PDA

View Full Version : Zust uwaga na goscia!

Harakiri II
23-12-2015, 22:09
Witajcie, chce przestrzec wszystkich takich gamoni jak ja ! nie wchodzic na zadna arene z typem o nicku: Zust, nie przeczytalem tabliczki i padlem bez sla troszke stracilem, dlatego pisze tutaj zeby nikogo wiecej nie naciagnal i sie na nim nie wzbogacil !

tigon
23-12-2015, 22:12
Powinny być drzwiczki jak na Quest of the Nine że nie działają amulety i gość nie szukał by noobków/początkujących dla ojebania, poza tym jest tabliczka tylko ze jak widać mało kto czyta bo już parę osób się nabrało

kolniaks
23-12-2015, 22:13
Szukają naiwniaków, uwaga bo jest ich więcej ;)

Funiek
23-12-2015, 22:19
Jak poszedłem dla picu tam to zostałem wepchnięty na arenę a po drugiej stronie czekał Toca ...

Naraxem Zust Toca oni wciągają w to ...

Cery
23-12-2015, 22:22
To samo tyczy się gracza Leo master.

djakon
23-12-2015, 22:24
Jest tabliczka z ostrzezeniem zatem kto umie czytac niechaj czyta, a kto nie niech umiera i oddaje swoje bogactwa, elo.

>>>>Awesome<<<<
23-12-2015, 22:28
no ja wlasnie nagralem jak chcial mnie oszukac (siedzialem na noobie) wypytalem o cala arene i pisal ze nie strace nic majac sl xD zglosilem i zobaczymy

Roxers
23-12-2015, 22:32
Hah, tam sie idzie "pomagać" kto wtedy czyta tabliczki :P

Jeszcze do tej black listy - Boyar

Sasha Rookslayer
23-12-2015, 22:39
Jedno z dwóch miejsc, gdzie można oszukiwać w perfidny sposób.
Niestety nie da się tam zrobić takich napisów jak przy drzwiach na Quest of The Nine.
Po to jest tabliczka, aby się ją czytało. Ona informuje nas o zagrożeniu jakie nas czeka przed wejściem:
You read: Na tej arenie nie dziala starlight ani inne standardowe amulety!.

Warto byłoby coś wykombinować, aby więcej takich przekrętów nie było. :<
Aa jeszcze jedno, nie powinno w ogóle móc się wypychać ludzi na to wyznaczone miejsce..

wonsik
23-12-2015, 22:45
głupich nie żal, tabliczka jest, każdy może to sprawdzić :)

kolniaks
23-12-2015, 23:10
Żałosne, że coraz więcej osób próbuje tego typu zagrań, nie wiem czy to ta sama osoba, czy jacyś znajomi to są, ale miałem ponad 10 msg typu:
"Idziesz na arene cyc/vol?"

Showtek
23-12-2015, 23:21
Jak poszedłem dla picu tam to zostałem wepchnięty na arenę a po drugiej stronie czekał Toca ...

Naraxem Zust Toca oni wciągają w to ...

Na chuj piszesz mój nick Toca skoro nie Opierdalam na tej arenie :) robiłem misje a że nie czytacie tabliczek więc straciłeś ? Nie placz twoja wina ze się dałeś. misje wykonałem tak więc proszę mnie nie oskarżać tyle ode mnie.

#Down

Są filmiki na Ciebie Toca namawiasz na pomoc w quescie za kcc to się liczy. Nie jedna osoba dostała bana pokroju ciebie aha zapomniałem dasz pacc runke gmom i po sprawie.
Kogo namawiam nick please.
Ogłaszalem się na trade że szukam osoby która da się zabić 4x i że płacę lecz nikogo do tego nie namawiałem

Pomocnik
23-12-2015, 23:41
Są filmiki na Ciebie Toca namawiasz na pomoc w quescie za kcc to się liczy. Nie jedna osoba dostała bana pokroju ciebie aha zapomniałem dasz pacc runke gmom i po sprawie.

Zarexoholik?
23-12-2015, 23:49
On nie oszukuje. Bierze ludzi na arenę, nikogo przecież nie zmusza żeby na nią wchodzić. Mnie też nie zmuszał - wszedłem i taki był efekt:

http://i68.tinypic.com/i6h8ag.jpg

a kto mowi ze oszukuje ? widzisz gdzies ze pisze o oszustwie ? Ten temat jest po to, zeby nikt kto sie nie zna, nie wie co to za arena, lub nie przeczyta tabliczki tak jak ja, zeby tam nie chodzil ;)

Więc zabił cię zgodnie z zasadami gry - twoja niewiedza, więc poniosłeś konsekwencje.

Harakiri II
24-12-2015, 00:25
On nie oszukuje. Bierze ludzi na arenę, nikogo przecież nie zmusza żeby na nią wchodzić. Mnie też nie zmuszał - wszedłem i taki był efekt:

http://i68.tinypic.com/i6h8ag.jpg

a kto mowi ze oszukuje ? widzisz gdzies ze pisze o oszustwie ? Ten temat jest po to, zeby nikt kto sie nie zna, nie wie co to za arena, lub nie przeczyta tabliczki tak jak ja, zeby tam nie chodzil ;)

Sokol from West
24-12-2015, 01:28
Nie wiem po co jest ten temat, przeszukaj czasem forum czy już nie ma np. takiego tematu jak Czarna Lista APO 7.6(wystarczyło zajrzeć w dział "Inne").

Masz nauczkę i według mnie ten ktoś Cię nie oszukał - wystarczyło przeczytać tabliczkę lub zapytać kogoś o arenę na VOL. Chyba to nie jest nic skomplikowanego, prawda? Pretensje możesz mieć tylko do siebie, że dałeś się załatwić w ten sposób.

Masz tutaj link do odpowiedniego tematu - Blacklist - Czarna Lista APO 7.6 (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=1148373#post1148373). Opisz swoją sytuację w jednym poście i napisz kto "niby" ma być kolejną osobą na tej liście(chociaż ja nie widzę tutaj, żeby ktoś na tej liście się znalazł - wina jest Twoja, tak jak napisałem wyżej).