Zaloguj się

View Full Version : Zmiana haseł

Mortiis
01-12-2015, 02:01
Nie możesz się zalogować na serwer? Nie panikuj, przeczytaj.

W związku z atakiem przeprowadzanym przez najbardziej znany fanpage APO zmieniliśmy hasła wszystkim osobom, które w ciągu ostatniego miesiąca korzystały z tejże strony. Zgodnie z naszymi informacjami, żadne konto nie zostało poszkodowane.
Hasła znajdziecie na Waszych skrzynkach mailowych.

Wszystkim korzystającym z tego fanpage zalecamy nie używanie tej strony w przyszłości.
Przypadek ataku po moim powrocie do Polski zostanie zgłoszony do prokuratury.
Osoby nie mające dostępu do adresu mailowego przypisanego do konta proszone są o kontakt poprzez dział Skargi & Odwołania oraz w grze poprzez RRV.
Również osobom, których nie zaliczyliśmy do grupy ryzyka i nie zmieniliśmy automatycznie haseł zalecamy ręczną zmianę hasła, dla pewności.

Jednocześnie chcemy zakomunikować, że Santano, po przerwie spowodowanej nadmiarem zajęć na uczelni wraca do prac nad aktualizacją.

Ekipa APO

Nixell?
01-12-2015, 02:19
Nareszcie jakaś dobra wiadomość :) Mam nadzieję że zrobi on porządek z całym syfem który powstał podczas jego nieobecności :)

djakon
01-12-2015, 02:20
Bardzo brzydko ze strony Franka... Po tylu latach wspolpracy robic taki bajzel?
Swoja droga fajnie gdyby przeniesiono udogodnienia z tego ''hackpage'' na glowna strone serwera bo nie ukrywajmy, bywalo to przydatne.

Mam również nadzieje, że owy fanpage wróci na stronę główną serwera, bo bądźmy szczerzy, bardzo był przydatny.

Wiekszego idioty juz z siebie zrobic nie mogles :D:D:D

Hasła znajdziecie na Waszych skrzynkach mailowych. I co nie mam nic i nie moge sie zalogować do gry :<.Zmieniłeś hasła mi co gram i sprawdziłem email od nich i nie mam hasła bo nic nie ma. Prosze mi odać hasła od konta!!! :<.

Ja pierdole typie, przestan grac i zacznij chodzic na jezyk polski... :mad:

Santano
01-12-2015, 02:24
Swoja droga fajnie gdyby przeniesiono udogodnienia z tego ''hackpage'' na glowna strone serwera bo nie ukrywajmy, bywalo to przydatne.
To będzie nasz główny cel po Update.

Sasha Rookslayer
01-12-2015, 02:52
Dobra informacja dla użytkowników, dobrze że zostaliśmy poinformowani. Aż jestem w szoku, że taka sytuacja miała miejsce. No cóż, szkoda.. Mam również nadzieje, że owy fanpage wróci na stronę główną serwera, bo bądźmy szczerzy, bardzo był przydatny.
Dijako, nie chodzi mi, aby powrócił wiadomo przez kogo prowadzony, a ogólnie.. A jak nie taki, to podobny.

Czekamy na aktualizacje i innowacje..

Hmm, jaki miałem mail. :rolleyes:

Man Rookgard
01-12-2015, 03:01
Hasła znajdziecie na Waszych skrzynkach mailowych. I co nie mam nic i nie moge sie zalogować do gry :<.Zmieniłeś hasła mi co gram i sprawdziłem email od nich i nie mam hasła bo nic nie ma. Prosze mi odać hasła!!! :<

Ok już mam jest git :>

Santano
01-12-2015, 03:11
Hasła znajdziecie na Waszych skrzynkach mailowych. I co nie mam nic i nie moge sie zalogować do gry :<.Zmieniłeś hasła mi co gram i sprawdziłem email od nich i nie mam hasła bo nic nie ma. Prosze mi odać hasła od konta!!! :<.

W takich przypadkach proszę sprawdzić folder spam, ewentualnie manualnie odzyskać hasło poprzez odzyskiwanie konta.

Natsu
01-12-2015, 10:10
ja pierdziele już myślałem ze ktoś mnie schakowal XD i jestem z 14kk uc w plecy XDDD

Teraz pytanie jaki ja mam meil xD

Zarexoholik?
01-12-2015, 10:25
Franek, masz mi się z tego wytłumaczyć - natychmiast. :)

Week
01-12-2015, 10:29
Nie wiem co jest grane, ale GOOD JOB Franek! xd

Hokage
01-12-2015, 10:45
W takich przypadkach proszę sprawdzić folder spam, ewentualnie manualnie odzyskać hasło poprzez odzyskiwanie konta.

MI nawet to nie działa XD

Mógł byś tu odpisać?
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=130076

Roux
01-12-2015, 10:50
Mi nie dziala sprawa zalatwiana na rrv :
Czekam na odpowiedz Rinson czy ktos : http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=130074

bo czekam od rana i nawet nie ma odzewu.

KaZeK
01-12-2015, 14:45
Zwalacie na Franka a tak wyjdzie tak, że ktoś posłużył się jego stronką. A on sam nic o tym nie wiedział.

Nowe hasło otrzymałem, wszystko jest ok, ej!

