View Full Version : Problem z Piratami!!!
Mam pytanie jesli oddalem 100 white pirate pearl oraz 200 zboza czemu nie moge wejsc na piraty?
Zarexoholik?
08-10-2015, 10:14
Postępuj zgodnie z tym o co prosi cię NPC. Nikt nie był przy tym jak wykonywałeś misję i nikt ci nie wywróży powodu. Zresztą jeśli jesteś na wyspie to automatycznie masz dostęp do piratów (przecież cała wyspa jest pełna piratów)... Napisz do NPC jeszcze raz.
bodziobodzio
08-10-2015, 13:08
z tego co pamietam masz jescze do zrobienia misje z walka na arenie (oddanie 10 perel), a potem jeszcze taski na poszczegolne piraty, dopiero potem jest dostep do zachodniego wejscia (tego przy cmentarzu), a jezeli sie myle, to upewnij sie, czy napewno przez wlasciwe drzwi chcesz przechodzic (bo wnioskuje, ze o ten dostep Ci chodzi)
Oddalem perly oraz zboze npc mi pisze to samo a dostepu do piratow mocniejszych niz recruity,sabreurery oraz pearlmasterow nie mam co mam jeszcze zrobic npc pisze mi to:
Daron: Transport dotarl. Dziekuje! Teraz musisz sie ze mna napic. Zgoda?!
Piszesz tak i pijesz 8 kolejek rumu w !BARZE Darona!. Aby zaliczyć kolejkę musisz wytrzeźwieć.
pozdro
@down
ja piłem 8 no i faktycznie coś około 4 min
@topic
Gdzie wylać rum żeby podpalić konkurencyjną tawernę? Trzeba mieć jeszcze pochodnię?
Piszesz tak i pijesz 8 kolejek rumu w !BARZE Darona!. Aby zaliczyć kolejkę musisz wytrzeźwieć.
pozdro
Mi sie wydaje, ze kolejek jest 10 i pije sie je srednio co 4 minuty.
Tak w ramach scislosci!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.