PDA

View Full Version : Banany - Elder Demony.

djakon
28-10-2015, 18:00
Proponuje zwiekszyc ilosc wypadajacych bananow z Elder Demonow z powodu jednej misji, w ktorej trzeba ich oddac az 95 by uzyskac dostep do sal eventowych. Sporo nowych osob zniecheca sie poniewaz leci ich naprawde malo i trzeba poswiecic sporo czasu, aby zebrac odpowiednia ilosc, a kupienie ich nie jest prosta sprawa, a jak juz ktos jest sklonny by je odsprzedac wola od 2 do 3kcc co dla nowego gracza jest spora suma. Przykladowo mogloby ich wypadac od 1 do 7 bananow - oczywiscie nie z kazdego demona. Sam drop rate zostawimy taki jaki jest proponuje zwiekszyc tylko ilosc wypadajacyc bananow.

Jest poboczny aspekt - misje Ahmeda. Sam zrobilem ta misje i osobiscie nie mialbym nic przeciwko.

Jestem na nie, ponieważ kiedyś w ogóle one nie wypadały. Dopiero jakieś dwa lata temu zostały one dodane do lootu Elder Demona.

Pomysl tylko dlaczego nie wypadaly? Bo nie byly potrzebne do zadnej misji :D

po za tym są moby z których leci częściej niż z demonów ;-)
Tak, sa takie potwory, ale zaden newbie ich nie zabije, a o nich tutaj mowa - czytaj ze zrozumieniem pajacu.

Czeczen Uchodźca
28-10-2015, 18:08
jestem na nie!
Banany lecą z demonów dość często i sam mam z 700 w depo -.-

@edit up
gorille takie straszne?

Trunks
28-10-2015, 18:26
jestem na nie!
Banany lecą z demonów dość często i sam mam z 700 w depo -.-

dobrze ze lecą ale jak taki nowy gracz ma bic potworki skoro o nich nie ma pojęcia /nie da rady

jestem na tak, zwiększyć ilość bananów do 8.

Sasha Rookslayer
28-10-2015, 18:42
Jestem na nie, ponieważ kiedyś w ogóle one nie wypadały. Dopiero jakieś dwa lata temu zostały one dodane do lootu Elder Demona. Inni, którzy to robili nic nie pisali, więc niech inni również nie płaczą. Jeden wykonał, więc i drugi wykona. :)

Splaxor
28-10-2015, 19:59
Zgadzam się z autorem, że nowi gracze mogą się zniechęcić do dalszego wykonywania misji. Nie zapominajmy, że jest to OTS i gra tutaj ma być przyjemna, a nie monotonna. Jak dla mnie można zwiększyć wypadanie do 5-ciu sztuk.
Jeżeli temat zdobędzie wystarczającą ilość poparcia to wyślę gdzie trzeba.

drako12
28-10-2015, 22:33
Jak dla mnie to najlepiej usunąć ten przedmiot z pomników eventowych i zmienić na coś innego i będzie po problemie

Szef Nullo
28-10-2015, 23:01
Zgadzam się z autorem, że nowi gracze mogą się zniechęcić do dalszego wykonywania misji. Nie zapominajmy, że jest to OTS i gra tutaj ma być przyjemna, a nie monotonna.

Squid o tym chyba nie myslał tworząc misje u Ahmeda

Banany z demonów teraz szybko sie looci, wiec nie ma takiej potrzeby zmieniać loota.

@Nie

wonsik
29-10-2015, 09:53
sam zbierałem 400 lvlem i zajęło mi to 20 minut? cod nie gryzie, nie