Week
01-12-2015, 14:54
Btw, skoro Santano 'wrócił' (i tak za miesiąc zniknie, jak to robi zawsze XD) to może podałby wyniki konkursu, które dawno temu miał podać?
Oraz przepatrzyłby dział propozycje, tyle ciekawych propozycji, a nikt z czerwonych tego nie czyta... Po co ten dział wgl? :))

#Topic

INTERGAMING RIP [`]
TRZYMAJ SIĘ FRANEK, BYŁO FAJNIE XD

http://i65.tinypic.com/2q0lhev.jpg

Inodruid
01-12-2015, 18:58
Trochę lipa ;/
Oby się pośpieszyli z tym nowym "intergaming" bo nie ma gdzie charów wystawiac :P

INTERGAMING PAMIĘTAMY
http://i64.tinypic.com/644jko.jpg

Sabziro
01-12-2015, 23:22
O co w ogóle chodzi :v co tu się wyprawia. Konto działa.

Sorc Aka Siochacz
02-12-2015, 15:14
Recovery Key'e też zostały zmienione?
Bo chciałem zmienić RK po tej akcji, ale wywala mi błąd, że nie pasuje.
Szkoda mi wysyłać SMS, aby usunąć RK.
#Rinson
W październiku zmieniałem RK i ten screen czarny co się po wygenerowaniu/zmianie pokazuje z nowym kluczem wydrukowałem.
Po 2 miesiącach nie mógł wygasnąć :/ szkoda, że nie ma możliwości usunięcia RK przelewem bankowym.

Rinson
02-12-2015, 16:15
Nie zmienialiśmy recovery keyów. Może masz źle zapisany?

Juxxifi
02-12-2015, 19:41

To będzie nasz główny cel po Update.
Jeżeli chodzi o wystawianie ofert sprzedaży/kupna postaci, to wystarczy zmodyfikować regulamin i zezwolić na wrzucanie ich na forum w odpowiednim dziale. Absolutnie nic was to nie kosztuje.

Sasha Rookslayer
02-12-2015, 19:49
Jeżeli chodzi o wystawianie ofert sprzedaży/kupna postaci, to wystarczy zmodyfikować regulamin i zezwolić na wrzucanie ich na forum w odpowiednim dziale. Absolutnie nic was to nie kosztuje.

Dokładnie, zgadzam się!

Można również zrobić dodatkowy kanał w grze:

Wprowadzenie do gry nowego kanału "Ogloszenia", gdzie można by było legalnie zamieszczać oferty.

Lepsze rozwiązanie, niż tworzenie kolejnego fanpage/ strony.

Orson_Pall
02-12-2015, 20:00
Dokładnie, zgadzam się!

Można również zrobić dodatkowy kanał w grze:

Wprowadzenie do gry nowego kanału "Ogloszenia", gdzie można by było legalnie zamieszczać oferty.

Lepsze rozwiązanie, niż tworzenie kolejnego fanpage/ strony.

głupie, nie bede siedział 24h zeby o kazdej poze dnia mozna bylo zobaczyc, ze chce sprzedac postac. Dział na forum, w którym mozna napisac raz na 3 dni wystarczy.

Azielu$
03-12-2015, 01:06

Na intergaming było o tyle dobrze, że wszystkie oferty były w miarę aktualne [usuwały się po kilku dniach]. Na forum ktoś musiałby pilnować tego działu, usuwać tematy, gdy są już nieaktualne, a z aktywnością modów jest różnie.

#topic
Będzie jakieś oficjalne wyjaśnienie całej tej sytuacji?

Santano
03-12-2015, 20:54
Obecnie pracuję nad sporym updatem strony. W sumie dużo już jest zrobione, w phpie szybko się pisze.

Planujemy sporo nowych statystyk, nawet takich, jakich na tamtym syfie nie było. I oczywiście dokładniejszych.
Co do rynku postaci - postaramy się wymyślić opcję, która umożliwi automatyczne wymiany postaci (bezpieczne, szybkie, bez czekania na wymienników). To jednak może trochę zająć.

Showtek
04-12-2015, 21:17
Planujemy sporo nowych statystyk, nawet takich, jakich na tamtym syfie nie było. I oczywiście dokładniejszych.
Co do rynku postaci - postaramy się wymyślić opcję, która umożliwi automatyczne wymiany postaci (bezpieczne, szybkie, bez czekania na wymienników). To jednak może trochę zająć.

możecie zrobić np. komendę taka !sellpostac Santano, osoba kupująca - Tygrys i potwierdzenie komenda !rk blablablablabla i nie trzeba wtedy sprzedawać całego konta tylko jedna postać :cool:
#down

HAHAHA CHYBA GŁUPSZEJ PROPOZYCJI NIE WIDZIAŁEM PODRABIANY MAZURSKI? XDDDDD Może jeszcze postać na sell za sms itp? Albo przyzwolenie na bocenie?
Już płaczesz? Napisałem tylko że można by zrobić taka komendę a ty już się spinasz ogarnij sie.
Tak po za tym powinieneś dostać warna za nabijanie postów :)

Tabula Rasa
05-12-2015, 14:07
możecie zrobić np. komendę taka !sellpostac Santano, osoba kupująca - Tygrys i potwierdzenie komenda !rk blablablablabla i nie trzeba wtedy sprzedawać całego konta tylko jedna postać :cool:

HAHAHA CHYBA GŁUPSZEJ PROPOZYCJI NIE WIDZIAŁEM PODRABIANY MAZURSKI? XDDDDD Może jeszcze postać na sell za sms itp? Albo przyzwolenie na bocenie?

Obecnie pracuję nad sporym updatem strony. W sumie dużo już jest zrobione, w phpie szybko się pisze.

Zróbcie npc i żeby czat się otwierał taki jak na rl, że npc-channel i nikt tego nie widzi npc by pisał co nam gracz offeruje za postać czy jaką postać za kase itp.
Tylko musiałby wejść do tego questlog.