PDA

View Full Version : Coraz bliżej święta...

Yagami
15-12-2015, 23:42
Pewnie niewielu z was się spodziewało ale już niedługo święta! Wiąże się to z ubieraniem choinek, przygotowywaniem prezentów...

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/pj/5z/8l/0pdbbl.jpg

Jak co roku na naszym serwerze OTS można sadzić choinki w domkach!
Choinkę w domku może zasadzić tylko jego właściciel. Podlewać może każdy kto posiada zaproszenie. NPC Obi sprzedaje ziemię oraz sadzonki drzewa, które są niezbędne do rozpoczęcia hodowli. Osoby, które nie posiadają swojego domku (również i te posiadające domek) mogą również opiekować się choinkami w Capital City (Main) oraz w głównym mieście Rookgardu. Choinki należy podlewać często aby nie uschły, gdyż choinki w miastach nie będą posadzone ponownie! Pod choinkami rosnącymi w mieście każdy gracz może znaleźć prezent (jeżeli choinka w pełni urośnie). W domkach natomiast będzie do odebrania tylko jeden prezent, więc pamiętajcie o tej zasadzie!
Miłego oczekiwania na nadchodzące święta!
Ekipa APO.

Więcej informacji znajdziecie na forum:
Jak kupić, zasadzić i pielęgnować choinkę? (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=101615)

Sasha Rookslayer
15-12-2015, 23:43
HO HO HO!

Szkoda, że nie update, loteria itp. ale plus za pamięć. :)
Ciekawe jakie nagrody, te same co zawsze? :rolleyes:

@edit

Napisane w 2011 roku:

Dobry pomysł. Trochę taki a la gry przeglądarkowe typu plemiona, ale ujdzie. xd

Napisane w 2012 roku:

Fajnie spędzasz czas myśląc w weekend o podlewaniu choinek w Tibii. Jak dla mnie mogą to wprowadzić, przynajmniej jakaś rozrywka dla osób, które lubią podlewać tibijskie rośliny. Osobiście grając w Tibię nigdy nie oczekiwałem takich głupot jak w simsach, robienie z gry polegającej na expieniu, zarabianiu i zabijaniu - gry w której sadzi się i podlewa choinki.

Rok temu nie chciało mi się w to bawić, w tym roku skorzystam. Dobra opcja. Wesołych świąt.

Napisane w 2013 roku:

Znowu podlewanie choinek i w nagrodę zniżki na przebudowy domków? Nudne już, może jakieś urozmaicenie?

Napisane w 2014 roku:

Szkoda tylko, że prezenty odbierane z choinki w city są żenujące. Raz na 100 charów trafi się coś cenniejszego.

Napisane w 2015 roku:

W tamtym roku nie skorzystałem, więc może w tym skorzystam. Chojna zasadzona. Z racji tego, że byłem grzeczny liczę na mnóstwo prezentów.
Lepiej późno niż wcale. Nie wiem w ile rosną, ale liczę, że się wyrobię.

Haha, głowo! XD

BAŁT
15-12-2015, 23:49
Ten co nawalił tyle śniegu powinien dostać łopatę w łapki i teraz to posprzątać bo jest to kilka min a już denerwuje.... ;) Ograniczył bym to do sqm miedzy pomnikami koło drzewka :)

Natsu
16-12-2015, 00:45
Ho ho ho już się martwiłem ze czerwoni zapomnieli o choinkach :D
czekamy na dalsze aktualizacje :D powodzenia

Zarexoholik?
16-12-2015, 00:56
HO HO HO!

Szkoda, że nie update, loteria itp. ale plus za pamięć. : < :)
Ciekawe jakie nagrody, te same co zawsze? :D

http://i63.tinypic.com/2zoagbr.jpg

#topic

W tamtym roku nie skorzystałem, więc może w tym skorzystam. Chojna zasadzona. Z racji tego, że byłem grzeczny liczę na mnóstwo prezentów.

Lepiej późno niż wcale. Nie wiem w ile rosną, ale liczę, że się wyrobię. - Świetna sprawa z przerobieniem miasta na bardziej mroźne. Mała zmiana, a jaki efekt.

