View Full Version : Zmiany dla paladyna
Lizaczek
13-11-2015, 09:56
Skoro twierdzisz ze ta zmiana jest nieodczuwalna to po co ja wprowadzac?
Witam.
Mam pewną propozycję odnośnie paladyna.
Nie będę tutaj się rozwodził jak, kiedy, dlaczego, gdzie, za co i po co
bo i to nie ma sensu. Narażę się tylko na zbędny hejt. Wypowiadamy się w temacie a nie co do mojej osoby. Tekty typu jeśli nie umiesz grać pallem to nie graj są niemile widziane.
Dodam tylko, że ten + 1 hp / - 1 mp niewiele zmieni paladynowi.
Na 300 lv zamiast mieć 6200 hp będzie miał 6500.
Propozycja jest taka:
Obecnie paladyn ma na level 21hp/21 mp
Zmiana: 22 hp/20 mp na lv
Tej zmiany w mp paladyn nawet nie odczuje, gdyż może wypuszczać najwięcej czarów obszarowych ( exori max erex) ze wszystkich postaci.
@down
Nieodczuwalna praktycznie w mp ale w biciu mobów i wykonywania questów szybciej tak.
Xienus aka Czeczen
13-11-2015, 09:58
czyli palladyn na większych lvlach z czołga nie do zabicia ma stać się super czołgiem nie do zabicia?
mało przemyślana propozycja ;/
juz bym wolał zeby ed/ms dostali +1pkt hp ;p
niestety jestem na nie!
Zarexoholik?
20-11-2015, 19:50
Zaznaczyłem TAK, ale to i tak bez znaczenia. Paladyn ma wystarczającą ilość hp, jeśli miałby więcej niż dotychczas balans popsułby się jeszcze bardziej. Na moim poziomie gdzie dostałbym dodatkowe 3700~ hp to znacząca różnica w walce pvp. Nie róbmy z paladyna knighta.
jestem na nie rp i tak już jest op wiec nie ma sensu dodawać mu jeszcze więcej hp -.-
i skończ nabijać te śmieszne posty wkoncu
Sasha Rookslayer
20-11-2015, 20:08
Dodam tylko, że ten + 1 hp / - 1 mp niewiele zmieni paladynowi.
Dokładnie, niewiele to zmieni, w sumie wcale, więc po co coś takiego wprowadzać?
Tak jak napisał Czeczen, wolałbym już dodać te 1hp+ msowi/ edkowi niż rp.
Kolejna zbędna propozycja, która i tak nie przejdzie. Ewentualnie jak coś mają zmieniać, to dodać dla ms/ ed to hp no i lekko osłabić rpka, ponieważ aktualnie to najlepsza profesja. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.