PDA

View Full Version : Propozycja Najazdu Rook

Ebooo
03-10-2015, 11:55
Witam moja propozycja brzmi następująco najazdy rookgard raz na tydzień boosy od 1 do 7 + antic good i na nutki tak żeby zachęcić graczy do gry
żeby każdy gracz miał szanse zrobić quest i połączyć siły.

Bo skąd taki 300 lvl ma zdobyć artefakt na 5 , 6 i 7 bossa jak nie da rady zabić potworów ..
A takie części helmu jak 5 , 6 i 7 leci bardzo bardzo rzadko

Dajcie szanse wszystkim graczom to tylko najazd raz w tygodniu

Trunks
03-10-2015, 12:05
oczywiście! wlasnie to jest problemem ze 300 lvl tam nie zdobedzie

Mti Rookstayer
03-10-2015, 12:06
Jak te automatyczne najazdy z konkursu wejdą w życie (i nie zmienią tego w moim najeździe) to będą bossy od 1-7 i God.
Ogólnie to już nawet nie chodzi o to, żeby te artefakty loocić, ale bardziej o to, żeby mieć szanse wykonać quest na ihy/taski na tej wyspie. Dlatego wg mnie Rook Composer też powinien się na takich najazdach pojawiać.

@EDIT
#Down
Po Update bossy + composer były codziennie, czy co kilka dni żeby gracze sobie porobili misje. Co do zmian expa/loota już były tematy i nic z tego nie wyszło, a teraz ciągle płaczesz bo?? bo cię Man goni?? Nie tylko ty byłeś za zmianą tych bossów, lecz tylko ty się do tego nie przyzwyczaiłeś że są jakie są xD Jak zrobią automatyczne najazdy to znając życie już nikt normalnych najazdów robić nie będzie, więc jakoś ludzie te misje muszą porobić. Pal licho ten exp i loot, ja mówię o misjach.

Sasha Rookslayer
03-10-2015, 12:09
Ty chyba żartujesz? Te bossy oraz inne bossy typu Antic God, Rook Composer nie powinny w ogóle występować w automatycznym najeździe..

Po drugie, mało Ci darmowego expa? Chcesz jeszcze bardziej robić OrshOts z APO? Chłopie, bijecie te bossy dziennie po ponad 10 godzin i jeszcze Ci mało, nie dość, że jest to darmowy exp to jeszcze mu mało. XD

W automacie, które gracze stworzyli w ogóle nie powinno być tych potworów, które wymieniłeś. Ewentualnie raz na miesiąc/ dwa postawić jakiegoś Madnessa, a te Composery i Antic Gody raz na dwa tygodnie.

Regulamin konkursu:
3. Uczestnik konkursu planując najazd może korzystać ze wszystkich potworów dostępnych na serwerze, z wyjątkiem potworów w solo roomach oraz innych okolicznościowych (np. potwory stojące w domkach, trainery, trappery). - Tyczy się również to tych lepszych, Antic God, Madness czy też Composer.

#t
Wam już się w dupach poprzewracało od tego darmowego i łatwego expa.

Ja proponuje całkowicie usunąć te lepsze przedmioty z bossów oraz z antycznych mobów, całkowicie zmniejszyć expa za te bossy, bo to jest śmieszne, że się wbija szybciej poziomy niż na Main oraz ograniczyć wejście na owe "bossy". :)

Czekam na hejty (Sasha nie chodzi na bossy i chce zmian, Sasha zdobył już tyle i chce zmian). Przypominam, że również taka sytuacja miała miejsce z Piratami, sporo osób się wzbogaciło na tym, a teraz nie ma tak dobrze. :)

nie.

@down
Polecam pójść do szkoły na język polski.

Ebooo
03-10-2015, 12:13
Ty chyba żartujesz? Te bossy oraz inne bossy typu Antic God, Rook Composer nie powinny w ogóle występować w automatycznym najeździe..

Po drugie, mało Ci darmowego expa? Chcesz jeszcze bardziej robić OrshOts z APO? Chłopie, bijecie te bossy dziennie po ponad 10 godzin i jeszcze Ci mało, nie dość, że jest to darmowy exp to jeszcze mu mało. XD

W automacie, które gracze stworzyli w ogóle nie powinno być tych potworów, które wymieniłeś. Ewentualnie raz na miesiąc/ dwa postawić jakiegoś Antic Goda, Composera czy też Madnessa.

#t

Ja propozycje całkowicie usunąć te lepsze przedmioty z bossów oraz z antycznych mobów, całkowicie zmniejszyć expa za te bossy, bo to jest śmieszne, że się wbija szybciej poziomy niż na Main oraz ograniczyć wejście na owe "bossy". :)

Czekam na hejty (Sasha nie chodzi na bossy i chce zmian, Sasha zdobył już tyle i chce zmian). Przypominam, że również taka sytuacja miała z Piratami, sporo osób się wzbogaciło na tym, a teraz nie ma tak dobrze. :)

nie.

Ta Ale jak ty robiłeś misje z composera i antic good to płakałeś żeby dawali cały czas porobiłeś all a inni ? Mi zawsze mało a tobie co żal ??? że każdy ma cię w dupię że jesteś zerem ? najebałeś all wszystkiego i teraz takie wielkie zmiany chcesz beka z Ciebie

Regulamin konkursu:
3. Uczestnik konkursu planując najazd może korzystać ze wszystkich potworów dostępnych na serwerze, z wyjątkiem potworów w solo roomach oraz innych okolicznościowych (np. potwory stojące w domkach, trainery, trappery). - Tyczy się również to tych lepszych, Antic God, Madness czy też Composer.

Jak mówisz o regulaminie to czekamy na twojego bana za mc. Expiłeś sobie
na test serwerze po 15 h a na zwykłe skilowałeś handle robiłeś
GRA
21. Używanie modyfikacji klienta Tibii, która umożliwia przebywanie na dwóch postaciach jednocześnie (Multi Client) jest karane

#Yagami
Edytuj posty zamiast pisać jeden pod drugim.

Hokage
03-10-2015, 18:03
Ty chyba żartujesz?
#t

a więc skąd masz taki lvl nawbie? Ty w ogóle nie powinieneś się wypowiadać bo masz za duży lvl i w głowie coś nie tak.

Moim zdaniem na rooku teraz lvl zdobyć i eq jest łatwiej niż na mainie. Widać jak sasza ciągle pokazuje demon legi czy armor z lotu.

#jestem na nie