Zaloguj się

View Full Version : Totalna kpina.

Pierwszy Boonek
11-11-2015, 16:54
Wyobrazcie sobie, ze siedzicie sobie na respie od 3h nagle przychodzi sobie inny typek z siocherem ktory posiada GM'a. Informujesz ich ze resp jest zajety, ale to nic nie daje - wchodza na twoj resp, bronisz sie ale nie majac fragow jedyna droga jest pozostanie na respie i przezycie .. tak wlasnie bylo dzis kiedy to na ponad godzine przed maratonem karmazyn z siocherem (Jinchuriki) wjebali mi sie na respa, niestety ich umiejetnosci pvp/pvm okazaly sie byc niewystarczajace do wypierdolenia mnie z niego.. zamiast zalatwic to jak na 4.2k ek (Z SIOCHEREM) przystalo postanowili jednak po raz juz nawet ***** nie wiem ktory pojechac po bandzie banujac moja postac na 3 minuty przed odpaleniem maratonu tak abym nie mial zadnej mozliwosci obrony, napisania odwolania - czy to tak teraz zwalnia sie respy?

Nastepna smieszna kwestia, posty ktore napisalem w dziale skargi/odwolania zostaly bezczelnie usuniete a na RRV nagle nikt nie mogl odpisac mimo obecnosci Yagamiego, Bleyna oraz Rinsona (ci gm przyznawali bany w miedzyczasie)

Ile jeszcze czasu bedziemy musieli zmagac sie ze stronniczoscia oraz niekompetencja osob ktore przeciez maja nas chronic? To jest jeden z naprawde wielu przykladow lamania regulaminu przez nizej postawione osoby w ekipie

bleyn, yagami oraz rinson laczy ich nie tylko pozycja a takze posiadanie postaci w tej samej gildi - przypadek? O ile ze stronniczoscia Yagamiego nigdy sie nie spotkalem to z pozostala 2 mialem juz nie raz do czynienia, tak samo jak wiele innych osob posiadajacych postacie z "topki"

ps. jedna z czterech obecnych tam osob obiektywnie o zaistnialej sytuacji

http://i68.tinypic.com/kd5xe9.png

Jeszcze na koniec pozostawiam pytanie do czerwonych - dlaczego expicie i gracie normalnymi postaciami w chwili gdy jest ponad 170 zalogowanych osob z ktorych wiekszosc gra na botach, wyzywa sie czy pajacuje w inny sposob

Nawet jesli teraz dostalbym unbana co z moimi 15stoma minutami maratonu na ktory mialem przygotowanego siochera, gold ringi i cala reszte przedmiotow dzieki ktorym lekko wbilbym ze 20mld expa, co ze speedem ktory takze po 00:00 przepadnie w pizdu - za tak krzywy ruch bleyn powinien zostac wyjebany i to w trybie natychmiastowym... bo przeciez na chuj Mortiisowi GM ktory banuje raz na miesiac i tylko osoby ktore stoja mu na drodze do jakiegos tam jego smiesznego celu?

Na APO to normalne, że każdy będzie bronił swojego :D
Szedł wbijać poziomy, a że stałeś na przeszkodzie, to Cię zbanowali :p
To, że nie odpisują na RRV to też żadna nowość, ile to już banów dostałem, a odpowiedzi 0.
Bleyn od 1964r faworyzował znajomych, do tego wypuścił ze swoim kuzynkiem bota, którego sprzedawali - to dopiero bezbek :p
Nie wiem co Oni robią jeszcze w ekipie.

Dokladnie - dlaczego nikt nie mowi o najbardziej dopracowanym bocie ktory Xelix(gdy jeszcze mial pozycje) sprzedawal razem ze swoim kuzynem sciexem ktory takze wtedy od dluzszego czasu mial GMa - czy takie zachowanie nie powinno skutkowac natychmiastowym zdegradowaniem oraz banem na wszystkie postacie? (chodzi o program kbot) Przeciez wiekszosc z dluzej tu grajacych osob doskonale pamieta postacie-boty takie jak Akynaoo - caav oraz epren czy jakos tak ktorym bocil bleyn - gdzie sprawiedliwosc?

Week
11-11-2015, 17:13
Na APO to normalne, że każdy będzie bronił swojego :D
Szedł wbijać poziomy, a że stałeś na przeszkodzie, to Cię zbanowali :p
To, że nie odpisują na RRV to też żadna nowość, ile to już banów dostałem, a odpowiedzi 0.
Bleyn od 1964r faworyzował znajomych, do tego wypuścił ze swoim kuzynkiem bota, którego sprzedawali - to dopiero bezbek :p
Nie wiem co Oni robią jeszcze w ekipie.

