View Full Version : Bany za zła licytacje domku
Raiju Aka Wariat
22-12-2015, 11:39
Witam iż moja propozycja jest taka żeby zmiejszyć ilość dni bana za to ze np Wylicytowałem domek a nie miałem odpowiedniej kasy , lub jak ktoś wylicytował 2 domek .
Bo trochę przesada jest 20 dni bana jak ktoś nie ma odpowiedniej sumy na koncie .
Moja propozycję:
Franek Pall
22-12-2015, 11:55
Zaznaczyłem "zostawić tak jak jest!!", ponieważ jesteś poinforwany o istniejąch konsekwencjach, więc nie wiem w czym problem. 20 dni to słuszna kara. Skoro wszyscy potrafią się dostosować do tych reguł to i ty się dostosuj albo nie bierz w nich udziału ;)
@Down
Chyba twoje, to że nie czytasz- jak widać- ważnych informacji to nie powód aby zmieniać regulamin :)
Zgadzam sie sam wczoraj dostalem za takie cos bana ...
Skrocic do 24h - za gapiostwo
Sasha Rookslayer
22-12-2015, 12:21
Jeżeli miałeś pieniądze w plecaku, aby wylicytować domek za daną sumę, to dlaczego nie miałeś już pieniędzy, wtedy kiedy licytacja się kończyła, a Ty wygrałeś domek?
Dla mnie każdy jest tego świadomy, co czeka osoby, które zalicytowały domek, a następnie nie mieli/ zapomnieli pieniędzy zostawić w plecaku..
Zostawić tak jak jest!
Zaznaczyłem, żeby zostało tak jak jest. Jeżeli nie jesteś kretynem, to licytujesz jedynie jak masz uc'ki w bp. Mogliby jedynie zrobić coś takiego, że jeżeli mamy na koncie domek, to kolejnego nie możemy licytować. Jeżeli ktoś kupi konto i nie jest świadomy, że poprzedni właściciel miał domek na jakims noobku na tym acc to dostaje bana, bo zalicytował, a już domek posiadał. Sam miałem taka akcje, ale administracja mnie zrozumiała i bana został ściągnięty. :)
Sorc Aka Siochacz
22-12-2015, 13:30
Ban na 7 dni i zabieranie kasy ew. z depo, jest najlepszym rozwiązaniem.
Bezsensu 20 dni bana za praktycznie nic złego.
Również niektórzy nie noszą grubej kasy w bp, bo trzymają w depozycie.
Opcja:
7 dni bana, zabieranie kasy z depo, jest najlepszym rozwiązaniem.
Raiju Aka Wariat
22-12-2015, 13:37
Ban na 7 dni i zabieranie kasy ew. z depo, jest najlepszym rozwiązaniem.
Bezsensu 20 dni bana za praktycznie nic złego.
Również niektórzy nie noszą grubej kasy w bp, bo trzymają w depozycie.
Opcja:
7 dni bana, zabieranie kasy z depo, jest najlepszym rozwiązaniem.
Ci za boty dostają trochę surowsza kare . ale bez przesady za prawie nic zlego , lub małą pomyłkę , ale prawie taka sama kara jak za bota ;/
Franek Pall
22-12-2015, 13:52
#up
Skoro kara jest zbyt surowa to nie bierz udziału w licytacji lub PRZESTRZEGAJ JASNO OKREŚLONYCH ZASAD I LICZ SIE Z KONSEKWENCJAMI JAKIE SIĘ PONOSI ZA ICH NIE PRZESTRZEGANIE
#DOWN
Skoro ban niesłuszny to po 2 dniach lata po respach ;) Kara jest jak najbardziej adekwatna do tego jakim trzeba być imbecylem, żeby nie przeczytać kilku zdań. A jeszcze potem wyć jak to źle, że się nie przeczytało i dostało się bana.
Nostromo
22-12-2015, 14:47
Moim zdaniem można by skrócić do 7 dni, bo za takie coś 20 dni to przesada. Już ban za bota jest mniejszy, a i tak w obecnych czasach dostaje ktoś bana za bota na 10 dni, a po 2 dniach patrze śmiga se na respie...
Moim zdaniem można by skrócić do 7 dni, bo za takie coś 20 dni to przesada. Już ban za bota jest mniejszy, a i tak w obecnych czasach dostaje ktoś bana za bota na 10 dni, a po 2 dniach patrze śmiga se na respie...
Całe szczęście, że Cię wywalili z ekipy :D
#Topic
Jestem na Nie, jest wiadomość, że jeśli nie będzie pieniędzy na postaci, to poniesiesz karę, więc w czym problem? :)
Wszystkie wiadomości odnośnie tego jak kupować domek są na stronie APO, więc nie rozumiem jak można dostać bana za licytacje domku.
Jeżeli już licytujesz domek to przeczytaj najpierw zasady a później działaj. Kary nie zmniejszymy w obawie, że niektóre osoby mogą "robić sobie jaja" z licytacji, bo kara będzie mniejsza.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.