PDA

View Full Version : "to było nieuniknione..."

Bleyn
09-12-2015, 19:56
Witajcie, jak już wiadomo, na każdego przychodzi czas, czas który nie pozwoli mi zajmować się serwerem. Będzie to spowodowane przez sprawy, o których wolałbym tutaj nie rozmawiać. Do 'ekipy' dołączyłem na początku kwietnia 2012 roku. Od tamtego czasu starałem się wykonywać 'obowiązki' GM'a najlepiej jak tylko mogłem. W ostatnim czasie wróciłem po prawie rocznej przerwie, ponieważ znalazłem chwile wolnego czasu, żeby znowu móc pomóc serwerowi. Jednak to było nieuniknione, iż będę musiał zrezygnować ze swojej posady, nie wiem na jak długo. Chciałbym podziękować Administracji, która obdarzyła mnie wielkim zaufaniem i pozwoliła dołączyć w ich szeregi. Czasem będzie można mnie złapać w grze ewentualnie na gg. Cześć.

Santano
09-12-2015, 20:16
Dziękuję za wieloletnią pracę, za cały czas włożony w rozwój naszego serwera, za pomoc nam - ekipie APO - i za każdą radę daną graczom.

W imieniu całej ekipy APO życzę powodzenia i mam nadzieję, że często będziesz do nas zaglądał!

Mortiis
10-12-2015, 21:19
Dziękuję za poświęcony czas w imieniu wszystkich użytkowników APO, mam nadzieję, że czasem się odezwiesz na gg lub w grze, cya.