Zaloguj się

View Full Version : Osłabienie knighta

Zerbo
20-11-2015, 13:45
Proponuję osłabić knighta zabierając mu 1 hp , a w zamian dodając 1 mp.
Nie używamy argumentum ad personam !

Teraz: 31 hp/11 mp
Zmiana: 30 hp/12 mp

Handlarzyna
20-11-2015, 13:56
nie , a dlaczego?

Ek'a został juz osłabiony, z 3 sqm na 2 sqm mozna bic juz z uw , w dodatku pushuja knightem z botow , gdzie wtedy nie mozna UHAC

jestem na NIE

Zarexoholik?
20-11-2015, 14:22
Zmiana - 1 hp/lvl to strasznie mało, więc niewiele to zmieni, tak, że nawet tego nie odczujesz, więc jest mi to całkowicie obojętne, zaznaczyłem na TAK.

Sasha Rookslayer
20-11-2015, 14:56
Knight co chwile jest osłabiany/ omijany. Przykład? Ostatnia Aktualizacja.

Już nie mieszajmy ze zmianą w profesjach, ponieważ już wystarczająco pozmieniali. Jestem na nie, zmiana nic nie pomoże. [gram Knightem]

@edit
Niech lepiej zajmą się zaktualizowaniem programu, który łapie boty (na suwanie, zakładanie e ringa, itd.).

Prawda jest taka, że knightem:
- najłatwiej się pekuje
- najłatwiej się expi
- najmniej się pada
- najwięcej zarabia

Haha! Wyjdź.

djakon
20-11-2015, 15:33
Bawienie sie przy hp/mp to zly pomysl, lepiej oslabic jego dmg z czarow obszarowych i to samo tyczy sie rp, jestem na nie.

tigon
20-11-2015, 15:55
Ek słynie z tego ze ma dużo hp , jestem na nie

Sokol from West
20-11-2015, 17:33
@edit
Niech lepiej zajmą się zaktualizowaniem programu, który łapie boty (na suwanie, zakładanie e ringa, itd.).

Podbijam.

@t
Ek nie jest wcale taki mocny, a te 1 hp i tak nic nie zmieni... Jestem na nie.

Natsu
20-11-2015, 17:50
bezsens tez myślę ze 1hp nic nie zmieni beka po co wgl ten temat? XD skoro i tak rp teraz koks

Arab
20-11-2015, 18:46
Osłabić knighta? przecież on już jest tak osłabiony, że nie ma co kombinować..
#Cleyu
Podbijam.

Zarexoholik?
20-11-2015, 18:59
Bardziej by pasowało osłabić rp niż knighta :) bo ten balans to beka jest :)

Tak? To wyjaśnij mi:

a) Dlaczego 95%~ eventów pvp na różnych przedziałach poziomowych zdominowana jest przez knightów? - ze względu na ilość hp, możliwość bicia z uw stałych hitów oraz zbyt dużą siłę czarów

b) Dlaczego w TOP100 jest 52 knightów? - może dlatego, że tą profesją najłatwiej się gra? Ma tyle hp, że radzi sobie wszędzie.

c) Dlaczego jak odpalisz skulla 2000 knightem możesz biegać po city i nikt cię nie zabije jak się tylko będziesz leczyć i uciekać. A próbowałeś tego samego druidem/sorcem/paladynem? - hp im na takie zabawy nie pozwala. 2000 ek bez problemu będzie uciekać (schody, góra/dół, chowanie się za ścianami i się wyleczy), a ms/ed/rp? Nie pozwoli mu na to ilość hp, dlatego ilość hp u knighta jest przesadzona.

#topic

Oczywiście większość będzie na NIE, bo większość to knightci. :)

Prawda jest taka, że knightem:
- najłatwiej się pekuje
- najłatwiej się expi
- najmniej się pada
- najwięcej zarabia