PDA

View Full Version : Kilka pytań

Retri
13-10-2015, 22:44
Cześć,
postanowiłem wrócić na APO po 3 latach przerwy, aby umilić sobie trochę czas expieniem. Do rzeczy, odkopałem passy z mojej starej postaci, wchodzę i widzę ban za destruktywne zachowanie do 2027, no dobra być może kogoś nawyzywałem etc. Nie pamiętam. Co było, a nie jest nie pisze się w rejestr.
Jaka jest szansa na odzyskanie postaci? Ile trzeba czekać na odp. w dziale "Skargi - Odwołania - Zgłoszenia" Czy moje grzechy sprzed 3 lat zostaną wybaczone? XDXDXDXD

Week
13-10-2015, 22:51
Na odpowiedź w tamtym dziale nieraz trzeba czekać miesiąc, to zależy ile ekipa apo ma zadań domowych.
Czy zostanie Ci wybaczone? Myślę, że nie.

Sasha Rookslayer
13-10-2015, 22:52
To są tak zwane delete. Sam mam bana na jednym koncie z 2008/9 roku za destruktywne zachowanie do 2027 i pisali mi, że nie ma opcji na od banowanie konta. Popełniłeś jakaś poważną zbrodnie, że na tyle Cię zbanowali (ja oszukałem kiedyś pewną osobę na sporą ilość pieniędzy), dlatego do tego roku jest ban.

Mi pisali, że nie ma możliwości od banowania, więc tobie chyba to samo napiszą. :D
Co do działu "Skargi - Odwołania - Zgłoszenia", napisz do osoby, która Cię zbanowała, lub do osoby (tej wyższej), a zapewne w ciągu kilku dni dostaniesz odpowiedź.