djakon
18-10-2015, 21:30
Witam serdecznie, dzisiejszym tematem beda bramki lvlowe na nowej wyspie. Podane nizej przedzialy beda tylko moja propozycja, nie musicie sie zgodzic z przedzialami. Mozecie podac swoje, a administracja i tak zrobi jak uwaza - byc moze w ogole ich nie wprowadza.
Fire Elemental - dostep od 1600lvl
Energy Elemental - dostep od 1600lvl
Water Elemental - dostep od 1600lvl
Ozywianie posagow - dostep od 1700lvl
Pokoj, w ktorym nie dzialaja standardowe amulety - dostep od 1250lvl
Cave Skeletony - dostep od 1500lvl
Anty - dostep od 1250lvl
Ebola Baty - dostep od 1250lvl
Asian Hornety - dostep od 1300lvl
Jestem na nie, jeżeli ktoś ma mały poziom to sobie nie pozwiedza.. Już bym wolał dodać bramki np na brave witche lub coś w stylu, że do 400 poziomu i nas do temple wypieprza lub przed bramke.
W takim razie po wprowadzeniu ograniczenia lvlowego jak zrobisz jedna z misji !quest, w ktorej trzeba dotknac tronu wise mana majac lvl powyzej 400? : ]
No wszystko fajnie, tylko po co te bramki?
Moze po to aby uniemozliwic graczom z 1000 poziomem dropienie pandemek, bh, masy sc i calej reszty gowien typu e shieldy i c wandy?
Mądrala bo ma pewnie 3k lvl i wk*rwia go to że mniejsze lvle tez chca sobie zarobic/wbic pare lvli -.- JESTEM na NIE!
Tak, od razu 4k.
Fire Elemental - dostep od 1600lvl
Energy Elemental - dostep od 1600lvl
Water Elemental - dostep od 1600lvl
Ozywianie posagow - dostep od 1700lvl
Pokoj, w ktorym nie dzialaja standardowe amulety - dostep od 1250lvl
Cave Skeletony - dostep od 1500lvl
Anty - dostep od 1250lvl
Ebola Baty - dostep od 1250lvl
Asian Hornety - dostep od 1300lvl
Jestem na nie, jeżeli ktoś ma mały poziom to sobie nie pozwiedza.. Już bym wolał dodać bramki np na brave witche lub coś w stylu, że do 400 poziomu i nas do temple wypieprza lub przed bramke.
W takim razie po wprowadzeniu ograniczenia lvlowego jak zrobisz jedna z misji !quest, w ktorej trzeba dotknac tronu wise mana majac lvl powyzej 400? : ]
No wszystko fajnie, tylko po co te bramki?
Moze po to aby uniemozliwic graczom z 1000 poziomem dropienie pandemek, bh, masy sc i calej reszty gowien typu e shieldy i c wandy?
Mądrala bo ma pewnie 3k lvl i wk*rwia go to że mniejsze lvle tez chca sobie zarobic/wbic pare lvli -.- JESTEM na NIE!
Tak, od razu 4k.