Perlaż
11-11-2015, 17:18
Niestety taka prawda, nadużywania tutaj są normą, a drugą prawdą jest to że ten temat pewnie zostanie usuniety/zamkniety bez powodu i odpowiedzi... może pora odpuścic sobie te gierke dla dzieci ?

tigon
11-11-2015, 17:19
W sumie ze stronniczością od Yagamiego czy Rinsona się nie spodkałem ale Bley to już porażka, ale niestety tak tutaj musi być :|

Cery
11-11-2015, 17:27
Żałosne zachowanie ze strony ludzi którzy powinni bronić porządku na tym serwerze, ciekawe czy Mortiis coś z tym fantem zrobi :/

Goatee
11-11-2015, 17:38
Żałosne zachowanie ze strony ludzi którzy powinni bronić porządku na tym serwerze, ciekawe czy Mortiis coś z tym fantem zrobi :/

Nic z tym nie zrobi. Pamiętacie Muflona aka Scoopa? Przecież z nim było to samo XD Odchodził jednym nickiem a za miesiąc pojawiał się pod nowym. To jest APO, tego nie ogarniesz. Od zawsze na zawsze tak tu było jest i będzie ;]

Pierwszy Boonek
11-11-2015, 17:43
Nic z tym nie zrobi. Pamiętacie Muflona aka Scoopa? Przecież z nim było to samo XD Odchodził jednym nickiem a za miesiąc pojawiał się pod nowym. To jest APO, tego nie ogarniesz. Od zawsze na zawsze tak tu było jest i będzie ;]

nie masz racji poniewaz Muflon banowal jesli cie nie lubil - musiales miec z nim kose, natomiast bleyn banuje kazdego kto uniemozliwia mu osiagniecie celu w grze . Muflon nie gral normalnym charem gdy posiadal ofiacjalna pozycje natomiast bleyn gral i to bardziej programy na jego kompie graly niz on ponadto skutecznosc zwalczania osob lamiacych regulamin przez muflona byla tysiace razy wieksza od tej bleyna a na koniec jeszcze jedna oczywista rzecz jaka jest brak gruby faworyzowanej przez muflona

90 wyświetleń tematu, 0 odpowiedzi.

u mnie jak narazie 26 XDD

Week
11-11-2015, 17:49

Albert w porównaniu do Sciexa wiedział co robił.
Nie odchodził jednym nickiem, a pojawiał się innym, tylko miał już 2 pozycje gotowe :D
Od siebie dodam również, że ostatnio zostałem zbanowany na dłuższy czas za napisanie na Game-Chat do Dijako 'ej przyjebałeś już coś masy zezol?', za co Bleyn wpierdolił mi miesiąc bana, bo poczuł się urażony, że to zdanie było niby w jego stronę. Wszystko zostało nagrane, wrzucone w odpowiedni dział i co?
Oczywiście 90 wyświetleń tematu, 0 odpowiedzi. Co za patola ta ekipa.

Lizaczek
11-11-2015, 17:52
Na temat flaca sie nie bede wypowiadal, rinsona tez nie. Choc tego drugiego nie lubie.
Bleyn jest natomiast stronniczy, ale jak zostanie wyjebany to i tak wroci pod innym nickiem.
Wszystko to jednak wina Mortiisa, daje GRACZOM za duże przywileje i nie interesuje go co oni później z nimi robią. Bleyn rzadko banuje to prawda, bo żeby kogoś ukarać musi mieć w tym interes. Daje dilejty - zabiera itemy ze zbanowango chara i przekłada na swoje prywatne postacie.

Boonek, to ze muflon nie faworyzowal graczy to tez nie prawda. Prywatne najazdy dla mojej gildii na 8.42 same sie nie robily XD. A wszystko dzieki znajomosciom jeszcze z 7.6

Adasik
11-11-2015, 18:35
O ile-o ile faktycznie tak było! Bo nie wiem jak tam ta sytuacja wyglądała. Ze stuprocentową pewnością zrobiłbym zupełnie to samo jeśli bym expił na swojej postaci, a w kieszeni miałbym GMa. Nawet bym się nie przelogowywał żeby pisać ci z GMa, że masz się ogarnąć czy tam przestać bić moje potworki. Dałbym bana od ręki i nie ma dyskusji, bo o czym tu dyskutować jeśli widziałem co się faktycznie działo xd.

