PDA

View Full Version : fallen magi ARENA QUEST

Rastamanek
30-11-2015, 18:47
Wznoszę skargę na Bleyn:
Czy wołanie kolegów do zabicia mnie Rastaman Immortal to jest jeden z Twoich obowiązków?

Kieruje to do Ciebie P.Bleyn abyś przestał nadużywać pozycje Gm'a i nie zdarza się to po raz pierwszy a 3 gdzie jedna osoba już go zabiła zanim mnie ujrzał, więc przeżyłem.

Nie podoba mi się to, że nie wiedząc nic z strony Jihadów poza jedna osoba, której tutaj wymieniać nie będę, że jestem w trakcie robienia tego questa oni mi uniemożliwają wykonanie tego gdzie jak każdy gracz, który chce to zrobić to robi to, lecz niestety kiedy bym tam nie wszedł oni wiedzą, że jestem w tym o to miejscu.

Zalecam Tobie zaprzestania informowania kolegów, aby mnie zabijali w czasie robieniu Questa i proszę nie usuwaj tematu żeby się oczyszczać bo jak do tej pory ciągle to robisz.
Chciałbym, aby Mortiis i reszta ekipy, którzy maja wyższe stanowisko od Ciebie w końcu coś z tym zrobili, a nie wiecznie nadużywasz władzy "bo tak Ci się podoba" :)
Aktualnie nie posiadam, żadnych dowodów, ale jak będę je mieć to je wstawię i będę to kontynuować bo tak nie można ;)

rzadko zakładam temat, więc mnie to nie obsługuje w tym momencie i brońcie jak zwykle bo tylko to potraficie, pozdro

Axelo .
30-11-2015, 18:49
http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49

Hollow
30-11-2015, 18:56
Beka xdddd może ktoś potrafi w przeciwieństwie co do nie których używać evixe?

#
Czytam rozmowę z Adamem i nie potrafię ogarnąć ze jeszcze takie intelektualne bałwany istnieją xdddddd no jebłem

Adasik
30-11-2015, 18:58
Tłumaczę ci to nieudaczniku, że wczoraj/przedwczoraj zabił cie tam Brox więc wiedziałem, że masz misję na fallen magi. Exiva to taki dość użyteczny czar, za pomocą którego możesz kogoś znaleźć. Co do zabijania... przyleciałem, włączyłem PK i zabiłem-to jest chyba dozwolone, nieprawdaż?
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/f5/w1/ux/ofe5ep.jpg
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/2r/au/si/ieb6r8.jpg

Dziwi mnie, że temat zakłada taka osoba jak ty. Gość, który zdaje się, że ma naprawdę długi staż na apo i nie ogarnia tak prostych rzeczy. Nie wiem co ten temat ma wnosić, co mają napisać tutaj ludzie? No co ci mają napisać? Że grają krócej w stosunku do ciebie, a ogarniają tak prosty czar jak exiva? Quest questem. Nie trapowałem cię, nie lurowałem ci, najzwyczajniej w świecie cię zabiłem. Jakieś nowości w grze, że są ograniczenia gdzie mogę zabijać a gdzie nie? Może powinien być tam PZ? Siebie natomiast nazwałbym udacznikiem jeśli mój plan się powiódł bez większych problemów. Pozdrawiam

@Rasta
Ja też płacę za podróż na wardy lub nową wyspę i tez mnie czasem zabijają. Faktycznie komedia :D Ja mimo wszystko pozdrawiam.
@Rasta
Na wyspie mogę iść robić pomniki/nabijać spell na Fire Elementale i wiele wiele innych. To też jest część questa. Twoja nieznajomość update'u/ogółu gry też jest magiczna :D
@Rasta
Ja do ciebie piszę, bo to jest forum. Jeśli ty mówisz do monitora to dalej podtrzymuję zdanie, że jest to komedia :D
Możesz być przeciwko mnie i przeciwko całemu światu, jakoś się tym nie przejmuję. :confused:
@Rasta
Przeczytaj co napisałeś. Napisałeś mówię. Wierz mi, że siedzę w pokoju, nic mnie nie zagłusza i nie słyszałem żeby ktoś do mnie mówił. Wydaje mi się więc, że nie mówisz, a co jedynie piszesz.

