Zaloguj się

View Full Version : Pasywny m.def dla nuków

Zerbo
22-11-2015, 20:27
Witam. Mam pewna propozycje ktora ulatwi robienie questów, expienie oraz pvp. Jak.wiemy w mass pvp nuki to patyki, ktore szybko sie łamią.
Propozycja jest taka. Danie sorcom i druidom od 5 -15/20 % resist m. def.
W praktyce oznaczaloby to 5-15/20% mniejszych obrażeń magicznych.
Prosze o wypowiedzi sorcow i druidow.
Licze na komentarze.tych profesji. Wiadomo ek i rp beda pewnie negowac pomysl.
Propozycja ze zwiekszeniem hp nie przeszla dlatego ten temat:)
Wedlug mnie jest to bardzo dobry pomysl. O ilosci % zadecydowalby Mortiis.

tigon
22-11-2015, 20:40
Pod warunkiem że o tyle zmniejszy się hity to tak, poza tym były ostatnio dodane potworki co biją w zależności od hp postaci więc już kolejna propozycja nie trafiona.

Perlaż
22-11-2015, 20:47
Jestem na tak, szkoda tylko że jeśli chodzi o administracje to tematy z działu propozycje są monologami.

Do ciebie i do reszty ludzi którzy chcą pisac jakieś propozycje to powiem wam w tajemnicy że dział propozycje = dział piaskownica. Ten dział jest martwy a propozycja umrze śmiercia naturalna bez odzewu.

Szef Nullo
23-11-2015, 05:57
Ta propozycja powinna być na starcie usunięopóźnieniecież to jest normalne, że jeśli "prosisz" ms/ ed o wypowiedz to większość bedzie na tak
Nic nie potrzeba zmieniać, teraz większość profesji magicznych lata z botem na e ringa i nic z tym nie robią, a takiego ms/ed z botem nie tak łatwo zabić, a co dopiero jakby miał wejść taki magic resist.
Jestem RP i jestem na NIE

@down
Nie wiem czy wiesz, ale nie zawsze ring ma opóźnienie ;)

Natsu
23-11-2015, 13:27
#up teraz dowaliles z tym ringiem z Bota nie wiem czy wiesz ale ring ma 1sec opóźnienia więc nie jest problemem policzyć na ile czarów dana profesja musi użyć by cie zabić l

#t jestem na nie bo pvpe ed,ms już jest żałosne a co dopiero będzie jak coś takiego dodadza

Pierwszy Boonek
23-11-2015, 17:12
jest dobrze jak jest juz mowilem, nie bierz sie za rzeczy o ktorych nie masz pojecia

Voltan
13-07-2017, 18:08
Może to całkowicie zrujnować balans, propozycja odrzucona, pozdrawiam.