Wszystko to jednak wina Mortiisa, daje GRACZOM za duże przywileje i nie interesuje go co oni później z nimi robią.

Tak to właśnie wygląda jeśli sam Mortiis nie ma czasu się zainteresować serwerem. Niedużą fatygą jest zrobić np. 15-minutowy maraton, którego nie było pół roku.

Boonek, to ze muflon nie faworyzowal graczy to tez nie prawda. Prywatne najazdy dla mojej gildii na 8.42 same sie nie robily XD. A wszystko dzieki znajomosciom jeszcze z 7.6

No właśnie, ale jeśli GM jest po twojej stronie, to wszystko spoko, nie?

W sumie nie mój biznes, bo
18:40 You see yourself. You are an elder druid. You are Adasik of Jihad (Burger King).
Czy to znaczy, że jestem bezpieczny? :confused:

Axelo .
11-11-2015, 18:38
Typie wbiegałeś w naszego lura mobów i spamowałeś morty a teraz grasz cymbała, że to stronniczość któregokolwiek z gmów? :confused:

#down
Fajnie się dowiedzieć, że byłem tam 1500 rpkiem, jesteś bardzo wiarygodny przyjacielu!

Pierwszy Boonek
11-11-2015, 18:43
Typie wbiegałeś w naszego lura mobów i spamowałeś morty a teraz grasz cymbała, że to stronniczość któregokolwiek z gmów? :confused:

W waszego lura na moim respie?XD z czym ty do mnie czlowieku wylatujesz 1.5k rpkiem chciales przejac respa od 3.6k ed?XD Jak siedziales sam ze swoim siocherem na dole nie bylo zadnego problemu, ale za malo wam bylo i wjebaliscie mi sie i mimo tego ze bilismy po roznych stronach to ty jak i karmazyn trafialiscie moje potwory na moim ***** respie dodatkowo przebiegaly one sobie swobodnie z reki do reki zamiast stac w miejscu cala wasza 4 powinna dostac bana juz godzine przed tym jak ja go dostalem

#up nwm czym ty tam grasz, 1.4-1.5k lv ale fakt profesja najmniej waznej osoby w calym sporze jest najwazniejsza ..

ps. moze jeszcze zaprzeczysz temu, ze bylem tam 1 i ze siedzialem na tym kawalku?XD

Lettis
11-11-2015, 22:12
norma od dawna na serwerze, temat pójdzie i tak w pizdę w niepamięć, albo nie zostanie nic w tym kierunku zrobione, pozdro

Zarexoholik?
12-11-2015, 06:35
W waszego lura na moim respie?

Wszystko spoko, ale to nie jest typowy resp do expa, a droga do ołtarza - czyli do jednej z części questa, więc de facto przeszkadzałeś w queście.

Wiadomo, że każda strona będzie miała swoje zdanie. Ty uważasz, że nic nie zrobiłeś, tak samo oni będą uważać. To nie miejsce na takie rzeczy. Jeśli uważasz, że Bleyn nie miał racji żeby dać ci bana to napisz do kogoś wyżej, od czegoś chyba są te dodatkowe maile.

Rinson
22-11-2015, 13:28
bleyn, yagami oraz rinson laczy ich nie tylko pozycja a takze posiadanie postaci w tej samej gildi - przypadek? O ile ze stronniczoscia Yagamiego nigdy sie nie spotkalem to z pozostala 2 mialem juz nie raz do czynienia, tak samo jak wiele innych osob posiadajacych postacie z "topki"
I teraz powinieneś dostać jeszcze warna za wprowadzanie ludzi w błąd. Masz jakieś dowody na moją rzekomą stronniczość? W ciemno strzelam, że nie masz a jedynymi według Ciebie "dowodami" są Twoje jedynie puste słowa. Chciałbym też wiedzieć w jakiej gildii jesteśmy wspólnie z Yagamim i Bleynem :)

Bleyn rzadko banuje to prawda, bo żeby kogoś ukarać musi mieć w tym interes. Daje dilejty - zabiera itemy ze zbanowango chara i przekłada na swoje prywatne postacie.
Widzę, że kolejna osoba świetnie poinformowana. Chciałbym poznać sposób, w jaki Bleyn "zabiera itemy ze zbanowanego chara i przekłada na swoje prywatne postacie" nie znając passów do konta i pozostawiając nadal te itemy na postaci :)