Zaloguj się

View Full Version : Report Rule Violation!

Qlers
14-12-2015, 19:25
Problemy do GM/Tutora należy zgłaszać poprzez wbudowaną funkcję 'RRV' - Report Rule Violation (zgłoś naruszenie zasad). By jej użyć, naciskamy jednocześnie przyciski CTRL+R.
GM/Tutor nie ma obowiązku odpisania na zgłoszenie, w którego treści znajdują się wulgaryzmy, bądź jeśli bezpośrednio w zgłoszeniu gracz nie opisał całej sprawy.

A więc pytam się dlaczego jak zgłaszam poprzez wbudowaną funkcję RRV, nigdy nie jestem w stanie uzyskać odpowiedzi? I to nie jest od wczoraj, nie od tygodnia czy miesiąca...

Otwieram listę zbanowanych graczy - ktoś jest, bo bany lecą. Zgłaszam mój problem/pytanie poprzez wbudowaną funkcję RRV i odpowiedzi zawsze jest brak...

Najdziwniejsze jest to, że jak napiszę z innej postaci o premium account to od razu nawiązuje jakiś kontakt.

Przypominam, że nie jesteście tylko od banowania, ale też od "pomocy".

Dla wszystkich mądrych inaczej - nie zaczynam RRV od "jesteś,siema" itd, tylko dokładnie opisuje o co mi chodzi.

Ps. Odpisanie "Nie jestem w stanie pomóc, Nie mam możliwości, Nie jestem upoważniony do tego" - wystarczy, bo to mniej wkurw*a niż ignorowanie.

Sasha Rookslayer
14-12-2015, 19:50
Mnie w ogóle irytuje, że nie chcą odpisać na Report, jeżeli kogoś zgłaszamy i nie jesteśmy pewni czy boci albo czy jest na mc?
Tak ciężko odpisać "Nie, nie boci", "Osoba została zbanowana, dziękuje", "Osoba nie uzywa MC". Takie trudne? :<

Kiedyś odpisywaliście, a teraz? Całkowicie olewacie, dlaczego?

@edit
Nie o to chodzi, że nikogo nie ma! Wręcz przeciwnie - są, a nie odpisują.. I to sprawdzone jest, można sprawdzić za pomocą listy zbanowanych.

Week
14-12-2015, 20:01
Mnie w ogóle irytuje, że nie chcą odpisać na Report, jeżeli kogoś zgłaszamy i nie jesteśmy pewni czy boci albo czy jest na mc?
Tak ciężko odpisać "Nie, nie boci", "Osoba została zbanowana, dziękuje", "Osoba nie uzywa MC". Takie trudne? :<

Kiedyś odpisywaliście, a teraz? Całkowicie olewacie, dlaczego?

Może dlatego, że nikt tam nie siedzi?
Kto ma siedzieć, skoro Mortiisa, Tygrysa, Squida, Rinsona, Kelleta (i kij wie kto tam jeszcze w ekipie jest) nawet do gry nie logują? :)
Od czasu do czasu można zobaczyć Yagamiego, ale wiadomo, że nie siedzi 24/7, gra swoją postacią, zapewne jest dorosłą osobą, więc ma też własne życie.

Pierwszy Boonek
14-12-2015, 20:38
daje lajka

#t tez dzis sie wkurwilem pisze report 2h a jak jakis jihadek jest atakowany na swoim respie to w minute bana lapiesz

Dzony Alabama
14-12-2015, 21:23
Dokładnie mam taka sama sytuacje...Jak na APO ma być lepiej, skoro żaden GM nie ma czasu, a jak jest online to wgl nie da sie z nim skontaktowac?

Zarexoholik?
15-12-2015, 00:13
Skoro nie mają czasu na odpisywanie to co napiszesz o Ferrumie? Wszedł po iluś miesiącach, rozdał 4 niesłuszne bany i zniknął. Po co taki ktoś jest? Dzisiaj znowu zadziałał:

[14/12/2015 22:30] Ferrum -> Bezlitosny Gwalcicel was banished because of Obrazliwa nazwa postaci.

Brawo?

Właśnie takich jak on powinni wyrzucić. Ma pozycje, ale nie poświęca czasu serwerowi. Rinson, czy Yagami jak widać zawsze coś robią - wystarczy spojrzeć na listy zbanowanych.

Ps. Odpisanie "Nie jestem w stanie pomóc, Nie mam możliwości, Nie jestem upoważniony do tego" - wystarczy, bo to mniej wkurw*a niż ignorowanie.

Tutaj akurat masz rację.

Dzony Alabama
15-12-2015, 00:23
Właśnie takich jak on powinni wyrzucić. Ma pozycje, ale nie poświęca czasu serwerowi. Rinson, czy Yagami jak widać zawsze coś robią - wystarczy spojrzeć na listy zbanowanych.

Rinson? HEE masz bardzo wyostrzony dowcip Kamilku
Co tu Rinson wgl robi? Sprzedaje namelocki o ktore doprosic sie nie mozna? Bo to co on zbanuje to banowaniem tego nazwac nie mozna :|

Arab
15-12-2015, 01:43
Skoro nie mają czasu na odpisywanie to co napiszesz o Ferrumie? Wszedł po iluś miesiącach, rozdał 4 niesłuszne bany i zniknął. Po co taki ktoś jest? Dzisiaj znowu zadziałał:

[14/12/2015 22:30] Ferrum -> Bezlitosny Gwalcicel was banished because of Obrazliwa nazwa postaci.

Brawo?

Właśnie takich jak on powinni wyrzucić.

BRAWO nazwa postaci była obraźliwa więc dał bana, co w tym dziwnego?
Powinni go wyrzucić, ponieważ dał słusznego bana:confused:
Widzę, że boli cię dupa "Ktoś śmiał mnie zbanować" skończ te marne płacze i użalanie się nad sobą bo to powoli robi się śmieszne :) Pewnie ekipa miała sporą lekturę z twoich odwołań (wnioskuję to po tym, że w jaki temat ostatnio wejdę widać - zarexoholik - "Ferrum dał niesłusznego bana")
ps. nic do ciebie nie mam :) nawet szacunku.

#t No skoro jest ten kanał to przydałoby się, aby ktoś to ogarnął i czytał zgłoszenia w grze, nawet jeśli ktoś z GM siedzi na apo to nie zaszkodziłoby otworzyć tego kanału.;)

Yagami
15-12-2015, 17:31
Odpisuję na każdy dobrze napisany raport.
Jeśli nie odpisuję to albo mnie nie ma w grze/nie ma mnie przy pc/raport jest źle napisany.
Polecam zapoznać się z tematem:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=127962