View Full Version : Lord boonek
Pierwszy Boonek
17-11-2015, 19:35
moja postac nadal jest nieslusznie zbanowana, nie dostaje odpowiedzi w prywatnych tematach wiec bede pisac tutaj, poprosze dowody obciazajace moja postac albo o natychmiastowego unbana a poza tym co to ma ***** byc wgl - to administracja jesli chce mnie zbanowac powinna dac dowody na moja wine i dopiero potem to zrobic, a nie banowac i czekac ze albo sie odwolam albo nie - lorelay dostal ub - co z jego dniem paca? co z tymi ktore ja trace ?
Zarexoholik?
17-11-2015, 19:51
moja postac nadal jest nieslusznie zbanowana
Powinieneś dostać warna za wprowadzanie ludzi w błąd.
Swoje brudy załatwiaj w zgłoszeniach. Widocznie wszystko zostało już wyjaśnione i dlatego nikt ci nie odpisuje.
poprosze dowody obciazajace moja postac?
Proszę! (https://youtu.be/04WyhxMqCNQ?t=42s)
Szczycisz sie że grasz tu tyle lat a nadal nie czaisz podstawowych zasad ;)
Dowody są dla innych gm/admin a nie dla pajaców płaczących o bana ;o
Przeznacz ten czas na chwile z rodziną/znajomymi o ile masz takich nie licząc pixelów z APO ;* <ewentualnie możesz jeszcze napisać kilka innych śmiesznych tematów które jeszcze bardziej cię ośmieszą > ;)
Myślę, że bezpodstawnie nie banują. od dawna wiadomo, że dowodów nikt ci nie pokaże, bo zwyczajnie nie są dla Ciebie. Co do twojego konta promocyjnego to twój pacc to jest tylko dodatek, który dostajesz w zamian za dobrowolne wspomaganie serwera w postaci darowizny.
Otrzymujesz odpowiedzi w swoim temacie więc ten temat jest niepotrzebny.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.