PDA

View Full Version : Nowa osoba w Ekipie - rekrutacja.

Sasha Rookslayer
21-12-2015, 23:38
Witam, jak w temacie..

Proponuje, aby Administracja zrobiła rekrutacje na Tutora.
Dlaczego? Z Ekipy są może dwie aktywne osoby [?] w tym jedna, która jest stronnicza według większości osób na APO.

Uzasadnij swoją wypowiedź. Pozdrawiam.

#Edit
Aktualnie na dzień dzisiejszy 23.12.2015 rok, 31 osób jest na tak, a 15 na nie.. Z czego 10 osób [?] to Jihady (więc standardowo, że są na nie) oraz 2 trolli (Week i Gwn), którzy zawsze są na nie, gdy piszę jakąkolwiek propozycje. Co za tym idzie? 3 głosy na nie, 31 na tak.

Natsu
21-12-2015, 23:41
kolejnego z jihadu chcesz?
#t uważam ze jeśli czerwoni potrzebowali by tutora to by go już wybrali, moim zdaniem wiec nie wiem po co ten temat bo i tak nikt nie widzi problemu co się dzieje na serverze

#edit z tego co dziś widziałem rinson sobie dzisiaj grał dzisiaj cortesem wiec nie wiem czemu piszesz ze jest jedna osoba

>>>AWESOME<<<
21-12-2015, 23:45
Ja bym chcial nowa osobe w ekipie (o ile to nie bedzie kolejny Jihad) a dlaczego? moze wprowadzila by troche swiezosci na tym APO no i w koncu mialbym do kogo skladac zgloszenia (do yagamiego nawet nie chce skladac powod wszystkim znany, a ostatnio tylko on jest online).

Zarexoholik?
21-12-2015, 23:52
Myślę, że nowy tutor nie jest potrzebny. Wystarczy, żeby Bleyn wrócił! Jednak skoro swoją pracę wykonuje tylko Yagami to może Rinson mógłby poświęcić troszkę więcej czasu serwerowi. Po co ma być więcej osób w administracji serwera? Wystarczą dwie - aktywne. Jak Yagami oraz Bleyn. :)

Nixell?
22-12-2015, 01:39
Jestem na TAK! Tylko niech to będzie osoba nie posiadająca żadnej gildii żeby się nie powtarzało to co ostatnimi czasy miało miejsce na APO, czyli stronniczość Yagami'ego.

Week
22-12-2015, 15:13
Jestem gotów do wejścia ponownie w grono ekipy Armia Podkarpackiego OTS.
Oczywiście głosuję na nie, chyba wyjaśniać nie muszę.
Na serwerze są 3 gildie, mało osób nie jest stronnicza.
Wezmą kogoś z jakiejś badziewnej gildii i znów ta druga będzie płakać, że to, że tamto.
Najlepiej gdyby to była osoba, która nigdy nie grała na serwerze, a wiadomości o questach itd będzie nabywać z forum/osób z ekipy.

Adasik
22-12-2015, 15:38
@Top
Był Bleyn-nie pasowało wam. Jest Yagami-nie pasuje. Rinsona wcale nie ma. Wyrzućcie jeszcze Yagamiego zobaczymy kto wam będzie odpisywał na RRV, na zgłoszenia i wszystko inne. Nigdy się wam nie dogodzi bez różnicy czy osób w ekipie będzie 5 czy 30 więc rekrutacja dodatkowych Tutorów nie ma sensu.

Myślę, że rekrutacji nie powinno być, a jeśli ktoś miałby zostać wybrany, to powinienem być to ja ze względu na moją obszerną wiedzę oraz informacje na temat Armia Podkarpacki Ots. Jednocześnie zgłaszam swoją chęć zasilenia szeregów ekipy APO! Z poważaniem-ja!
http://i66.tinypic.com/2h7h3bt.jpg

.Gwnstopro
22-12-2015, 17:07
Albo powrót Week'a albo nikt. Obojętnie kogo tu przyjmą to i tak będzie powiązany z graczami. Wystarczy, że Rinson nieco więcej czasu poświęci i będzie git/ Nie