Zaloguj się

View Full Version : Najazdy Flaca

Cinasek 2.0
21-12-2015, 00:41
Witam
Taki tam najazd:
00:16 Swiateczna Choinka tym razem postanowila odwiedzic pewnego Pustelnika, ktory pomaga paladynom uzyskac niekonczaca sie strzale. Mozecie go znalezc na jego wyspie wokolicach demonow na Kanion.

Aziel Vara Ostatnie logowanie: 21/12/2015 00:14:19

Dla niekumatych Aziel to Flac, co tam ze Jihad znowu pierwsze stalo przy choince zanim wszyscy przybiegli. Po drugie to wykorzystywanie pozycji, gamemaster moze korzystac z MC? Byl przy choince zanim ja postawil.

A na koniec smaczka, Jihad razem z Flacem strapowali choinke po czym znikneli, nie rob wiecej najazdow bo sie osmieszasz, dziekuje

>>>AWESOME<<<
21-12-2015, 00:44
bo ten typ robi najazdy tylko dla jihadow reszta go nie interesuje... bylem swiadkiem tego jak yagami/aziel vara blokowal dojscie do prezentu (oczywiscie po postawieniu choinki byl tam jako 1) po zabiciu choinki... no to co on wyprawia juz przekracza wszelkie wyobrazenia. Gm nie powinien miec zadnej postaci grywalnej a co dopiero gildi... zaraz i tak yagami napisze jakas glupote i zamknie temat bo nie lubi krytyki na jego osobe (zreszta slusznej). Niech nawet nikt nie pisze cos w stylu "przynajmniej cos robi sa najazdy powinienes sie cieszyc" jak maja byc takie najazdy to wole zeby w ogole ich nie bylo

I taki Ferrum dostaje po dupie ze zbanowal slusznie jihadow.
Juz nie trzeba dodawac kto dostanie Gamemastera 2015, pomimo braku czasu na ots ;)

no Chlopie Ferrumowi to ja bym za to flaszke postawil xd

Edward12
21-12-2015, 00:46
Szkoda że nie ma żadnych dowodów :( wypowiem się tak żenada :) Kiedy ktoś z Jihad dostał bana od Yagami ? :)

Sasha Rookslayer
21-12-2015, 00:46
To naprawdę zaczyna się robić irytujące. Santano, Mortiis, Rinson nie mają żadnego wpływu na to co się wyczynia, a oni (Yagami wraz z gildią Jihad) robią dosłownie co chcą.

Choinka w specjalnie takim małym pomieszczeniu, aby nikt loota nie odebrał, ponieważ zablokowali przejście.

http://i68.tinypic.com/2yobd3d.png

http://i68.tinypic.com/2rrns7o.png

Znowu najazd dla swoich, a później się dziwisz, że ludzie piszą, że faworyzujesz swoich przyjaciół z gry oraz z gildii.

Screeny mówią wszystko, kto normalny stawia choinkę w takim mały pomieszczeniu?

Nawet loga Bart z Karmazynem nie chcieli dać. King Jakub również nie, specjalnie nabił pz.

Edward12
21-12-2015, 00:49
To naprawdę zaczyna się robić irytujące. Santano, Mortiis, Rinson nie mają żadnego wpływu na to co się wyczynia, a oni (Yagami wraz z gildią Jihad) robią dosłownie co chcą.

Choinka w specjalnie takim małym pomieszczeniu, aby nikt loota nie odebrał, ponieważ zablokowaliście przejście.

http://i68.tinypic.com/2yobd3d.png

http://i68.tinypic.com/2rrns7o.png

Znowu najazd dla swoich, a później się dziwisz, że ludzie piszą, że faworyzujesz swoich przyjaciół z gry oraz z gildii.

Screeny mówią wszystko, kto normalny stawia choinkę w takim mały pomieszczeniu?

Nawet loga Bart z Karmazynem nie chcieli dać. King Jakub również nie, specjalnie nabił pz.

Popieram ! Podeslij to Santano itp :)

Cinasek 2.0
21-12-2015, 00:52
I taki Ferrum dostaje po dupie ze zbanowal slusznie jihadow.
Juz nie trzeba dodawac kto dostanie Gamemastera 2015, pomimo braku czasu na ots ;)

Seyhado
21-12-2015, 00:56
po 1 kto normalny stawia eventowa chonike na jakims zadupiu u pustelnika przy c arrow quescie?(90% graczy apo nawet nie zna wejscia tam)
po 2 choinka zostala postawiana w ogrodzie domku pustelnika, dziwnym trafem jedynie aziel, karmazyn i bart mieli tak naprawde mozliwosc odebrania nagrody. Juz nie wspominajac o tym ze jedyni mogli bic ja z lapy i czaru.
nie trzeba byc howkingiem zeby zobaczyc ze jihady musialy byc wczesniej poinformowani o tym najezdzie.

