Zaloguj się

View Full Version : !quest - zabicie trainera

djakon
19-11-2015, 23:07
Dzisiaj bilismy tzn. ozywialismy posagi lacznie ok. trzech godzin we dwie osoby, a nastepnie kolega szedl polowe drogi sam, ale komunikat odnosnie zmiany czegos na swiecie nie pojawil sie. Wczoraj rowniez bilismy je jakies poltorej godziny i rowniez zero efektu. Pytanie, ktore chcialbym zadac i otrzymac na nie odpowiedz to: Ile mam spedzic tam czasu, ile runek adite asha uzyc, aby finalnie moc zabic trainera zaliczajac misje?

według mnie to jest jakiś % na dostanie komunikatu bo pamiętam jak robiłem własnie pomniki z merranusem i podczas czarowania dostałem 3 komunikaty pod rząd beka nie ?XD
Kiedy ja robilem te pomniki(zaraz po wprowadzeniu update) przez cala droge mialem ich jakies 15-20, a teraz 0 na droge do pomnika i spowrotem XD

Sasha Rookslayer
19-11-2015, 23:11
Ja przed zabiciem trainerem miałem zadanie, aby ożywić 200 piratów. Zeszło mi na nie jakieś 700 runek, a w tym pojawiły się z 3-4 komunikaty (o ile dobrze pamiętam 400+ run), że coś zmieniłem na świecie, lecz nigdy się nie dowiem co.. Od razu po zakończeniu tego zadania, dostałem właśnie owe z zabiciem trainera - poszedłem do pokoju treningowego i go zabiłem. :D

Assasin <!<
19-11-2015, 23:16
Tyle huncenia, aż postanowiliśmy dojść do końca i nic z tego :mad:
Posąg zrobiłem, przez 2-3 godzin nie było komunikatu.

Natsu
19-11-2015, 23:41
według mnie to jest jakiś % na dostanie komunikatu bo pamiętam jak robiłem własnie pomniki z merranusem i podczas czarowania dostałem 3 komunikaty pod rząd beka nie ?XD

Yagami
20-11-2015, 10:38
Misja działa prawidłowo. Widocznie mieliście pecha.
Ilość run do "zmiany na świecie" jest losowa.