PDA

View Full Version : Ferrum - polowanie na czarownice?

Axelo .
06-12-2015, 14:08
Dnia dzisiejszego zostały przyznane 3 bezpodstawne bany na postacie z gildii Jihad, chciałbym wspólnie z Wami przeanalizować filmiki na których podstawie owe bany zostały przydzielone.

Ban dla Zarexoholika.

BJZb2NdWxxM

Zgaduję, że chodzi o sytuację z 0:35-0:40 w której Zarexoholik NAJPIERW
wrzucił ringa a potem zaczął chodzić na skosy, jak wiemy energy ring na apo nie zawsze wchodzi idealnie, co można zobaczyć na filmiku.

Ban dla Barta & Broxa.

Hm_Z7J1lrrY

Sytuacja z 0:35, m wall rzucony z 1 sqma wcześniej dogadany na team speaku, czego byłem świadkiem nausznym.

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/8k/53/fw/he9ixt.jpg

Dzisiejsze bany pozostawiają duży niesmak i stawiają pytanie, czy osoba z małym pojęciem o APO powinna przyznawać bana za filmiki z WĄTPLIWYM używaniem macro/botów?

Zarexoholik?
06-12-2015, 14:12
Ferrum - osoba, która ile dała banów w ostatnim czasie? Teraz nagle dał 3 bany za boty? I to oczywiście dla nas? Oczywiście za filmiki, na których nic nie widać. Widać tylko opóźnienie energy ringa albo to jak Bart i Brox na team speaku mówią kiedy rzucić i jak magic walle? :)

Ewidentne wykorzystywanie pozycji. Oczywiście sprawa zostanie zgłoszona wyżej.

Napisz mi jeszcze ferrumie, że wiesz więcej o pvp na APO niż ja. Jak ty nawet nie wiesz, że są opóźnienia na energy ringi albo jest coś takiego jak team speak do komunikowania się przy pvp.

Który poziom wbiłeś na APO? 700 chociaż jest? Co ty masz za pojęcie o grze, pvp itd. :D

Adasik
06-12-2015, 14:18
Nazwijmy rzeczy po imieniu: jak ktoś kto nie ogarnia tej gry może banować graczy? To tak jakbym ja miał banować ludzi w Lineagu, w którego grałem parę dni. To tak samo jak banu przyznawał Eklerq, który nie ogarniał tej gry, miał przez chwilę Sarumara i dostawał od każdego w papę... Sprawa magic walla-oczywista sprawa: nie gramy w tę grę 3 dni, a kilka lat. Trochę ogaru i teamplayu już mamy ze względu na staż. Brox dał pierwszego magic walla za plecy, a Bart drugiego, w czym problem?
Co do bana Zarexa-sprawa oczywista jeszcze bardziej. Ring, ring, ring. Taki zasrany itemek, który raz wejdzie,a raz niestety nie. Raz wchodzi od razu, a raz po ponad sekundzie. Jeśli tak właśnie wszedł to jaki problem w tym żeby po włożeniu ringa biegać po skosie? Miotacz pokazał na filmiku, że wrzuca ringa ręcznie. Tak więc jaki problem wrzucić go i zacząć biegać numeryczną?

@Down
O Jakich ty paralach piszesz??? Heloł!?
I ty dalej twierdzisz, że ogarniasz tę grę?!

Sasha Rookslayer
06-12-2015, 14:19
Sam nie raz dostałem niesłusznego bana i trzeba było się z tym pogodzić.

Piszesz to kolejny raz, gdzie Yagami Ci na to odpowiadał, że zawsze gdy miałeś bota - był on perfidny i słuszny. :D Po co takie tłumaczenia? To ja nie wiem. :D

Zarex - perfidnie widać, że to auto e ring. Każdy na serwerze wie, że go używasz, więc Twoje tłumaczenia są zbędne.

Bart - sorry, ale gołym okiem widać, że rzuciłeś dwa szybkie m walle, nikt normalny nie rzuciłby, no chyba, że masz trzy ręce. :D

Brox - w ogóle nie widać dymków, paralów, haha! :D

Bany słuszne, widać to gołym okiem. Nie rozumiem Was w ogóle, że się odwołujcie. Cały SERWER (oczywiście prócz Jihad) wie, że każdy z Was używa botów, a teraz piszecie, gdzie jest WIDOCZNY DOWÓD W POSTACI FILMU, że nie macie bota? Haha!

@edit
Standardowo, jihady bronią swoich. XDDDDDD

@edit2
Chodziło mi o m walle, każdy o tym wie, lol. Nie kompromituj się.