Sokol from West
21-12-2015, 00:56
Znając życie, za chwile ktoś zamknie temat(jak zawsze) lub wypowie się ten śmieszny Flac, że nie złamano regulaminu :)

Widać perfidnie, że specjalnie tam postawił choinkę, a świadczy nawet o tym to co Bart(ten który najwięcej szczeka) napisał:

00:31 Bart: [3755]: Kazdy najazd gdzie sasha nie może dojsc do lota to udany najazd więc ten był jak najbardziej na +

Pomijając, że było tam jeszcze parę osób, które też chciało zabrać prezent :)

Polecam nagrywać filmiki, wiadomo jak to piszą - screen nie dowód.

Natsu
21-12-2015, 01:08
Chciałbym przypomnieć ze bez nagrania nic nie działamy panowie ale akurat bylem świadkiem jak bart i karma biegli razem ze mną na can, co do aziela to nie wiem ale pewnie postawił sobie choinkę obok siebie bo wątpię ze szedł do niej to trochę lipa flac
później zachowanie przy odebraniu loota z choinki, zawsze mogłeś dać bana na 2min jeśli nie możesz dać kicka bo z tego co się orientuje to sa prezenty dla wszystkich skoro maja być takie sytuacje to trzeba zrobić propozycje zęby usunąć z potworów loot dla all bo to nie ma największego sensu

Malff
21-12-2015, 01:57
Potwierdzam, również byłem obecny na tym najeździe i wszystko się odbyło jak piszą użytkownicy wyżej.
Mimo wszystko jakimś fartem udało mi się odebrać lota, ale tak nie powinno być, że dostęp do zabitej choinki jest blokowany w tak bardzo łatwy sposób.

Sorc Aka Siochacz
21-12-2015, 03:49
Aziel Vara Ostatnie logowanie: 21/12/2015 00:14:19
Dla niekumatych Aziel to Flac, co tam ze Jihad znowu pierwsze stalo przy choince zanim wszyscy przybiegli. Po drugie to wykorzystywanie pozycji, gamemaster moze korzystac z MC? Byl przy choince zanim ja postawil.

A na koniec smaczka, Jihad razem z Flacem strapowali choinke po czym znikneli, nie rob wiecej najazdow bo sie osmieszasz, dziekuje
Gdybyś wiedział, to Flac czyt. Yagami nie posiada Aziel Vara od kilku miesięcy, jest ich kolegi z gildii
Yagami ma narazie postać Flac. 1k ED,a
Faktycznie, to jest prawda, że choinka została postawiona w niewłaściwym miejscu na mapie oraz to, że Bart, Aziel Vara, Karmazyn wraz z King Jakub byli bardzo szybko na miejscu

Pomocnik
21-12-2015, 07:27
To dopiero zaczyna się rozkrecac. A więc tak Week na Gm.

tigon
21-12-2015, 09:13
Wgl pomysł najazdu po 12 w nocy kiedy połowy ludzi na serwie już nie ma jest strzałem w dziesiątkę.:confused:

Zarexoholik?
21-12-2015, 10:17
Nie ma najazdów - źle, są najazdy - źle. Nie róbcie w ogóle najazdów (właściwie Yagami niech nie robi - bo de facto tylko on je robi po odejściu Bleyna). Po co je robić skoro jak zwykle jest płacz na forum, że ktoś tibijskiego prezentu nie mógł odebrać. Skoro postawił choinkę to wiedział gdzie ona jest, to chyba oczywiste. A to, że ktoś go ciągle exivował i za nim biegał to chyba logiczne. Ostatnio też był płacz, że niby Jihad od razu wszystko wie/ma. Może po prostu reszta nie jest w stanie ogarnąć gdzie jest północ, a gdzie południe na Senji.

Hokage
21-12-2015, 10:23
Gdybyś wiedział, to Flac czyt. Yagami nie posiada Aziel Vara od kilku miesięcy, jest ich kolegi z gildii

gdybyś wiedział to Flac teraz grywa postacią Aziel vara/

#t

nie raz był taki najazd, że nie było jak dojść i nie tylko z Flaca wykonaniu. Nie powinno tak być, że jedno mogą bić a drudzy nie bo nie ma miejsca.

Co do tego, że flac wiedział gdzie jest najazd to chyba logiczne bo w końcu sam go robił.
Co do mc Flaca to nie wiem. NIe raz był na Yagami i Aziel vara ale ma 2 kompy i po sprawie.

Robić najazdy np na pustyni Ank gdzie jest dużo miejsca i wszyscy będą zadowoleni.

Yagami
21-12-2015, 10:26
W związku z wielkim niezadowoleniem odnośnie moich najazdów z przykrością muszę oświadczyć, że z mojej strony nie będzie już najazdów. Przynajmniej przez kilka tygodni. Najazdy będą robiły inne osoby z ekipy lub będą wprowadzone automatyczne.