PDA

View Full Version : Quest na sapphire legs

Zerbo
14-12-2015, 09:54
Witam. Postanowiłem tutaj napisać post, gdyż jestem głęboko przekonany, że administracja prędzej zajmie się tym problemem gdy jest on w tym dziale niż gdy jest w dziale 'propozycje'.

Już tłumaczę.
Istnieje pewien quest na sapphire legs (700 lv).
By go zrobić trzeba dać npc'owi broszkę (15 uc).
Same jednak legi kosztują u ludzi 3 uc.
Widać dobitnie, że nie opłaca się robić tego questa i sądzę, że nikt nie chcąc być 5x krotnie stratnym jego nie robi.

Padały propozycje by zmienić questa poprzez zapłatę za te legi np. 30 k cc.
Proszę o wypowiedzi graczy oraz o działanie administrację.
Link do tematu z sondą:

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=1169310#post1169310

Golden Guardian
14-12-2015, 10:32
Mój głos jest na tak, jestem nowym graczem i ten quest jest jeszcze przede mną, jednak nie chciałbym być na nim stratny. Proponowałbym jednak jakąś inną zamianę, bo cóż to za sztuka dać 30kcc. Lepszym rozwiązaniem byłoby oddanie x przedmiotów (np. 10dragon scale legsów + 5 elven legsów) i do tego jakieś pieniądze. Pozdrawiam.

Orson_Pall
14-12-2015, 10:45
Już lepiej dodać jakiś nowy quest item do dropu z jakiegos moba, potrzebny tylko do wykonania s legow

Rudy Książe
14-12-2015, 10:51
S legi wycofac z npc, s legi dodać do jakiegoś potworka, np. cave skeleton.

Hokage
14-12-2015, 11:17
Był już chyba taki temat i dalej nic z tym nie zrobili. Mogli by też zmienić quest żeby trzeba było przynieść coś innego niż broszkę.

Sasha Rookslayer
14-12-2015, 12:58
Szczerze? Wątpię, że Ci Quest poprawią, aby ludzie mieli łatwiej.
Jak już wcześniej wspomniałem.. Nastały takie czasy, że rzeczy do Questa są droższe niż główna nagroda, co zrobić.. Przecież się nie powiesisz.

Jedynym rozwiązaniem jest dodanie tych spodni do jakiegoś moba, chociaż i tak myślę, że te spodnie są bezużyteczne i nikt prawie ich nie nosi. : <
Zaznaczyłem tak, aby Administracja miała więcej pracy. :)

KaZeK
14-12-2015, 13:02
Cenę dyktuje rynek, a nie Administracja. Sapphire Legi można otrzymać z Creator Quest oraz wylocic z samego Creatora oraz Ots Emperora. Taki juz wolny rynek. Nic nie musi być opłacalne.

#btw. Skoro masz temat w propozycjach po co zakładasz kolejny o tym samym? Poczekaj na odpowiedz Mistrzów Gry w swojej propozycji.

#edit z dzisiejszych Creatorów
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/gn/7h/0j/0yjrtr.jpg