PDA

View Full Version : !speed

Podszyfacz
13-11-2015, 22:55
Witam,

Przebywam w Anglii i loguję się codziennie na APO od jakiegoś czasu, a to poexpić, a to poskillować. Wczoraj jednak zostałem niemile zaskoczony... otóż wszedłem sobie poexpić o godzinie 23:04 i kliknąłem jak zwykle !speed
Niemiłe zaskoczenie to było to, że zobaczyłem Speed, który ma 5%... Mimo, że logowałem się codziennie i używałem go codziennie i miałem 50%.
Wtedy zauważyłem, że coś jest nie tak. Nie ma nigdzie napisanego, że !speed działa zgodnie z czasem serwera głównego, jest tylko, że trzeba używać codziennie. Myślałem, że jeśli jestem w innej strefie czasowej i w kliencie Tibii widzę czas, który mam po prawej na dole swojego komputera to ten czas jest czasem "właściwym" dla mojego !speeda.

Czy może zostać mi !speed 50% przywrócony? Nie mówię, że dziś, ale jutro (14 listopad) żebym znów mógł użyć go sobie normalnie.

Z góry dziękuję za rozwiązanie sprawy i pozdrawiam.

Mój nick w grze Adherentt (Rook)

Marek

P.S. Przepraszam, że wcześniej dałem tego posta w niewłaściwym wątku, ale kliknąłem nie tę pomoc jak miałem 3 tematy otwarte ;)

Week
13-11-2015, 23:40
Wątpię w to, aby przywrócili Ci speeda, więc nie marnuj czasu, tylko wpisuj na nowo :D