Zaloguj się

View Full Version : sala ''event point''

djakon
05-10-2015, 18:44
dziendoberek

chcialbym zapytac sie dlaczego w sali eventowej od dluzszego juz czasu nie ma zadnych itemow na wymiane za punkty z eventow pvp(!epoints)

podzielcie sie swoimi opiniami na ten temat

napiszcie jakie itemy chcielibyscie tam zobaczyc w przyszlosci(ceny tez moga byc)

sam mam ponad 10k punktow i nie mam co z nimi zrobic bo teleporty, ktore moge kupic sa chujowe lekko mowiac

ogolnie uwazam, ze gdyby itemy sie tam pojawily wiecej ludzi braloby udzial w eventach bo teraz jest kurde zenua i czasami nie ma z kim walczyc, a i tak dostaje sie 500pkt + lvl

oczywiscie trzeba wypromowac takie dodatki na stronie glownej i na forum wraz z rozpiska itemow i cenami

dzienki :D

Tabula Rasa
05-10-2015, 20:40
Nie ma items, bo wszystkie wykorzystane. A przecież gm/god nie będzie tworzył items specjalnie do tego bo to jest bez sensu. Skądś trzeba brać te itemy.

Sasha Rookslayer
05-10-2015, 21:07
Przedmioty (losowe) powinny same się pojawiać co jakiś czas, np. dwa tygodnie, tydzień, miesiąc (losowo).. Wtedy, kto pierwszy ten lepszy. :)

Wy się martwicie przedmiotami, których nie ma, a co z Rookgardem? :D
Gdzie w ogóle jakieś nagrody za punkty eventowe albo jakaś opcja, dzięki której będziemy mogli je zdobyć? :D

Zarexoholik?
05-10-2015, 22:09
Masz możliwość wykupienia teleportów - to powinno wystarczyć. Co do przedmiotów to akurat nietrafiony pomysł - jedna osoba z dużą ilością punktów wejdzie i wykupi wszystko. Jak dla mnie słabe. Chyba, żeby ustalić, że każdy może sobie kupić powiedzmy za określoną ilość event pointsów przedmioty, które tam będą się znajdować. Oczywiście na różne przedmioty różne przedziały poziomowe.

Showtek
06-10-2015, 09:43
Teleporty to już dużo jest co do itemow to moim zdaniem były one zdecydowanie za dobre tam mogą dodać ale takie coś jak np sapphire set, klapy, Golden Bolt jakiś kapok może hota i m mące/axe

jonas
06-10-2015, 10:11
Polać zarexowi i koledze z góry

Zwiększyc cenę (ilosc e points) bo mozna sie ustawic niezle za te smieszne e points... Albo
jak pisze czarodziej zmienić itemki na takie jakie wymienił + fajnym pomysłem by było dodanie pacc runki

Pierwszy Boonek
07-10-2015, 00:13
Masz możliwość wykupienia teleportów - to powinno wystarczyć. Co do przedmiotów to akurat nietrafiony pomysł - jedna osoba z dużą ilością punktów wejdzie i wykupi wszystko. Jak dla mnie słabe. Chyba, żeby ustalić, że każdy może sobie kupić powiedzmy za określoną ilość event pointsów przedmioty, które tam będą się znajdować. Oczywiście na różne przedmioty różne przedziały poziomowe.

Dokladnie, przedzial lv albo wcale - ja to bym wgl poczekal z wprowadzaniem tam jakichs itemow poniewaz w przyszlosci mozna tam dodac jakis shit potrzebny na nowy quest np :]