

Oczywiście, że jestem na tak.. obecna sytuacja to przesada.

Zarexoholik?
16-09-2015, 07:31
Ja jestem za usunięciem wszystkich demon setów z potworów, z których można je zdobyć oraz za zmianą wejścia do tego labiryntu.. No nie wiem.. Np. za sc.

Teraz kiedy nazbierałeś tyle tego loota to już chcesz zmian, a wcześniej?

Piszecie, że zdobycz z owego potwora jest przesadzona, no ja nie wiem..

Oportunista!

#topic

http://i60.tinypic.com/zl2l4z.jpg

Jakby na mainie był mob, z którego leciałby shaman set + inne wartościowe przedmioty to by był największy płacz w historii APO, że ludzie z TOP 20 mogą bez problemu zarobić mnóstwo hajsu. Także?

Ebooo
16-09-2015, 13:01
Ta mam nadzieje że dodadzą tego lota , bo to nie interes kupywac od kogoś demon sety na wejście , po wykonaniu questu ile taki hełm bedzie warty ramzesa jak to będą mieli tylko nie liczni .