Rastamanek
06-12-2015, 14:20
No jak widać zaczyna się płacz "niesłuszne" bany?
Gołym okiem widać, że jest to sprawka wspomagaczy nie gra ręczna jest to typowe podejście wasze, że niesłusznie.
Nie logujecie się na Tibie do póki bota nie włączycie za coś muszą być kary jakoś inni nie płaczą a Wy już wystartowaliście z płaczem dodając, że nie słusznie fajnie było się pośmiać pozdrawiam :)
@edit
Dodam, że jest to bardzo ciekawe skąd posiadasz takowe filmiki

Sokol from West
06-12-2015, 14:32
Ban dla Zarexoholika.

BJZb2NdWxxM

Zgaduję, że chodzi o sytuację z 0:35-0:40 w której Zarexoholik NAJPIERW
wrzucił ringa a potem zaczął chodzić na skosy, jak wiemy energy ring na apo nie zawsze wchodzi idealnie, co można zobaczyć na filmiku.

Dlaczego oszukujesz, że pierw rzucił ringa i zaczął chodzić po skosie? Przecież widać, że go nawet nie ma wrzuconego przed tym jak biegnie po skosie, przeanalizuj dobrze filmik, bo śmieszy mnie Twój płacz :)

Ban dla Barta & Broxa.

Hm_Z7J1lrrY

Sytuacja z 0:35, m wall rzucony z 1 sqma wcześniej dogadany na team speaku, czego byłem świadkiem nausznym.

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/8k/53/fw/he9ixt.jpg

Dzisiejsze bany pozostawiają duży niesmak i stawiają pytanie, czy osoba z małym pojęciem o APO powinna przyznawać bana za filmiki z WĄTPLIWYM używaniem macro/botów?

Polecam filmik w zwolnionym tempie, doskonale widać kto rzucił m walle(w ogóle świetnie widać, jak nie rzucili m walla stojąc na 1sqm, więc co Ty tu tworzysz? XD) :) Brox nie dostał za to bana, za co innego :) A swoje "dogadany na ts" zostaw dla siebie, bo ile jest w tym prawdy? XD Każdy tak może napisać :)

Ferrum - osoba, która ile dała banów w ostatnim czasie? Teraz nagle dał 3 bany za boty? I to oczywiście dla nas? Oczywiście za filmiki, na których nic nie widać. Widać tylko opóźnienie energy ringa albo to jak Bart i Brox na team speaku mówią kiedy rzucić i jak magic walle? :)

Napisz mi jeszcze ferrumie, że wiesz więcej o pvp na APO niż ja. Jak ty nawet nie wiesz, że są opóźnienia na energy ringi albo jest coś takiego jak team speak do komunikowania się przy pvp.

Który poziom wbiłeś na APO? 700 chociaż jest? Co ty masz za pojęcie o grze, pvp itd. :D

Na wstępie - weź coś na uspokojenie, bo widzę, że już czerwony się zrobiłeś, bo ktoś śmiał Cię zbanować :) Co ma to, ile ktoś wbił poziomów do tego? Uważasz się za "Króla", a bez bota jesteś zerem :) Kiedy to pojmiesz w końcu?

Sprawa magic walla-oczywista sprawa: nie gramy w tę grę 3 dni, a kilka lat. Trochę ogaru i teamplayu już mamy ze względu na staż. Brox dał pierwszego magic walla za plecy, a Bart drugiego, w czym problem?
Co do bana Zarexa-sprawa oczywista jeszcze bardziej. Ring, ring, ring. Taki zasrany itemek, który raz wejdzie,a raz niestety nie. Raz wchodzi od razu, a raz po ponad sekundzie. Jeśli tak właśnie wszedł to jaki problem w tym żeby po włożeniu ringa biegać po skosie? Miotacz pokazał na filmiku, że wrzuca ringa ręcznie. Tak więc jaki problem wrzucić go i zacząć biegać numeryczną?

Raz - rozumiem, że oglądałeś filmik w zwolnionym tempie? Widać doskonale kto rzuca m walle, a dwa - rozumiem, że Zarex to jakiś kosmita, który jedną ręką biega po skosie, drugą wciska hoty, a trzecią myszką wrzuca energy ringa? :) Marne próby obrony :)

@t

Widzę, że wywołałem burzę, bo śmiałem Was nagrać. Szkoda, że teraz będziecie się próbować bronić - nagrywajcie walki hypercamem, żeby było widać kursor - będziecie mieli coś na swoją obronę wtedy.

Qlers
06-12-2015, 14:57
Śmiech na sali z tłumaczenia wyżej zbanowanych "Panów" - boli, że ktoś w końcu się zabrał za was?

Tłumaczenie zarexa jest śmieszne i zbędne widać ringa na hota(auto) bez zbędnego pierdole**

Co do Broxa i Barta - nie wiem, nie oceniam bo nie jestem pewny.

