Zaloguj się

View Full Version : [poważne]

Azbestowy v.128.0
19-09-2015, 12:44
Słuchajcie, mam refleksyjny nastrój.

Ostatnio dziwnym trafem znalazłem się w kościele (służbowo - była uroczystość upamiętniająca wkroczenie wojsk sowieckich, miałem robić foty, ale ja nie o tym) no i to wydarzenie było zręcznie wplecione w mszę świętą. Na tej mszy ksiądz mówił kazanie, które mnie poruszyło. Gadał o przebaczaniu ludziom, nawet jeśli ma się rację, bo to uwalnia człowieka i tak dalej i tak dalej. Śmiesznie się złożyło, bo właśnie jestem w identycznej sytuacji - jestem na kogoś wściekły i z tym kimś mam nie po drodze.

Jak myślicie, ten ksiądz ma rację, czy azbestuje?

Volm
19-09-2015, 13:30
To znak ze musisz tej osobie przebaczyc

Trunks
19-09-2015, 14:44
ksiądz kłamie, napisalbym o tym cos więcej no ale mamy na tym forum FAJNYCH moderatorów, którzy dają prezenty, także więcej nic nie dodam :/

Sephiroth
19-09-2015, 14:51
Nie warto wybaczać jednej osobie, skoro

Ludność świata – ogół wszystkich ludzi zamieszkujący Ziemię. 1 maja 2015 roku populacja światowa liczyła ponad 7,3 miliarda ludzi

Ponadto wybaczenie jednej osobie można obalić stwierdzeniem, jakże znanym (pozdro dla kumatych)

Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki

Podsumowując:
Azbestuje.

Azbestowy v.128.0
19-09-2015, 16:06
ksiądz kłamie, napisalbym o tym cos więcej no ale mamy na tym forum FAJNYCH moderatorów, którzy dają prezenty, także więcej nic nie dodam :/

miej to w dupie i napisz

ja tak zawsze robię i żyję

Wawa Król
19-09-2015, 23:01
witam drogi agreście pare słów ode mnie tu będzie

nie rób tego

dziękuje