Zaloguj się

View Full Version : Bleyn przesadzasz & Yagami

Bercikk95
09-12-2015, 19:18
Witam.
Na apo jestem nowy, nikt mnie na pewno nie kojarzy, nie zna. Gram tu od wczoraj, a już mam dość. Dziś około godziny 17.00 dostałem bana od członka administracji, konkretnie Bleyn.

Sytuacja wyglądała następująco :
Byłem w mieście Capital city (dokładniej przed temple), napisałem na default 2x "zezol" nie kierując owych słów do któregoś z graczy. Chwilę później napisałem kilkukrotnie "Mam takiego streeta, że gdy idę przez capital city, to widzę przez ściany". Po chwili otrzymałem BANA na 42 dni za obraźliwe wyrażanie się.

A więc po 1 : Dlaczego dostałem bana na 42 dni?

Po 2 : Nie kierowałem owych słów do któregoś z graczy, więc nie wiem na jakiej podstawie dostałem bana.

Co do Yagamiego, również dostałem bana za obraźliwe wyrażanie się, ale na 1 dzień. Tutaj nie chcę za bardzo w sprawę ingerować, ponieważ nie pamiętam, czy przypadkiem nie użyłem wulgaryzmu pisząc na RRV. Jeżeli go użyłem to sprawę uważam za zamkniętą.

Nick w grze, który dostał bana na 42 dni to Riveen

@Edit

Widzę, że ktoś z administracji usunął to, co napisałem poniżej, ale mniejsza już o to. Dorzucam ss z banem
http://i.imgur.com/oNPcDsW.png

Nie ma nic w słowniku na temat Zezol, ale jej zez, który jest wadą oczu obiawiającą się osłabieniem mięśni. Nie jest to obraza, lecz choroba. Jak już mówiłem do nikogo tego nie kierowałem. Nie ma podstaw do zbanowania mnie, a tym bardziej na 42 dni.

Bleyn
09-12-2015, 19:54
#t
Skróciłem bana do 24h.