Zaloguj się

View Full Version : Co to ma być ??

Ebooo
13-11-2015, 23:55
co to ma być z tym serwerem ? xxx najazdów na main szczególnie dla swoich zero najazdów na wyspie początkujących co dzień tylko piszą potem będzie najazd Rookgard .

Czemu są zamykane tematy bez wypowiedzi innych uczestników forum :

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=1166924#post1166924

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=129847

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=129833

Zero odpowiedz z górnej półki ...

W temacie Gm :

Bleyn to oszust oszukał graczy robi sobie jaja pisze ze będzie najazd rook a robi main na zmianę z Yagami ...

mam nadzieje że ktoś tym się poważnie zajmie bo te kur..... niszczą serwer

czekamy na poważna odpowiedz z górnej półki

djakon
13-11-2015, 23:59
Bedziesz mial odpowiedz od KaZka i od razu po niej zamkniecie tematu bo Pana Bleyna nie mozna dotknac, ani powiedziec o nim zlego slowa. Tematy z negatywna opinia na jego temat sa konsekwetnie zamykane i zbywane, ot co sie dzieje na serwerze od czasu, kiedy powrocil przyjaciel gruby graczy, zwanej Jihadem. Przygotuj sie na wiecej takich akcji bo tym serwerem nikt z administratorow sie juz nie interesuje, a Rinson nie moze nic zrobic bo Yagami moze go udupic.

Natsu
14-11-2015, 15:31
Mnie tez to bardzo ciekawi i czekam aż ktoś z wyższych ranga wyjaśni owa sprawę bo jest to strasznie nie sprawiedliwe stosunkiem do nas bo my expimy meczymy się żeby wbić ileś tam lvli na speed a oni w kilka minut tyle lvli

Adasik
14-11-2015, 15:34
@Up
Sam sobie wybrałeś taki los zostając na rooku.

Żeby robić najazdy na Rookgard to nie przelewki. Trzeba mieć o tym pojęcie. Tam śmierć kończy się utratą SL/AoL lub/oraz doświadczenia. Jeśli oboje (Yagami/Bleyn) np. nie grali na rooku to może nie bardzo wiedzą jak zrobić jakiś dobry najazd żeby nie narobić bałaganu.

@Down
Nie masz pojęcia jak bardzo jestem zawiedziony tym, że nic nie dostałem z tych itemów, a Lordem Pihem muszę expić samemu, bo nie mam tak dobrze żeby ktoś mi stawiał potworki :(
Co do tych ilości crashy i przypisywanie winy Bleynowi to już jest chyba jakaś wasza obsesja na jego punkcie więc pozostawiam bez komentarza, bo to już jest serio żałosne i staje się nudne...

Assault
14-11-2015, 20:34
@Up
Sam sobie wybrałeś taki los zostając na rooku.

Żeby robić najazdy na Rookgard to nie przelewki. Trzeba mieć o tym pojęcie. Tam śmierć kończy się utratą SL/AoL lub/oraz doświadczenia. Jeśli oboje (Yagami/Bleyn) np. nie grali na rooku to może nie bardzo wiedzą jak zrobić jakiś dobry najazd żeby nie narobić bałaganu.

Adasik, ale oni juz narobili balagan na mainie, czaisz to? Darmowe lvle dla Broxa, chuj wie ile gbp loota dla typow z jihad, prywatne najazdy, olewanie banowania swoich. Już bardziej nie spierdola, niech ida na rooka

I nastepne przypuszczenie, odkad jest Bleyn ilosc crashy sie zwiekszyla. Czy te Jihady nie kopiuja sobie itemow a potem gbp przekazuja sobie na noob chary co zostalo juz udowodnione? Mortiisie , Santano , Tygrysie gdzie wy jestescie? XD

Kumpel Armii
17-11-2015, 13:15
Niezłe jaja! Jestem w szoku co tu się odpierdziela...
Dobrze, że mój powrót okazał się nieudany, wkur*** bym się na maxa!
Oczywiście każdy temat jest zamykany, a nikt poważny głosu nie zabiera ani nie interesuje się serwerem. Przykry widok jak i to, że konkurs Najazdowy stoi w miejscu od 1,5 miesiąca, a APO zapomniało o swojej 10-tej rocznicy. Przykry widok upadłości.
W którymś z tematów jak widziałem "zapowiedzi" najazdowe owego GM'a to aż mi słów brak... Przecież to nawet poziom Gimby nie jest. ŻAŁOSNOŚĆ PRZELAŁA CZARĘ.

Zarexoholik?
17-11-2015, 14:26
Adasik, ale oni juz narobili balagan na mainie, czaisz to? Darmowe lvle dla Broxa, chuj wie ile gbp loota dla typow z jihad, prywatne najazdy, olewanie banowania swoich. Już bardziej nie spierdola, niech ida na rooka

I nastepne przypuszczenie, odkad jest Bleyn ilosc crashy sie zwiekszyla. Czy te Jihady nie kopiuja sobie itemow a potem gbp przekazuja sobie na noob chary co zostalo juz udowodnione? Mortiisie , Santano , Tygrysie gdzie wy jestescie? XD

Myślę, że za bezpodstawne oskarżenia powinieneś zostać zutylizowany.

#topic

Ilość wymysłów na temat prywatnych najazdów, czy Bleyna jest po prostu żenująco śmieszna. Wszystkie te teorie spiskowe są przez to, że boonek szykował się na maraton (miał już siohera, gold ringi i miejsce do expa) jednak nie potrafił się opanować i dostał bana:

[11/11/2015 15:20] Bleyn -> Lord Boonek was banished because of Destruktywne zachowanie.

Cały ten wielki ŻAL jest o to, że boonek nie mógł expić. A co teraz gdy boonek został złapany na używaniu bota?

[16/11/2015 01:42] Bleyn -> Lord Boonek was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Dlaczego teraz nie ma żadnych tematów robionych przez boonka, że dostał niesłusznego bana? :) Tak to właśnie jest. Przez rozgoryczenie, boonka z powodu bana przed maratonem, zaczęły się wymysły i cała nagonka na Bleyna. Jak nie było najazdów to był płacz, że nikt się nie zajmuje serwerem, jak są najazdy to jest płacz, że są prywatne, a przecież każdy mógł do nich przystąpić. Dlaczego boonek zamiast brać udział w najazdach to zajmował się wprowadzaniem ludzi w błąd? Nie widziałem nawet na sekundę, żeby biegał po magic/senji, a było tak dużo osób.

Ze względu na ten płacz nie powinno być żadnych najazdów - totalnie nic, bo wam to się nigdy nie dogodzi.