View Full Version : Moderator kanałów w grze.
Witam, obecnie game chat i inne kanały są przepełnione wyzwiskami, ofertami sprzedaży itemów/postaci/smsów za zł itp.
Moja propozycja jest następująca, zrekrutować osobę która miałaby możliwość mutowania takowych delikwentów, ponieważ nikt z administracji nigdy nie ma na to czasu.
Typowy game chat o godzinie 14.
http://screenshootereu.blob.core.windows.net/engine4files/blkandybpzjputuzdixmxxrraizvrhvizukqvqgvdsnhbuqexi kdqlxooniwdqbuictluzpnmhgctydsgffnjnyvezshbsmgoxfh
Nie ma potrzeby wprowadzać nowego 'accesu' do gry. Wystarczy żeby znaleźć osobę, która byłaby aktywna na pozycji Tutora. Jestem na nie.
Rayth'Boy
06-01-2016, 15:01
Od czego masz permanentne ignorowanie innych graczy? Ktoś ci przeszkadza, wrzucasz go na listę ignorowanych i po problemie.
Τettmeier
06-01-2016, 15:04
Od czego masz permanentne ignorowanie innych graczy? Ktoś ci przeszkadza, wrzucasz go na listę ignorowanych i po problemie.
Tu chodzi o to człowieku, że jest regulamin i zakładając konto ludzie zobowiązują się do jego przestrzegania. Później tego nie robią i nie ponoszą konsekwencji.
#topic
Należy jak najszybciej ukrócić zachowania tychże graczy, którzy często czują się bezkarni. Jestem za tym, żeby ktoś mógł ich mutować, lub aby był aktywny Tutor, który zajął by się tego typu wykroczeniami.
#Lordzik#
06-01-2016, 16:37
Z jednej strony jest to "bardzo" uciążliwe, z drugiej znowu gdyby nie Ci "napinacze" itp. nic by na tym game chacie się nie działo.
Ale jakieś krótkie mute taka osoba mogłaby dawać.
Tylko czy ktoś by chciał taką ekstra posadę objąć? Wątpię.
Jestem obojętny, ale zaznaczę tak.
Prawda jest taka, że prędzej czy później takie osoby konsekwencje poniosą, a kary za notoryczne przewinienia będą wydłużane. Nie ma potrzeby tworzenia dodatkowego accessu. A co do osoby: możliwe, że zaprosimy kogoś do współpracy. Na chwilę obecną to musiałaby być taka odpowiednia osoba, bo obawiam się, że gdybyśmy teraz kogoś wybrali to zaraz będą głosy, że "dostał pozycję po znajomości", "on się nie zna bo nic na apo nie osiągnął" itp.
Pożyjemy - zobaczymy.
Tymczasem do osób łamiących regulamin: strzeżcie się! Kara prędzej czy później Was dosięgnie a Rinson powraca :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.