PDA

View Full Version : Domki...

djakon
03-01-2016, 18:57
Czy mozna miec wiecej niz jeden domek? Wiele osob posiada dwa, a nawet trzy domki:

Jedna osoba (człowiek) może posiadać tylko jeden domek!
http://www.armia.toproste.pl/domki/

W zyciu nie spotkalem sie z sytuacja kiedy ktos ponosilby konsekwencje za posiadanie wiecej niz jednego domku.

@edit
Nie bylo glosno bo nikt o tym nie sluchal, a raz nawet(chyba Toca...hehe) zglaszal kolege Yagamiego, a ten konsekwencji nie poniosl tylko po ok. tygodniu domek zmienil wlasciciela.

Można mieć dokładnie dwa domki.
Jeden na Rookgardzie oraz jeden na Mainlandzie.

Biorac pod uwage punkt regulaminu, ktory cytowalem powyzej to tylko twoje wymysly bo punkt ten nie mowi nic o Rookgardzie i Mainlandzie tylko o jednym domku przypadajacym na jednego fizycznego gracza.

@nizej
Przeciez regulamin mowi jasno jeden domek dla jednego gracza. Poza tym nie gram na rooku, wiec czuje sie pokrzywdzony! Rinson, mozemy zawrzec umowe? Kupie sobie drugi domek na main bo nie gram na rooku _/

Sasha Rookslayer
03-01-2016, 19:04

Czy ktoś kiedyś poniósł za to jakiekolwiek konsekwencje?
Nie wiadomo, po co Ci to wiedzieć? Po co mają o tym pisać?

Ja kiedyś dostałem ultimatum, w sumie przeze mnie można mieć tylko po jednym domku, ponieważ kiedyś miałem ich za dużo i zmieniono lekko regulamin. :(

@edit

Biorac pod uwage punkt regulaminu, ktory cytowalem powyzej to tylko twoje wymysly bo punkt ten nie mowi nic o Rookgardzie i Mainlandzie tylko o jednym domku przypadajacym na jednego fizycznego gracza.

Co Ty znowu tworzysz i wymyślasz gościu.

Ostatnio ustaliliśmy również, że dopuszczalne jest aby jedna osoba (na dwóch różnych kontach) miała w sumie jeden domek na Main oraz jeden na Rook.

Zaraz znowu napiszesz, że to moje jakieś wymysły. Zobacz temat: KLIK (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=124404&highlight=mo%BFna+mie%E6+domk%F3w)

@edit2

@nizej
Przeciez regulamin mowi jasno jeden domek dla jednego gracza. Poza tym nie gram na rooku, wiec czuje sie pokrzywdzony! Rinson, mozemy zawrzec umowe? Kupie sobie drugi domek na main bo nie gram na rooku _/

Nie wiesz, że strona główna jest aktualizowana? Zapewne regulamin zostanie zmieniony. Jak widać, ciągle się tym zajmują. ;)
Skończ pisać te farmazony, szukanie nie boli:

Niebawem planowane są kolejne aktualizacje poszczególnych zakładek strony, będziecie o tym informowani w kolejnych newsach :)

Chcesz temat? Proszę bardzo! KLIK (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=129434)

Sokol from West
03-01-2016, 19:06
Jeśli się nie mylę, to raz się spotkałem z taką sytuacja - był to Sasza. Kazali mu wtedy sprzedać jak najszybciej jeden z domków.

Co do reszty - to trochę śmieszne, że nikt tego nie pilnuje(zresztą chyba nigdy nikt tego nie pilnował) i tak jak napisałeś, niektórzy posiadają 2-3 domki.

Fakt, tu masz racje, ale sporo osób posiada kilka domków na main/rook ;)

Rinson
06-01-2016, 09:32
Były zmiany, pisaliśmy o tym w newsie, że można posiadać jeden domek na Mainie a drugi na Rooku. Nie można stosować tej zasady zamiennie, czyli np. nie wolno posiadać 2 domków na Rooku lub 2 na Mainie. Prawdopodobnie przy aktualizacji strony poprawimy też ten punkt regulaminu.

P.S
GameMaster nie ma możliwości zabrania domku - Senior GM/GOD już tak. Z uwagi na to, że ostatnio rzadziej byłem Yagami miał pewne ograniczenia w prowadzeniu tego typu spraw, jednak teraz będę częściej i takie zgłoszenia będą rozpatrywane od A do Z. Osoby, które posiadają dwa domki np. na Main/Rook będą miały (jak dotychczas) zabierany jeden z domków wraz z jego zawartością.