Ps. Jak dostanie zarex ubnabna to jebnę ze śmiechu.

@Edit

Po ponownym obejrzeniu filmiku z Bartem i Broxem widać 2x m walle od Barta (jak ty to gościu robisz? :O)

Zarexoholik?
06-12-2015, 14:59
Zarex - perfidnie widać, że to auto e ring. Każdy na serwerze wie, że go używasz, więc Twoje tłumaczenia są zbędne.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo to, że osoby które zabijam w grze [w tym ty, ten co gra miotaczem, yoreny itd.] będą u mnie widzieć bota - w dodatku ferrum, który jak widać zalogował, dał 3 niesłuszne bany, a właściwie 4, bo się zamulił i dał 2x Broxowi. :D

Bart - sorry, ale gołym okiem widać, że rzuciłeś dwa szybkie parale, nikt normalny nie rzuciłby, no chyba, że masz trzy ręce. :D

W tym momencie pokazałeś swoją wiedzę na temat gry na mainie. Jak knightem może rzucić paraliż? Jesteś żałosny i nie masz pojęcia o czym piszesz.

Brox - w ogóle nie widać dymków, paralów, haha! :D

Jak się zaspamuje to się pojawiają dymki... Znowu twoja wiedza dała plamę.

Dodam, że jest to bardzo ciekawe skąd posiadasz takowe filmiki

Z youtube, nie widzisz?

Na wstępie - weź coś na uspokojenie, bo widzę, że już czerwony się zrobiłeś, bo ktoś śmiał Cię zbanować :) Co ma to, ile ktoś wbił poziomów do tego? Uważasz się za "Króla", a bez bota jesteś zerem :) Kiedy to pojmiesz w końcu?

Ja w przeciwieństwie do ciebie jestem spokojny. :)

Znaczenie jest takie, że ty nie potrafisz grać. Jedyne co robisz to grasz kupionymi postaciami, więc twoja wiedza opiera się tylko na wydanych pieniążkach na chary, a moja na doświadczeniu i umiejętnościach, które nabyłem grając swoją postacią - ELO. :)

#ferrum

Zalogował, zbanował za filmiki, które pewnie ktoś mu podesłał na gg, dał loga. Jak tak to nikogo nie banował, a tu nagle 3 bany [4 właściwie, ktoś tu nie ogarnia]. Wbił na APO 600 knighta, precision, czy jakoś tak i uważa się za wielkiego znawcę gry. :D

Sokol from West
06-12-2015, 15:06
Ja w przeciwieństwie do ciebie jestem spokojny. :)

Znaczenie jest takie, że ty nie potrafisz grać. Jedyne co robisz to grasz kupionymi postaciami, więc twoja wiedza opiera się tylko na wydanych pieniążkach na chary, a moja na doświadczeniu i umiejętnościach, które nabyłem grając swoją postacią - ELO. :)

Nie sądzę, właśnie widać jak szukasz marnej próby obrony. Kłamiesz, że Twoja wiedza opiera się na "doświadczeniu" i "umiejętnościach" - więc po unbanie zapraszam na daszek i nagranie z hypercama(łącznie z paskiem i kursorem), zobaczymy czy bez botów jesteś taki mocny, dobrze? Następnie je wrzucisz, tak jak ja wrzuciłem solo z Wulfem(twierdził, że mam pusha). Będziesz na tyle odważny, czy już nie? :) Widać, jak wyglądało nasze solo - nie potrafiłeś zabić prawie 1000 lvl'i mniejszego rp, co zrobiłeś? Zawołałeś Barta do pomocy, więc nie pisz mi śmieszny człowieku, że ja nie potrafię grać :)
Co do pieniążków - zapytaj kogokolwiek, czy wydałem np. na Miotacza chociaż złotówkę/kcc, bo teraz znów mijasz się z prawdą, wmawiasz coś, co wytworzyła Twoja bujna wyobraźnia(jak zawsze).

Ps. Jakaś zazdrość, że kupowałem sobie postacie za kcc, czy jak? XD Tak to piszesz, jakbyś mi zazdrościł, a dlaczego nie napiszesz tak o Flacu, Barcie, Wulfie czy reszcie swojej śmiesznej gildii? XD

#ferrum

Zalogował, zbanował za filmiki, które pewnie ktoś mu podesłał na gg, dał loga. Jak tak to nikogo nie banował, a tu nagle 3 bany [4 właściwie, ktoś tu nie ogarnia]. Wbił na APO 600 knighta, precision, czy jakoś tak i uważa się za wielkiego znawcę gry. :D

Pytam się Ciebie, co ma do tego kto i ile wbił leveli? :) Takim pisaniem raczej ukazujesz, jak bardzo spokojny jesteś(ironia) w tym momencie :)

