View Full Version : Boss dla lov poziomów!
Tabula Rasa
13-11-2015, 15:46
Witam, gdy są najazdy dla mniejszych poziomów 15-500 nie mają oni zbytnio co zabijać i taki najazd kończy się zbyt szybko, można zrobić moba "Bossa". Który będzie dawał ileś tam expa, loot będzie dla każdego tylko jeszcze nie wiem jaki. Przydała by się też wyspa z najazdem dla niskich poziomów wtedy można ustawić automatyczne najazdy na main dla lov poziomów, tak jak i dla tych high (najazdy nie muszą się powtarzać).
@Sasha KRUL
No miały być wprowadzone już wcześniej tak jak wiele innych rzeczy ;p Miejmy nadzieje, że wprowadzą bo najazdy to podstawa ;D
Sasha Rookslayer
13-11-2015, 15:47
Automatyczne najazdy są w zasadzie zaczynane od słabszych potworów do coraz to mocniejszych, więc nie rozumiem. No ręczne najazdy są robione głównie pod większe poziomy, ponieważ po prostu jest ich więcej.
Po drugie, są robione niektóre potwory, które i 500 poziomy mogą bić i dostawać sporo doświadczenia, więc nowy "boss, który będzie dawał sporo expa" nie wchodzi w grę.
Z czego co wiem, to automatyki zostaną wprowadzone jeszcze w tym roku (2015) więc myślę, że już nie będzie płaczu.
Mogę zrobić Bossa(Bossów) dla mniejszych poziomów.
Co do wyspy to zobaczymy.
Handlarzyna
13-11-2015, 16:48
moim skromnym zdaniem , system taskow powinien wygladac jak na RL Tibi
za kazde zrobienie taska powinno mozna bylo isc na bosa
tylko wiadomo na takim ots takich taskow mozna by zrobic xxx , wiec mysle ze co iles pkt mozna bylo isc na owego bossa na jakis lvl
Jak juz zrobic bossa dla nizszych poziomow to moze jednak cos dla 500-1000?
Zarexoholik?
13-11-2015, 17:10
15-500? W takim przedziale? To niech stawiają moby z rooka - to będzie mob z odpowiednią siłą na takiego 500 lvla. Nie ma sensu robić nowego specjalnego bossa.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.