Zaloguj się

View Full Version : Najazd?

Okey
16-11-2015, 16:11
Nie wiem, może gracze jak i ja są ślepi - ale czy był dziś jakikolwiek komunikat o najeździe? Pytałem się graczy przy temple i na game chacie i nikt przez cały dzień nie widział owego komunikatu, więc jakim cudem? Death lista postaci Lord Pih -

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/le/df/1p/m714tp.jpg

oczywiście to jest pytanie do was graczy, czy zostaliście poinformowani o Main Madnesie na cyc o godzinie 14?

ps. niestety na obecnej liście deadów Lord Pih'a nie widnieją takie zgony, ale to wiadoma przyczyna.

Handlarzyna
16-11-2015, 16:12
ja powiem tak, czekam na Santano

z osobami powiazanymi z jihad majacych pozycje GM, wql nie bede rozmawial

Cery
16-11-2015, 16:13
Wspaniała sprawa, ciekawe ile jeszcze podobnych incydentów będzie w ciągu najbliższych dni i kiedy coś zostanie zrobione w kierunku wyeliminowania tego...

jurgen
16-11-2015, 16:15
i tak Ci ludzie z jihadu powiedza ze ssy to nie dowod .musialbys nagrac chyba kamera jak bije tego madnesa zeby dotarlo to do nich , wiadomo ze swoj swego bedzie bronil taka natura ludzka :) , piszcie do ludzi bezstronnych najlepiej skargi

tigon
16-11-2015, 16:15
Który to już raz ............

Edit
Jak fajnie szybko padał zeby zatrzeć ślady xd ale beka i dno xd

ZoHaNeK
16-11-2015, 16:22
dokladnie, cala lista zgonow od barta i 2 x nil, jego tlumaczenie, że nie wie o co chodzi bo ciagle expil na nilach.... hahahahaha

Cleyu
16-11-2015, 16:24
Jak na tym serwerze mają się dziać takie rzeczy to lepiej wyjebać ten ots w chuj, bo to jest kpina, Założę się, że z takich najazdów od dawnego czasu korzystało pół Jihadu, a ile na tym zarobili? Chuj wie, pewnie mają kase i itemy pochowane na noob charach i jak dostaną delete to i tak się będą z nas śmiac...Bleyna to powinni wyjebać i nigdy nie wpuścić na serwer za te kłamstwa i parodie, które odpierdala. :)

BAŁT
16-11-2015, 16:31
i tak Ci ludzie z jihadu powiedza ze ssy to nie dowod .musialbys nagrac chyba kamera jak bije tego madnesa zeby dotarlo to do nich , wiadomo ze swoj swego bedzie bronil taka natura ludzka :) , piszcie do ludzi bezstronnych najlepiej skargi

Dokładnie tak jak piszesz kolego ss to nie dowód ! Jak dla mnie to fake a Okey powinien zostać ukarany podburzaniem graczy na NAJLEPSZEGO gm na APO ;o

Jak priv najazd to tylko Bart a ja nic o takich nie wiem wiec moge was zapewnić że nie było takiego ;D

ZoHaNeK
16-11-2015, 16:31
Informacja może była ale chyba na ts ;)

Sasha Rookslayer
16-11-2015, 16:35
To juz sie naprawde smieszne robi. Siedzialem na serwerze od 11 do 15 godziny i zadnego komunikatu nie widzialem. Dziwne, co?
Czas wziac sprawy w swoje rece chyba i poinformowac prywatnie osoby, ktore nie sa stronnicze, bo widze ze na ferruma, bleyna czy yagamiego nie mozna liczyc.

Co do jihadow, smiechowa sprawa zawsze co zlego to nie oni. Skonczy sie mam nadzieje niedlugo dzien dziecka. :) Tak to jest, gdy czlowiek z Jihadu - tibijski kolega dostaje GMa.

Goatee
16-11-2015, 16:39
Że się też pajac jeden z drugim nie boi jak taka nagonka na nich jest XD Do skasowania wszystkie postacie które brały udział w tych najazdach! Bez znaczenia kto to jest!

KaZeK
16-11-2015, 16:45
Radzę Wam zacząć używać pewnego 'przedmiotu' który zapewne posiadacie, a posiada magiczne właściwości (jeśli dobrze się nim posługujecie).

Wędkarz dobrze sobie z Wami poradził, zakichane szprotki :cool:

#closed

Adasik
16-11-2015, 18:20
Przede wszystkim zdziwiłem się, że to ty-Daniel założyłeś ten temat. Nie sądziłem, że potrafisz tak odwrócić się plecami i rozsiać taki sztryms bez podstaw, z brakiem dowodów itp. No więc jako cały sprawca, winowajca, faworyzowany gracz i jakkolwiek mnie jeszcze nazwiecie chciałem sprostować całe zajście.
Kolejna prowokacja Jihadu okazała się skuteczna. Jihad znów lepszy od reszty apowskiego płaczącego społeczeństwa.
Zamieszczam filmiki wyjaśniające jak łatwo, a skutecznie można was sprowokować i pokazać kto potrzebuje maści(na wiadomo co), a kto nie.

Moje dedy od Main Madnessa:
ONBrC1a7djw

http://www.armia.toproste.pl/player-main%20madness.html

No i wiadomo-po prywatnym najeździe trzeba zatuszować ślady:
NsXVen51uRY

Śmiech, żałość i jeszcze raz kompletna żenada z waszej strony. Wstyd powinno być wszystkim spinatorom wysuwającym bezpodstawne oskarżenia, a chyba już zwłaszcza autorowi tematu...
Pozdrawiam wszystkich! Bez wyjątków! Również Santano i Mortiisa, którzy zdecydowanie powinni się tym zająć! Bo przecież jest czym!!!
Chyba mogę śmiało napisać: bez odbioru.

http://screenshootereu.blob.core.windows.net/engine4files/wwnzdjwzbgosqfpzbybaovqvzuqmwdutosodciomvnrijnryaf ebnnyagrzitkcxlvdxrlxskoebeimldrlqzsgbunxljftlktwn