View Full Version : Zmiany na Antycznej Wypie
Zmiany w potworach :
- Ancient Demon 110 000 hp 135 0000 exp od 80 do 2200
- Ancient Pharao 60 500 hp 525 000 exp od 60 do 1790
- Ancient Djinn 31 900 hp 285 000 exp od 45 do 980
Chodzi o zmianę w tych poszczególnych potworach
zmniejszając im hp i hitów
Bo skąd wziąć artefakty żeby odać do misji ?
mam 920 lvl i Ancient Pharao bez uha nie ubije
to skąd ma wziąć 500 lvl jak nikt nie sprzedaje bo masakrycznie zdobyć te artefakty a też chcą wykonać quest i dostęp do wszystkich aren ..
żeby nie było płaczu można również zmniejszyć exp bo to chodzi o artefakty misje ..
ja od 2 tyg nie moge kupic 6th i arte na 7 bosa ;/ ciezko kupic kiedy nic nie spada z potworkow...wiec jestem na TAK
Sasha Rookslayer
08-10-2015, 11:45
Chyba sobie żartujesz? Chcesz jeszcze bardziej ułatwić grę?
Na arenach byliście tacy zgrani, chodziliście po 10-15 osób, więc i na te potwory możecie chodzić po kilka osób.
Nikt nie każe Ci ich bić solo, a jeżeli nie dajesz rady ich zabić 1 vs 1, to polecam iść na inne potwory, trochę się podszkolić, a następnie próbować swoich sił. Sorry, ale jestem na nie.
@down
Chłopie, gdybyś miał taki poziom, również biłbyś po tyle, miałbyś tyle hp. Ja regularnie expie, więc nie ma co się dziwić.
Pomyśl co Ty piszesz, bo to w ogóle się nie kalkuluje. XD
Oczywiście jestem jak najbardziej na tak bo żaden 500-1000lvl nie zabije Ci Ancient Pharao solo.. ale jak obniżycie hp i hity to za równo też exp.
Biłeś kiedyś tego faraona? Dam sobie rękę uciąć, że nie. Ancient Pharao zabije taki 600-700 poziom nawet.
Chyba sobie żartujesz? Chcesz jeszcze bardziej ułatwić grę?
Na arenach byliście tacy zgrani, chodziliście po 10-15 osób, więc i na te potwory możecie chodzić po kilka osób.
Nikt nie każe Ci ich bić solo, a jeżeli nie dajesz rady ich zabić 1 vs 1, to polecam iść na inne potwory, trochę się podszkolić, a następnie próbować swoich sił. Sorry, ale jestem na nie.
Wystarczy że ty hity masz po 6k zycia kolo 20k
Bijesz bez problemu to już nie zmieniać niech inny się meczą i kupują od Ciebie za kosmiczne ceny .
Bo jak inaczej jak zmienią to jak Sasha będzie zarabiał kosmiczne ceny ???
Myślę żeby nawęd exp zmienić żeby było sprawiedliwe
Sam Sasha mówiłeś że kiedyś się expilo na potworach ale nie chyba takich co daja tyle expa 135 0000 Ancient Demon
Expiło się co dawało 150 k ...
Takie zamieszanie się robi z tą całą wyspą Antic i z całym Sashą, że najlepszym rozwiązaniem będzie usunąć to wszystko i zrobić od nowa tylko tym razem przemyślane, a nie na odpie*dol
Master.Lucas
09-10-2015, 16:47
Oczywiście jestem jak najbardziej na tak bo żaden 500-1000lvl nie zabije Ci Ancient Pharao solo.. ale jak obniżycie hp i hity to za równo też exp.
Jestem na Tak
to skąd ma wziąć 500 lvl jak nikt nie sprzedaje bo masakrycznie zdobyć te artefakty a też chcą wykonać quest i dostęp do wszystkich aren ..
Wiesz... Na mainlandzie tez sa osoby, ktore chcialyby wykonac uw na 500lvlu, ale tego nie zrobia bo ten quest jest na inny przedzial. Uwazam, ze to dokladnie ten sam przypadek - quest jest zwyczajnie przeznaczony dla najbardziej doswiadczonych postaci, a nie dla 500lvli.
@edit
Moze uw to zly przyklad wiec wez pod uwage shaman set(jego czesci).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.