View Full Version : Zmiana ceny za pływanie oraz trenowanie!
Moja propozycja jest taka, aby zwiększyć cene pływania oraz trenowania do równych sum cc, powiedzmy 1-10cc, obojętnie, byleby nie rozmieniało nam na platynki, gdyż jest to odrobine denerwujące, za każdym razem trzeba to wywalać z plecaka :mad: i ludzie to robią, głupi przykład :
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/g1/oa/14/mzr6ji.jpg
Łatwe i szybkie do zrobienia, za pewne nie tylko mnie to irytuje, pozdrawiam!
Dementor
06-01-2016, 02:04
Osobiście jest mi to obojętne i jakoś mi to nie przeszkadza - nigdy nie zwracałem na to szczególnej uwagi, ale jeśli innym ma to ułatwić grę i ich nie irytować :D - to jestem na tak.
kolniaks
06-01-2016, 02:32
Hajsu jak lodu tam leży :D
Jestem na tak, jednakże trzeba mieć na uwadze nowych graczy. Myślę, że do 300 poziomu bez zmian, powyżej zaokrąglić do 1-10cc.
Jak najbardziej na tak, wystarczy wszystkie ceny przejazdow zaokraglic do 1cc
>>>AWESOME<<<
06-01-2016, 02:35
Tutaj musze sie zgodzic z tym ze platynki w bp sa denerwujace :/ ile razy mi wcielo z bp po 1uc za przejazd dlatego ze przez te platyny nie mialem miejsca w bp(wiem moja wina) xd oczywiscie jestem na Tak
Rudy Książe
06-01-2016, 09:23
nie przeszkadza mi to :P
jak coś to wrzucam do wody
jestem na nie
#ew
można zrobić taki bank z tych platynek gdzie kiedyś ta kasę będzie można wygrać w mini loterii
Zgadzam się w 100%, jest to strasznie irytujące... Zawsze cały plecak zajebany syfem bo nie dość że te platyny to jeszcze ten głupi system zmiany pieniędzy mimo, że mamy odpowiednia ilość na innej pozycji w plecaku.
Palldino
06-01-2016, 09:34
Najlepsze jest to ze masz drobne w bp ale i tak rozmieni ci uc xD
Oczywiscie za zmiana.
Osobiście proponowałbym wprowadzić bank, z którego zostałby pobierane pieniądze na podróż. Ewentualnie wprowadzić misje u przewoźników, dzięki której po wykonaniu moglibyśmy podróżować za darmo. Jestem na tak.
Mnie też wkurza to jak rozmienia mi cc na jakieś platyny -.- Każde przepłynięcie do każdego miasta powinno kosztować 1-10cc. Dlatego zaznaczyłem tak!
Polecam wykupić karnet i wtedy platyny nie będą się pojawiały w plecaku .
Ale żeby dojść do npc i kupić karnet trzeba płynąć na cod gdzie zamienia cc na jakieś śmieszna platyny których chyba na ap[o nie powinno być w ogóle bo po co :D
Sasha Rookslayer
06-01-2016, 14:02
Osobiście mi nie przeszkadzają platyny w plecaku. Co to za problem je wyrzucić? Aż taka trudna czynność? Bez przesadyzmu proszę.
Szkoda czasu na poprawę. Polecam wykupić karnet i wtedy platyny nie będą się pojawiały w plecaku - pisze bezpośrednio o Avarze. Co do innych NPC, to jest mi to obojętne.
Τettmeier
06-01-2016, 15:08
Ja jestem akurat na nie, ale to, że mam syf w plecaku to nie znaczy że to lubię, więc proszę nie próbować manipulować komentarzem dotyczącym moich odczuć. W każdej chwili mogę wyrzucić przeszkadzające mi platynki, administracja mogłaby w tym czasie zająć się innymi rzeczami, na przykład graczami notorycznie łamiącymi regulamin, a nie ciągłym ułatwianiem gry.
ja jestem na nie akurat nie mam z tym problemu jeśli bedziecie miec kase w kolejnosci takiej jak platynki>crystal coin>scarab coins>ultimate coin to nie rozmienia sie kasa
#Lordzik#
06-01-2016, 16:32
Czasami mnie to denerwuje, ale gorsze jest rozmienianie na gp. ^^
Z tym jeszcze da się przeżyć, ale zmiana na 1cc mogłaby wejść w życie.
Jestem na TAK.
Sokol from West
06-01-2016, 18:18
Osobiście proponowałbym wprowadzić bank, z którego zostałby pobierane pieniądze na podróż. Ewentualnie wprowadzić misje u przewoźników, dzięki której po wykonaniu moglibyśmy podróżować za darmo. Jestem na tak.
O tak! To by była najlepsza propozycja :)
@t
Nie jest to jakieś uciążliwe, ale sam potrafiłem wywalać co chwilę gp/platynki po podróży, bo jednak robi się momentami duży śmietnik w bp. Można zaokrąglić lub tak jak napisał Kazek - stworzyć bank z którego będzie pobierana kasa od podróżników i pozostałych npc(?)
Zaznaczyłem tak.
Sorc Aka Siochacz
06-01-2016, 19:42
KaZeK propozycja co do banku jest najlepszym rozwiązaniem.
Można jeszcze tak zrobić, że w banku możemy przetrzymywać swoje UC i upoważnić wszystkie postacie na Main [na swoim account], aby można było od razu mieć dostęp do kasy, nie tak jak teraz, że musimy wysyłać parcelem lub przekładać kasę przez przelogowanie kładąc na depo lub w domku.
#KazeK
Bank - jak najbardziej!
#Rapi
Również jestem za wprowadzeniem opłat 1-10cc (przykładowo)
Denerwujący jest ten ciągły bajzel w plecaku :)
Sillasek
07-01-2016, 10:43
Oczywiście na tak, minimalna waluta używana przez większość graczy myślę powyżej 100lvl (no może troszkę wyżej) jest cc.
Jakoś nie mam z tym problemu, wystarczy mieć pożądak w plecaku wtedy nie robi sie taki bałagan. nawet jeśli juz zdaży się ze rozmieni to można przesunac zmienić na cc i po problemie. Jest to częścią klimatu tej gry więc niech zostanie jak jest.
Pomyślcie czasem też o osobach, które nigdy wcześniej nie grały na APO, mają dopiero 100 lvl, a chcą nieco poprawić skille na starcie, czy płynąć do innego miasta.
Jestem na NIE, propozycja raczej nieprzemyślana.
Lethornek
13-01-2016, 13:03
Co do samej zmiany ceny mimo że to dobry pomysł znając życie to nie przejdzie ale co do propozycji kazka z misją i u przewoźników i bankiem jak najbardziej :)
Propozycja zaakceptowana, zostanie to w pewien sposób zmienione(zastanowimy się nad cenami), pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.