Xie-Nus
06-12-2015, 15:22
Nie sądzę, właśnie widać jak szukasz marnej próby obrony. Kłamiesz, że Twoja wiedza opiera się na "doświadczeniu" i "umiejętnościach" - więc po unbanie zapraszam na daszek i nagranie z hypercama(łącznie z paskiem i kursorem), zobaczymy czy bez botów jesteś taki mocny, dobrze? Następnie je wrzucisz, tak jak ja wrzuciłem solo z Wulfem(twierdził, że mam pusha). Będziesz na tyle odważny, czy już nie? :) Widać, jak wyglądało nasze solo - nie potrafiłeś zabić prawie 1000 lvl'i mniejszego rp, co zrobiłeś? Zawołałeś Barta do pomocy, więc nie pisz mi śmieszny człowieku, że ja nie potrafię grać :)
Co do pieniążków - zapytaj kogokolwiek, czy wydałem np. na Miotacza chociaż złotówkę/kcc, bo teraz znów mijasz się z prawdą, wmawiasz coś, co wytworzyła Twoja bujna wyobraźnia(jak zawsze).

Ps. Jakaś zazdrość, że kupowałem sobie postacie za kcc, czy jak? XD Tak to piszesz, jakbyś mi zazdrościł, a dlaczego nie napiszesz tak o Flacu, Barcie, Wulfie czy reszcie swojej śmiesznej gildii? XD

Pytam się Ciebie, co ma do tego kto i ile wbił leveli? :) Takim pisaniem raczej ukazujesz, jak bardzo spokojny jesteś(ironia) w tym momencie :)
Najśmieszniejsze jest to ze zarexoholik mial juz 100 ownerow.. i on sobie przypisuje wszystkie lvle :-P

Bota widac az miło, powinniście dostac deleted za wprowadzanie administracji w błąd.

Soi
06-12-2015, 17:39
Jak to bylo Panie Zarexie?
/Parafraza/ "Gracie juz na tym serwerze tyle lat, ze chyba wiecie za co sa bany."
Tyle w temacie.
Jak banuja innych to administracja zawsze ma racje, jak banuja Ciebie to nieudolne chuje mnie zbanowaly, ide do Mortiisa ;d

Przeciez ktos kto gral tutaj dluzej niz miesiac doskonale wie co mozna na tym silniku i kliencie zrobic a czego nie mozna zrobic recznie. Ewidentnie widac, ze i ring i m wall to lipa i nikt recznie by tego nie zrobil, wiec po co ten temat? ;d

Malff
06-12-2015, 17:45
Trochę szkoda mi niektórych osób z tego tematu i ich wypierania się od czegoś co jest widoczne jak na dłoni. Może czas nauczyć się grać bez botów?

@Zarex
Lepiej będzie jak sobie odpuścisz, bo tylko się pogrążasz w swoich wypowiedziach. Robisz z siebie króla tego ots'a i tej gry, bo przegrałeś w nią połowę swojego życia.

#t
Bany zasłużone.

Petromancer aka Merranus
06-12-2015, 18:45

haha wlasnie to jak wasze osoby , ewidentnie wykorzystuja pozycje w grze

Santano
06-12-2015, 18:59
Poproszono mnie o wypowiedź, więc piszę.

Ja tu żadnego bota nie widzę, dziwi mnie, że ktokolwiek mógł coś widzieć w takiej jakości, skoro nieraz często dostrzec bota i ocenić na 100% stojąc obok. Ale ja się nie znam.

Natsu
06-12-2015, 19:18
na nagraniu którym jest brox i bart bardzo dobrze widać jak bart w ułamku sekund 2 razy rzucił mw za schaba wiec nie wiem jak mogłeś tego nie zauważyć santano
a zarex skosy robi wrzuca ringa? no śmiech xD

jurgen
06-12-2015, 19:26
To kto ma sie znac ? Jak osoby ktore sie znaja czyt. Yagami i Bleyn . Sa z Jihadu... Czy to taki problem ogarnac GMa z innego otsa lub osobe ktora nie ma nic wspolnego z tym serverem ? Zeby nie bylo takich akcji , ze kazdy na siebie nadaje...

@Yagami
Tak bardzo Jihad:
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/x6/if/4d/rtfs5u.jpg

no Yagami ale kazdy wie ze z nimi trzymales jak grales Azielem ... Moim zdaniem nowa osoba w ekipie która z nikim ani z niczym na tym serwie nie ma wspólnego mogłaby załagodzic sprawe , bez zadnych domysłów i spisków tzw. neutralna osoba ...

Yagami
06-12-2015, 19:30
Sprawa będzie wyjaśniona w ekipie.