PDA

View Full Version : Świąteczne życzenia!

Yagami
24-12-2015, 18:27
Drodzy Gracze!
Z okazji świąt Bożego Narodzenia oraz zbliżającego się nowego roku chcielibyśmy złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia!
Dużo zdrowia, szczęścia, radości, pomyślności, samych dobrych chwil w życiu oraz wielu sukcesów zarówno na naszym serwerze jak i w życiu prywatnym.
Spędźcie ten magiczny czas świąt w gronie najbliższej rodziny oraz przyjaciół.
Również życzymy Wam udanej imprezy sylwestrowej.
Tego wszystkiego życzy Wam cały zespół APO: zarówno moderatorzy jak i mistrzowie ots.

Pozdrawiamy!
Ekipa APO.

Sasha Rookslayer
24-12-2015, 18:31
Czy wszystko co macie zrobić muszą Wam przypominać użytkownicy?

Niech będzie.. Wszystkiego najlepszego, mniej stronniczość proszę oraz więcej aktualizacji i nowej osoby w Ekipie.

.Gwnstopro
24-12-2015, 18:32
Hehe. Dzięki Yagumi i wzajemnie. A teraz pędzę na Antic nockę strzelić i naloocić wandów. Pozdrawiam.

djakon
24-12-2015, 18:59
Czy wszystko co macie zrobić muszą Wam przypominać użytkownicy?

Nawet jedzac kolacje wigilijna narzekasz...

@top
Dziekuje i wzajemnie. Oby rok 2016 przyniosl nam mnostwo respow i potezne przedmioty.

Splaxor
24-12-2015, 19:11
Z mojej strony również życzę wszystkim użytkownikom spokojnych i wesołych świąt. Olejcie apo na te kilka dni dla rodziny.

P.S. W ramach świąt mam dla was mały prezent. Jeżeli ktoś na aktywnym koncie (bez bana) ma upomnienie lub warna czasowego, którego ja przyznałem i napisze mi pw do północy to kara zostanie zdjęta.

Natsu
24-12-2015, 19:36
Dziękuję bardzo, tez życzę wesołych świat wszystkim użytkownikom na 4um oraz w grze czekamy na update :D

Pomocnik
24-12-2015, 23:50
Też życzę wesołych świąt wszystkim oprócz jednej osoby. Wesołych świąt Flac :)

Zarexoholik?
25-12-2015, 00:41
To ode mnie też! Życzę wszystkim wolnych respów, dużo loota i mało zgonów [od członków Jihad - co raczej jest niemożliwe].

Week
25-12-2015, 11:13
Dzięki ekipo.
Również życzę wszystkim wolnych respów, sporego loota oraz co najważniejsze, delete! :D