View Full Version : Propozycja loteri main / rook
Proponuję zrobić loterie żeby trochę kasy pozbyć się z serwera
Main 1uc - 1 los
Rook 10sc -1 los
Co z nagrodami myślę że dacię coś rozsądnego czekam na wasze propozycje
Sasha Rookslayer
27-12-2015, 12:07
Loteriada już dawno powinna być zrobiona.
Main 1uc - 1 los
Rook 10sc -1 los
Nie patrz na siebie, a również na innych. Nie każdy ma tyle kasy jak Ty.
[Main] Cena jednego losu 10 scarab coin + lottery ticket.
[Rook] Cena jednego losu 1 crystal coin + lottery ticket.
#t
Jestem na tak.
Jestem za !
Zawsze to cos nowego !
Wg mnie ceny losu powinny wygladac
main 50 sc
rook - 2 sc
ewentualnie dodac tez mozliwosc dropniecia losu z mobow (dark lordy/elfy/IB)
tez jestem za, ale mam nadzieje ze nagrody nie będą tak przesadzone jak w ostatniej loterii XD
Petromancer aka Merranus
27-12-2015, 12:49
moze nagrody typu sople czy cos takiego, aby ludzie mieli zapal by wydac na to pieniadze
Uważam, że loteria to bardzo dobry pomysł. Co do ceny losów to zgadzam się z Sashowatym :D
.Gwnstopro
27-12-2015, 13:29
Jestem na tak. Byleby znowu nagrody nie były przesadzone i powinno w tych loteriach być coś nowego, a nie same itemy, namelocki i inne gowna.
Sokol from West
27-12-2015, 13:31
Jak najbardziej na tak, byle znów nie było nagród "wyjebanych w kosmos", a jakieś normalne.
Co do ceny losów:
Main - 20sc
Rook - 10cc
Taka moja propozycja ;)
kolniaks
27-12-2015, 18:03
Oddałem głos na nie, ponieważ:
1) W kolejce czekają ciekawsze propozycje, a spora ich większość (jak nie wszystkie w ostatnim czasie) nie została nawet skomentowana przez 'czerwonych',
2) Ubywa / nie przybywa graczy na serwer (nie będzie za chwile dla kogo tego robić),
3) Aby zaradzić wspomnianemu punktowi 2, trzeba podjąć kroki poniekąd znajdujące się w punkcie 1,
4) Ta propozycja spokojnie może poczekać i zostać zrealizowana po wykonaniu punktu 3.
Master.Lucas
27-12-2015, 20:47
Jestem na TAK ale nagrody dajcie normalne
Co do cen
Main-30sc
Rook-50cc
Arnix- 1593-1660 oddany !
Shabus Rookslayer- 1037...
W sumie całkiem ciekawy pomysł, ale czy uważacie, że sama loteria za gp to dobry pomysł? Czy wolicie dwa rodzaje. Premium za sms i standardową za gp.
Jesli pieniadze maja isc na rozwoj serwera to dlaczego nie.
IMO ciekawym pomyslem bedzie loteria nie tylko sms ale tez z mozliwoscia kupna losu paypall/dotpay/wymiany pacc run . Nie koniecznie kupno jednego losu tym sposobem, bo kto by chcial robic przelew za 2 czy 3 zl ale pakietu 5 losow.
Sasha Rookslayer
28-12-2015, 12:37
W sumie całkiem ciekawy pomysł, ale czy uważacie, że sama loteria za gp to dobry pomysł? Czy wolicie dwa rodzaje. Premium za sms i standardową za gp.
Jasne, że tak. Każda inna loteria wchodzi w grę. :D
Jesli pieniadze maja isc na rozwoj serwera to dlaczego nie.
IMO ciekawym pomyslem bedzie loteria nie tylko sms ale tez z mozliwoscia kupna losu paypall/dotpay/wymiany pacc run . Nie koniecznie kupno jednego losu tym sposobem, bo kto by chcial robic przelew za 2 czy 3 zl ale pakietu 5 losow.
Tak, jeszcze przelew można do tego dodać za losy. :D Ale jakby to wyglądało? Czekałoby się xx godzin/ dni na losa? :D
Każda innowacyjna loteria wchodzi w grę. Będzie coś w tym kierunku Administracjo? :D
Placac paypall/dotpay mozna dostac kod zwrotny taki sam jak przychodzi przy wykonywaniu platnosci sms.
Innym pomyslem jest dodanie skrzynki (takiej jak do pacc runy) gdzie po zakupie mozemy odebrac losy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.