View Full Version : Przejście "nowa wyspa"
Ile razy można pisać to samo...
Nie możecie przerobić mostu i "domku z dźwignią"?
Codziennie jest to trapowane.
*Teksty "zabij" są zbędne chyba że przerobią fragi na 99...
To jest ***** 5min roboty nawet nie...
Właśnie miałem zakładać temat! Co nie padnę i jak wracam to:
http://i68.tinypic.com/2qkuf5c.jpg
Przynajmniej żeby wyjście było z tej wyspy./ każą fragować ale nie ma się nie wiadomo ile wolnych fragów na 100 lvle... Przerobić przejście na 2sqm albo coś/
#niżej
ty chyba nie wiesz co piszesz
Raz w zyciu spotkalem sie z sytuacja kiedy ktos probowal trapnac dzwignie i szybko padl. Od tego jest pvp, przykro mi :o
@edit
Mozna usunac ten domek, ale most zostawic tak jak jest bo do dobra miejscowka do trapowania rs/pk, a innego, wartego uwagi miejsca na tej wyspie nie ma.
Przynajmniej żeby wyjście było z tej wyspy.
Przeciez jest wyjscie z wyspy, ale ukryte i w dodatku slabo.
każą fragować ale nie ma się nie wiadomo ile wolnych fragów na 100 lvle...
Masz przeciez kilkanascie postaci, ktorymi jestes w stanie zabic ten 100lvl wiec w czym problem?
@edit2
Po raz kolejny napisze, ze mainland to wyspa, na ktorej mozna zabijac sie nawzajem. Malo tego osobiscie uwazam, ze powinno zmienic sie nizej wymieniony punkt regulaminu tak, aby kazde miejsce na mapie mozna bylo blokowac bez ponoszenia konsekwencji.
Dodatkowo mapa byla robiona przez osoby, ktore mialy stycznosc z mainem oraz pvp i dochodze do wniosku, ze mostek i ten ''domek'' byl celowym zabiegiem. Dobra robota chlopaki.
Utrudnianie innym graczom dostępu do jakiegokolwiek miejsca na mapie jest karane banem bez upomnienia. Nie dotyczy sytuacji, w której gracz blokuje innego gracza, aby ochronić go przed śmiercią (player killing, red skull) i nie blokuje tym samym dostępu do żadnego questa.
A jak ktoś robi speeda na osach i padnie po czym leci fastem a tutaj trap.. do poprawy
Szef Nullo
31-12-2015, 00:28
Właśnie miałem zakładać temat! Co nie padnę i jak wracam to:
http://i68.tinypic.com/2qkuf5c.jpg
Przynajmniej żeby wyjście było z tej wyspy./ każą fragować ale nie ma się nie wiadomo ile wolnych fragów na 100 lvle... Przerobić przejście na 2sqm albo coś/!
Tylko byś płakał na tym forum, użyj tego małego mózgu :|
Tez nie spotkalem się z takim problemem...widocznie Cię nie lubią (to wcale nie dziwne) vi nie dają Ci przejść i Qirze to samo :/
Sasha Rookslayer
31-12-2015, 00:48
To już dawno powinno być poprawione, bo ludzie specjalnie blokują dostęp do wajchy..
Przedwczoraj? O ile się nie mylę, sam Brox (Dementor) wraz z Bartem, blokowali specjalnie przejście, aby ludzie nie wchodzili.
#t
Już kiedyś zrobiłem temat odnośnie tej sprawy i Santano mi odpisał.
Odnośnie, że ktoś tam kogoś blokuje:
Ja bym go po prostu zabił (bo mogę), ew. dał bana na godzinę, ale dopuszczam inną interpretację.
Regulamin jest do zmiany, takie sytuacje nie są dopracowane.
Technicznie rzecz biorąc dźwignia otwarcia bramy nie jest elementem questa, nie utrudnia także wykonywania questa osobom, które są w środku.
Praktycznie rzecz biorąc, jakby ktoś chciał robić quest, to by nie wszedł.
A jak ktoś nie może danej osoby zabić? To co wtedy? Nic.
Jestem zdania, iż most który prowadzi do otwarcia krat oraz pokój z wajchą powinien być dwa, jak nie trzy razy większy i po problemie.
Wejscie zostanie poprawione.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.