Pierwszy Boonek
30-11-2015, 19:03
rasta, last warning ogarnij sie troche forum jest od innych spraw, burger by cie znalazl tak jak ja znajomosc mapy to podstawa

Rastamanek
30-11-2015, 19:08
tak znalazł by mnie ciekawe w jaki sposób siedząc ciągle w City lub na nowej wyspie i tylko się tam pojawię mija 5 minut i już ktoś jest, wiec mnie nie denerwuj takim gadaniem bo to brednia

Tłumaczę ci to nieudaczniku, że wczoraj/przedwczoraj zabił cie tam Brox więc wiedziałem, że masz misję na fallen magi. Exiva to taki dość użyteczny czar, za pomocą którego możesz kogoś znaleźć. Co do zabijania... przyleciałem, włączyłem PK i zabiłem-to jest chyba dozwolone, nieprawdaż?
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/f5/w1/ux/ofe5ep.jpg
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/2r/au/si/ieb6r8.jpg

edytuj dalej posty i wklejaj Screeny utrudnianie komuś robienie Questa nie jest dozwolone jakieś nowości nastąpiły?
Niestety wiem, że nie znalazłeś mnie odrazu a tymbardziej nie miałeś prawa wiedzieć po chwili, że tam jestem jest to nie możliwe i nieudacznika sobie w domu poszukaj ja do nich nie należę niestety, nie życzę sobie pisania takiego czegoś na mój temat robaczku ;).

@up
Ciekawa bajeczka i jak mówiłem i powtórze to raz jeszcze, skończ gadać głupoty bo ja do monitora mówić nie potrafię, skąd ta umiejętność sądzę, że z palca sobie wyssałeś jak i inne możliwe sytuacje.
A ja nie przejmuje się Twoją pusta gadką no i vice versam, żegnam ;)
@up
Co byś nie napisał i tak będę przeciwko temu nadal poruszasz temat zaraz zaczniesz gadać po raz drugi, że to ja mowie a wciąż odpisuje, zalecam zająć się czymś twórczym a nie zawracać mi głowę miernym gadaniem;)
@up
Twoja nieudolność jest faktycznie prawdziwa, płacisz na wyspę a nie na Questa a to jest jednak spora różnica, dodając że gdy tylko się tam zjawiłem odrazu się zalogowałeś, śmieszne.

Dziwi mnie, że temat zakłada taka osoba jak ty. Gość, który zdaje się, że ma naprawdę długi staż na apo i nie ogarnia tak prostych rzeczy. Nie wiem co ten temat ma wnosić, co mają napisać tutaj ludzie? No co ci mają napisać? Że grają krócej w stosunku do ciebie, a ogarniają tak prosty czar jak exiva? Quest questem. Nie trapowałem cię, nie lurowałem ci, najzwyczajniej w świecie cię zabiłem. Jakieś nowości w grze, że są ograniczenia gdzie mogę zabijać a gdzie nie? Może powinien być tam PZ? Siebie natomiast nazwałbym udacznikiem jeśli mój plan się powiódł bez większych problemów. Pozdrawiam

Przestań gadać głupoty bo tylko komedie robisz w tym momencie ja z Tobą dyskutować nie będę, jednak płacę za możliwość wykonania tego Questu więc coś w tym jest :)
Nie pozdrawiam

Goatee
30-11-2015, 19:47
Co w tym dziwnego, że on cie zabija? Po to na tym servie jest pvp aby zabijać innych w dowolnym miejscu na mapie gdzie nie ma PZ XD Równie dobrze może Cie zabijać na oq2 czy na innym quescie XD A to, że akurat masz taka misje i płacisz za wejście tam to już inna bajka. Każdy ma prawo przyjść tam i Cie zabiś ;c

Tyrek Rahhmaster
30-11-2015, 21:03
Ziomek a Ty co jakiś lewy jesteś? Nie bronie Burgera, ale tak samo jak on masz exive, w przypadku kiedy się bliża walisz x loga i masz z bani gościa :] A jak nie, to wejdz w nocy, rąbnij raz raz te magi, wtedy bankowo Cie nie dowali.
#Pozdrawiam Cieplutko xD

djakon
30-11-2015, 22:08
Nie spodziewalem sie, ze jestes az takim placzkiem XD Zasmucilo mnie to, ze umarles pewnie gdzies pod koniec fallen magow, ale co i tak przesiadujesz nocami wiec idz i zrob je kiedy Adasik jest offline, problem? Poza tym od zajscia z traperami na arenie cod tlumaczysz sobie wszystko Bleynem ''mierny zerze'' XD

edytuj dalej posty i wklejaj Screeny utrudnianie komuś robienie Questa nie jest dozwolone jakieś nowości nastąpiły?

haha, no jeblem

PS. Taka moja rada - jak probujesz cos zdzialac to przestan rzucac gownem w ludzi bo robisz z siebie ofiare losu :)

KaZeK
30-11-2015, 22:20
Jeżeli nie wiesz jak korzystać z prostej exivy, to nie wprowadzaj ludzi w błąd że jakiś GM sprawdza Twoją aktualna pozycje. Wcześniej robił w tym samym czasie Rapisher i to zapewne on powiadomił kogoś że tam byłeś. Strata 66sc boli bardziej niż 1sc ;)

Temat uważam za wyczerpany, zamykam.