Zaloguj się

View Full Version : critical talisman skarga , oraz cracki

Redbull
14-10-2015, 13:28
1.) Critical talisman
2.) Crack - potwory

Ad.1)

Critical talisman - zwiększa szczęście gracza, critical hita oraz zmniejsza obrażenia z UW otrzymywane przez gracza, w zależności od profesji,

Witam znow pisze skarge co do tego items

do loota wogole nie dodaje ,nawet w rotsie wiecej mi spada

nie zmniejsza obrazen z uw , ktore otrzymuje od przeciwnika

juz o owym krytyku nie wspomne

czy items zostanie poprawiony?

Ad.2) Crack

Jak wiadomo cracki i resp dla 3k lvl "został" poprawiony , ale nadal nie widac by ludzie z 3k lvl tam expili, czy przewidywane sa kolejne poprawy owego respa oraz potworow?

- niewiem , zmniejszenie hp , hitow tego potwora . Tak by gracze korzystali z tego respa, a nie ze resp nie jest wykorzystywany, miejsce na serwerze zajmuje, oraz skrypty obciazaja serwer.

#edit 1

Critical amulet czy ringJa walczac Rycerzem vs Rycerz , nie widzialem , zeby owy przeciwnik mniej mnie uderzal z tego Uw, co do dropa nie widze roznicy mysle ze to do poprawy, Ale wracajac do tych hitow ktore mamy otrzymywac mniejsze , moze to dziala na profesjach ED/MS , a w skrypcie knight cos jest nie tak.

#edit 2

Crack
dodam do tego ze na serwerze osob z 3000 lvl przybywa, a miejsc do expa coraz mniej

>>>AWESOME<<<
14-10-2015, 13:56
Coz ja takze zauwazylem ze critical talisman nic nie dodaje do loota siedzac na double nutki i miksturki soul spadaly z taka sama czestotliwoscia jak bez zadnego ringa :confused:. A co do zmniejszenia obrazen z uw to na moim Ed ring dziala. Zauwazylem poprawe nawet do 1k hp od 3k lvl ek

Zarexoholik?
14-10-2015, 14:20
Z lootem jakoś niespecjalnie widzę różnicę, także może warto jednak sprawdzić, czy działa poprawnie skoro już kilka osób na to się skarży. Critical hity nie wiem, czy mają występować częściej, czy po prostu być większe - jakoś też nie odczuwam. Także albo są to minimalne zmiany albo nie działa.

Hokage
14-10-2015, 14:52
Kiedyś jak expiłem na pasku to więcej goldów leciało mi w bh niż w empirce w trybie na lot. Więc to chyba tylko przypadek.

Kilka osób pisało mi, że talizman dodaje szczęście więc nie wiem. Może po prostu masz pecha w locie. Co do cracków to chyba już nikt i tak na nie nie chodzi. Pisali, że je poprawili a zmian nie widać

#niżej\./

co ty wiesz o mainie?

Sasha Rookslayer
14-10-2015, 15:18
Co do critical talismanu to już nie pierwsza osoba się skarży, że owe opcje, które są w nim nie działają. Jeżeli kolejna osoba to piszę, to musi coś w tym być. Ja to w ogóle podniósłbym jeszcze częstotliwość ring of the sky, ponieważ niby on działa, ale różnicy prawie nie widać, powaga.

Co do respa Cracków to poprawiłbym go raz jeszcze, siła? Coś takiego jak Returned bądź lekko większa. Przy okazji poprawiłbym respa APO na eventowym expie (3000 poziom).

djakon
14-10-2015, 15:50
Chcialbym zauwazyc, ze ten przedmiot nie dziala. Rots daje wiecej szczescia niz talisman po czym wnioskuje, ze ''szczescie'' w nim nie dziala. Critical hity jakie lapie na rp sa wciaz takie same jak i bez talismanu - nie wiem jak zmniejszanie obrazen otrzymywanych z uw bo tego nie sprawdzalem.

Cracki masz pod nosem to nie wystarcza? Jak chcesz szybciej poexpic to idz na Rety czy chuj wie gdzie. Poza tym wydaje mi sie, ze stosunek exp/loot jest adekwatny.

drako12
14-10-2015, 17:02
z jakieś 2/3 tygodnie temu gdy owy amulet odebrałem z ani 3, gdy go testowałem czy widać jakieś różnice porostu nie działał, rozmawiałem z santano i pisał ze go sprawdzi, i widocznie chyba o tym zapomniał

Dementor
14-10-2015, 20:00
Ja to w ogóle podniósłbym jeszcze częstotliwość ring of the sky, ponieważ niby on działa, ale różnicy prawie nie widać, powaga.
Skoro rots dodaje 120 do loota to chcesz, aby dodawał więcej niż korona, która daje 200 lub tarcza (240)??

Jak ostatnio sprawdzałem talisman to od razu widziałem, że obrażenia z uw są mniejsze i to na pewno działało. Jeśli chodzi o loot to ciężko jednoznacznie powiedzieć, bo tutaj właśnie dużo zależy od szczęścia, pasowałoby to sprawdzić i dokładnie przetestować.

Redbull
10-11-2015, 15:45
widze iz nadal , nic nie poprawili z tym ringiem

Yagami
10-11-2015, 17:22
Gdy ostatnio sprawdzałem ringa to działał poprawnie. Sprawdzę go jednak jeszcze raz.

Co do Cracków, wprowadziłem wstępne zmiany, będą widoczne przy najbliższej aktualizacji.