Volm
16-12-2015, 02:23
Fajnie ze w koncu sa choinki
Ale problem stanowi ten snieg ktory znacznie spowalnia postac

ranamoson mowmagus
16-12-2015, 02:28
@volm
To jest problem? gościu to jest niepowtarzalny klimat świat, jest cudownie! Tak drobna zmiana a o ile przyjemniej się zrobiło. Dajcie sobie siana z tymi komentarzami, jak bardzo spowolnieni jesteście. Umysłowo, chyba? :)
WESOŁYCH ŚWIĄT,
RM

Pierwszy Boonek
16-12-2015, 02:37
dobry snieg +200 do parala xd spoko akcja kupuje domek i sadze

djakon
16-12-2015, 04:24
@top
Nie wiem kto robil ten snieg w city, ale kogos poniosla fantazja i to bardzo. Ogolnie na + i ciekawi mnie w ile dni choinka wyrosnie i czy zdaze odebrac prezenty :D

Hokage
16-12-2015, 09:01
Faktycznie niewielu z nas wiedziało że idą święta HAHA

#t
Ciekawi mnie tylko jakie prezenty będą w tym roku ;)

Rudy Książe
16-12-2015, 09:37
Teraz pvp w city to będzie jakaś masakra :P
Dobrze, że pamiętaliście o choinkach.
Kiedy jakiś update, loteria?

Harakiri II
16-12-2015, 09:49
No no :D moje pierwsze swieta na apo :D

Arab
16-12-2015, 10:21
Fajna akcja z tym śniegiem, zawsze jakieś urozmaicenie wizualne :)

Sokol from West
16-12-2015, 10:51
Czas wzrostu choinki to 9dni od posadzenia pod warunkiem regularnego podlewania.

Choinka posadzona, zobaczymy co w tym roku będzie ;))

Master.Lucas
16-12-2015, 13:09
Nareszcie się doczekaliśmy tej choinki :) Ciekawe jakie prezenty z niej będą
Wesołych Świat
Arnix- 1593...

pr0boszcz
16-12-2015, 15:40
Wszystko super, fajnie ze dodaliście taki event, ale co z obiecanym konkursem którego wyniki miały być 3 miesiące temu ?

Demon
16-12-2015, 15:51
Wszystko super, fajnie ze dodaliście taki event, ale co z obiecanym konkursem którego wyniki miały być 3 miesiące temu ?
soon, cierpliwosci :D

all the best

Week
16-12-2015, 19:23
Wszystko spoko, tylko jeśli ostatni etap ma tak mało minut jak w ubiegłym roku, to pozdro :D Budzić się specjalnie o 6 rano żeby podlać, później za 5h znowu itd... :)

Malff
16-12-2015, 19:24
Spoko akcja z tymi choinkami, oczywiście drzewko zostało posadzone :D
Ciekawy jestem prezentu :)

Wystrój City jak najbardziej na +.

Showtek
19-12-2015, 11:27
Będą prezenty w postaci itemu z expa z choinki głównej?

Z City nie, ale z domkowych będą listy ze zniżkami % na dodatek do domku no i te sople ;)

#Topic
Dobrze, że coś jest robione, oby śnieg nie utrzymał się do czerwca jak w br.

No tak ale nie każdy ma ten domek :P wiec powinien być też item z expem z choinki głównej :P

Sorc Aka Siochacz
19-12-2015, 12:35
Będą prezenty w postaci itemu z expa z choinki głównej?

Z City nie, ale z domkowych będą listy ze zniżkami % na dodatek do domku no i te sople ;)

#Topic
Dobrze, że coś jest robione, oby śnieg nie utrzymał się do czerwca jak w br.

.Gwnstopro
20-12-2015, 12:26
Coś szybko zwiędła mi ta choinka przed temple. Śnieg niby jakieś urozmaicenie ale jednak wkurwiający xD Zobaczymy jak z nagrodami z domkowych choinek.

Sasha Rookslayer
24-12-2015, 15:48
Te same nagrody co w zeszłym roku. Mogliście dać coś nowego.

Pozdrawiam i Wesołych Świąt.