Zaloguj się

View Full Version : Zarexoholik? Kiedy będzie UB?

Qlers
26-12-2015, 11:08
Tak jak w temacie ;)

Wykorzystywanie i ukrywanie błędów serwera/gry dla własnego zysku jest karane usunięciem konta.

[26/12/2015 02:09] Santano -> Zarexoholik was banished because of Swiadome wykorzystywanie bledow gry.

>>>AWESOME<<<
26-12-2015, 11:33
za co wgl wylapal bana xd?

Teraz czekam na temat Zarexa przeciw Santano jaki to on popelnil blad dajac mu bana xDD

na pewno nie zna sie na apo

potwierdzam. Nasz "ksiaze zarex" juz nie ma sie czym chwalic ;/

rumun
26-12-2015, 12:04
widze, że nic się nie zmieniło, nadal ZAREX jest waszym królem i obiektem zainteresowań.
Was pewnie interesowałoby ile razy dziennie zarex jest na "dwójeczce" :)))

Pomocnik
26-12-2015, 12:07
Dostanie ub na "dniach". Santano przyłapał go na gorącym uczynku. Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Ciekawe co z jego domkiem na APO.

Week
26-12-2015, 12:22
Myślę, że jak najszybciej zostanie odbanowany. Nie wiem jakim prawem dostał bana. :)

Sasha Rookslayer
26-12-2015, 13:01
Odpowiedź brzmi: Na dniach.

Zarexoholik?
26-12-2015, 13:32
#topic

Rozumiem, że jestem w centrum zainteresowania (w sumie jak zawsze). Zdaję sobie również sprawę, że cała masa moich psychofanów uważa mnie za osobę opiniotwórczą, z której zdaniem każdy musi się liczyć. Więc kiedy powstaje temat z pytaniem w moim kierunku, nie mogę zawieść moich psychofanów! "Zarexoholik? kiedy będzie UB?". Kiedy będzie Urząd Bezpieczeństwa? Myślę, że już raczej go nie będzie. Funkcjonował w Polsce w okresie komuny, a od tego czasu już trochę minęło i nie wydaje mi się, żeby kiedykolwiek komuna do Polski jeszcze powróciła. Teraz kiedy mamy demokrację, a w Naszym kochanym państwie nie ma monopartyjności możecie być spokojni, że nadal będziecie mogli głosować na swoich idoli: Anna Grodzka, Rysiek Petru, Roman Giertych, Janek Palikot itd.

Coś jeszcze wyjaśnić?

Week
26-12-2015, 13:48
Na taką odpowiedź forum czekało Zarexoholik :)
Myślę, że temat można zamknąć, wszystko się wyjaśniło.