PDA

View Full Version : Podział potworów na stronie APO

Podszyfacz
10-11-2015, 23:09
Witam,

Od początku od kiedy gram Rook APO bardzo mi się to zaczęło podobać. Kiedy zaczęli wprowadzać nowe potwory to bardzo mnie to ucieszyło. Teraz mogę sobie spokojnie grać nonPVP za grosze a nie krocie jak na RL (sic!).

Ale do rzeczy. Właśnie rzecz idzie o potwory. Otóż administracja tego nie chce, ale zdradzili mi, że jeśli ankieta wyjdzie na tak, to się zastanowią. Chodzi mi o podzielenie zakładki potwory na ROOK i MAIN, programistycznie - banał, sam mogę nawet to zrobić. Może 15 minut roboty kopiowanie i wklejanie. Po co to? Otóż gdy szukam sobie z czego wypada dany przedmiot to czasem mam wnerwa do kwadratu, bo mi się wyświetla 50 potworów, z których może 2 są na ROOK i teraz szukaj dziury w całym. Dla MAIN pewnie niewiele to zmieni, ale na dla ROOK myślę, że ułatwi proste sprawdzanie konkretnych rzeczy.

Myślę, że rozpisywać się więcej nie muszę. Proszę o pozytywne głosy :)

Sasha Rookslayer
11-11-2015, 00:11
Ja nie widzę problemu, gdy wpisuje dany przedmiot i wyświetla mi się xx potworów, z których owy przedmiot wypada. Co to za problem przewinąć te xx potworów i zobaczyć, które są na Rook? Żaden.
Sorry, ale jestem na nie, dla mnie jest to zbędna rzecz.

djakon
11-11-2015, 00:49
W sumie to nie wiem po co bo ludzie z maina wiedza, ktore potwory sa na main, a ludzie z rooka wiedza, ktore sa na rooku. Przestanmy dokladac im roboty z niepotrzebnymi pierdolami. Niech lepiej zajma sie kolejnym update.

Szef Nullo
11-11-2015, 01:30
Ja nie widzę problemu, gdy wpisuje dany przedmiot i wyświetla mi się xx potworów, z których owy przedmiot wypada. Co to za problem przewinąć te xx potworów i zobaczyć, które są na Rook? Żaden.

To jest normalne, ze jesteś na NIE jeśli poświęciłeś swoje całe życie na grę na rooku i wiesz co z czego wypada, nie każdy jest taki PEŁNOSPRAWNY jak Ty

@t
Rook jest tylko wyspą początkujących...ale jeśli ma pomóc tym POCZĄTKUJĄCYM to czemu nie? TAK

Hokage
11-11-2015, 09:07
Jeśli ma to komuś pomóc i serio nie zajmie dużo czasu ta zmiana to czemu nie? W końcu to " dwa światy " to może faktycznie będzie lepiej.

Jestem na tak

Gwnstopro v.169
12-11-2015, 16:59
Sasha spędził na rooku tylko 9300 godzin, więc ta loszka wiadomo, że da nie. Dla nowych graczy może być to użyteczne. Dałem tak

Podszyfacz
13-11-2015, 21:48

Idź na arenę i sprawdź, który potwór jest na Rook za każdym razem, gdy możesz zużyć 5 sekund na to by wpisać nazwę przedmiotu.

To, że Ciebie interesują tylko Ancient Demony i inne Bossy to nie znaczy, że każdy jest alfą i omegą Rooka i zna wszystko wzdłuż i wszerz i wie co z czego wypada i pamięta nazwy potworów, bo mu się po nocach śnią.

Podszyfacz
13-12-2015, 22:29
Adminy kiedy to wprowadzicie? :)

Xie-Nus
13-12-2015, 22:44
Rookgard jest od tego by wbić 15 lvl i spadać ;-)
jak nie chcesz z niego wychodzić to pogódź się z tym ze będzie trudniej ;-)
jestem na nie.

Voltan
13-07-2017, 17:44
Propozycja przegłosowana, zależnie od możliwości czasowych zobaczymy czy uda się to wprowadzić, pozdrawiam.